Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα τι είναι αυτά που λέτε; Η ΕΑ έχει άψογο support εδώ και χρόνια! :-D Σκεφτείτε μόνο ότι το πρόβλημα με το stuttering υπάρχει από το 11. Είναι για τα μπάζα η εταιρεία. Καθόλου σεβασμός στον πελάτη.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω μερικες noobικες ερωτησεις διευκρινισεις?

Λοιπον:

1)Το Auto Switching Move Assistance τι ακριβως κανει? Που ειναι προτιμοτερο να το εχεις αν παιζεις semi?

2)Το Save Assistance αναφερεται στον τερματοφυλακα?

3) Eπισης through pass και lob pass, δεν εχουν semi, καλυτερα ειναι στο assisted η στο manual?

4)Εχω μπερδευτει με τις σεντρες. Τις εχω στο semi. Λεει με ενα πατημα του κουμπιου παει στο πισω δοκαρι, με 2 παει χαμηλα μπροστα (κατι τετοιο τεσπα) και με 3πλο πατημα συρτη. Εφοσον μιλαμε απλα για tap, γιατι βγαζει δυναμη?Π.χ με ενα απλο πατημα, εφοσον βγαζει μπαρα δυναμης σημαινει οτι θα βαλεις ελαχιστη αρα η σεντρα δε θα φτασει μακρυα.

Δημοσ.

Μα τι είναι αυτά που λέτε; Η ΕΑ έχει άψογο support εδώ και χρόνια! :-D Σκεφτείτε μόνο ότι το πρόβλημα με το stuttering υπάρχει από το 11. Είναι για τα μπάζα η εταιρεία. Καθόλου σεβασμός στον πελάτη.

Παντως Υπαρχει Live Chat για Customer support αν και μαλλον το γνωριζετε για οποιον δεν ξερει σε αυτη τη διευθυνση http://support.ea.com/app/home/showhome/true καντε κλικ στο 'Contact us " (το chat ειναι ενα μπλε κουτακι,δεν βγαινει παντα με την πρωτη προσαθηστε καποιες φορες). εμενα μου φανηκε αρκετα χρησμιο οταν δεν μπορουσα να τρεξω το παιχνιδι ,δεν μου εδωσαν ξεκαθαρη λυση αλλα οσa μου ελεγαν με εκαναν να υποψιαστω ποια ειναι η λυση.

Δημοσ.

1. Ευχαριστώ τον nzeppos για την απάντηση.

2. Για έναν φίλο που δεν του παίζει στο λαπτοπ. Φίλε Core 2 Duo εχω κι εγώ (Desktop όμως, Ε5300), 2GB RAM, 9800GT 512, και μου παίζει άψογα με High γραφικά, AA x2, και ανάλυση 1280χ720. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις. Να αναφέρω επίσης ότι το Fifa 11 μου ψιλοκόλλαγε ακόμα και με Low γραφικά. Μπράβο στην ΕΑ ήταν απαράδεκτο αυτό.

3. Το παίζω με έναν φίλο με τον οποίο παίζαμε τόσα χρόνια PRO. Έχουμε αρρωστήσει και οι δύο. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί ποτέ.

Δημοσ.

1. Ευχαριστώ τον nzeppos για την απάντηση.

2. Για έναν φίλο που δεν του παίζει στο λαπτοπ. Φίλε Core 2 Duo εχω κι εγώ (Desktop όμως, Ε5300), 2GB RAM, 9800GT 512, και μου παίζει άψογα με High γραφικά, AA x2, και ανάλυση 1280χ720. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις. Να αναφέρω επίσης ότι το Fifa 11 μου ψιλοκόλλαγε ακόμα και με Low γραφικά. Μπράβο στην ΕΑ ήταν απαράδεκτο αυτό.

3. Το παίζω με έναν φίλο με τον οποίο παίζαμε τόσα χρόνια PRO. Έχουμε αρρωστήσει και οι δύο. Το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχει βγεί ποτέ.

PLATINI_ATHENS ειναι το nick μου, οποιος παιζει σε pc ας με κανει φιλο στο online

Δημοσ.

PLATINI_ATHENS ειναι το nick μου, οποιος παιζει σε pc ας με κανει φιλο στο online

Δεν υπάρχει αυτο το nickname, κατι εχεις βαλει λαθος...

Δημοσ.

Λοιπον, εχοντας παιξει αρκετα παιχνιδια ονλινε, εχω παρατηρησει τα εξης αρνητικα κατ'εμε. Μου εχει διαλεξει 2-3 φορες λαθος χρωμα εμφανισης, ιδιο με τις αλλης ομαδας στο head to head seasons με αποτελεσμα να μου βγουν τα ματια, ειδικα τη μια φορα αναμεσα σε ιντερ (εγω) με μπλε σκουρα εμφανιση και μπαρτσελονα (ο αλλος) παλι με μπλε σκουρα....πολλα γελια. Υστερα, παρατηρω καποιες φορες να μη μου δινει το σωστο παιχτη που θα επρεπε, δηλαδη πχ να μαρκαρει τον αντιπαλο παιχτης που ειναι πιο κοντα στη φαση αλλα μου δινει αλλον. Εννοειται οτι αλλαζω παιχτη με το LB. Ακομα κατι αρνητικο, ειναι οτι πολλες φορες δινει λαθος πασα, σε λαθος ατομο δηλαδη, ακομα και σε ατομο εκτος φασης, ενω ειναι πασιφανες το που θελεις να δωσεις την μπαλα πολλες φορες. Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος σημαδεματος, μιας και σημαδευω σωστα νομιζω. Τελος, σουπερ ντουπερ τερματοφυλακες πιανουν τα παντα και πρεπει ενω υπαρχουν ακομα τα φαλτσα, να τα δουλεψουμε πολυ, διοτι σαν να μην πιανουν παντα και σαν να ειναι πιο δυσκολα τωρα απο θεμα τεχνικης στο 12 σε σχεση με το 11. Λογικο ειναι παντως να πιανουν πολλα και απιαστα μερικες φορες γκολ, γιατι ετσι οπως εχει γινει η αμυνα που πολλες φορες μπορει να κανεις καποιο λαθος και να φυγει ο αντιπαλος, θα ληγαν και παιχνιδια 20-16, ξερω γω...

Θα ηθελα να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας σε αυτα.

Δημοσ.

Λοιπον, εχοντας παιξει αρκετα παιχνιδια ονλινε, εχω παρατηρησει τα εξης αρνητικα κατ'εμε. Μου εχει διαλεξει 2-3 φορες λαθος χρωμα εμφανισης, ιδιο με τις αλλης ομαδας στο head to head seasons με αποτελεσμα να μου βγουν τα ματια, ειδικα τη μια φορα αναμεσα σε ιντερ (εγω) με μπλε σκουρα εμφανιση και μπαρτσελονα (ο αλλος) παλι με μπλε σκουρα....πολλα γελια. Υστερα, παρατηρω καποιες φορες να μη μου δινει το σωστο παιχτη που θα επρεπε, δηλαδη πχ να μαρκαρει τον αντιπαλο παιχτης που ειναι πιο κοντα στη φαση αλλα μου δινει αλλον. Εννοειται οτι αλλαζω παιχτη με το LB. Ακομα κατι αρνητικο, ειναι οτι πολλες φορες δινει λαθος πασα, σε λαθος ατομο δηλαδη, ακομα και σε ατομο εκτος φασης, ενω ειναι πασιφανες το που θελεις να δωσεις την μπαλα πολλες φορες. Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος σημαδεματος, μιας και σημαδευω σωστα νομιζω. Τελος, σουπερ ντουπερ τερματοφυλακες πιανουν τα παντα και πρεπει ενω υπαρχουν ακομα τα φαλτσα, να τα δουλεψουμε πολυ, διοτι σαν να μην πιανουν παντα και σαν να ειναι πιο δυσκολα τωρα απο θεμα τεχνικης στο 12 σε σχεση με το 11. Λογικο ειναι παντως να πιανουν πολλα και απιαστα μερικες φορες γκολ, γιατι ετσι οπως εχει γινει η αμυνα που πολλες φορες μπορει να κανεις καποιο λαθος και να φυγει ο αντιπαλος, θα ληγαν και παιχνιδια 20-16, ξερω γω...

Θα ηθελα να μου πειτε και εσεις τη γνωμη σας σε αυτα.

συμφωνω σε αυτο που λες οτι δινει τη μπαλα σε αλλο παιχτη απο αυτο που θελουμε..αυτο το εκανε και στο 11 για μενα και ειναι εκνευριστικο..δηλαδη τρεχεις προς τα μπορστα και ακριβως διπλα σου στα 2 μετρα ειναι παιχτης σημαδευεις προς αυτον για να κοψεις τη μπαλα πατας ελαχιστα το Α και τη δινειμακρια αλλου για αλλου ,σχεδον τη γυριζει στην αμυνα..μου εχει τυχει ακρετες φορες..

Δημοσ.

Αυτο με την πασα δεν το εχω παρατηρησει σε μενα. Μηπως εχει να κανει με το αν παιζει κανεις assisted η manual?

Εγω κατι που παρατηρησα ειναι οτι στο head to head seasons και ενω by default εχω την καμερα στο Tele broadcast, σε 2-3 αγωνες, χωρις να αλλαξω κατι, εχει διαφορετικη καμερα(dynamic ή σκετο tele).

Δημοσ.

Σίγουρα γιαυτό που λέτε στην πάσα παίζει ρόλο το assisted , semi και manual. το assisted "κλειδώνει" σχεδόν μόνο του έναν παίχτη (γιαυτό και ενδέχεται να το μπερδεύει περισσότερο) στο semi λιγότερο, ενώ στο Manual πασάρει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς τα επιπλέον κλειδώματα. Βέβαια με το manual εκτός από παπάδες κάνεις και ευκολότερα λάθει. Λογικό από τη στιγμή που δεν υπάρχουν βοηθήματα και οι κινήσεις στο μοχλό απαιτούν λεπτότερο χειρισμό.

Δημοσ.

Αυτο με την πασα δεν το εχω παρατηρησει σε μενα. Μηπως εχει να κανει με το αν παιζει κανεις assisted η manual?

Εγω κατι που παρατηρησα ειναι οτι στο head to head seasons και ενω by default εχω την καμερα στο Tele broadcast, σε 2-3 αγωνες, χωρις να αλλαξω κατι, εχει διαφορετικη καμερα(dynamic ή σκετο tele).

Με τις κάμερες γενικά υπάρχει μεγάλο θέμα. Μου το έχει κάνει κι εμένα αυτό. Άλλες φορές αρνείται να αλλάξει από Tele broadcast/Default στην Custom. Άλλες φορές σε αγώνες Team online play (πχ. 2vs2), έτσι και αλλάξω την κάμερα μέσα στον αγώνα, αυτή σκαλώνει και κεντράρει πάνω στον παίχτη μου, οπότε δεν βλέπω το υπόλοιπο παιχνίδι. Επανέρχεται πραγματικά όοοποτε του καπνίσει (και αφού στο ενδιάμεσο έχω προσπαθήσει να αλλάξω 10 κάμερες).

Κατά τ' άλλα αρρώστια με το head to head SEASONS*. Ψάχνω μόνο αντιπάλους που παίζουν με manual και γίνονται πολύ ωραία παιχνιδάκια, Η γιόμα πάει σύννεφο. Εξίσου καλό είναι ότι έχω βάλει ομάδα με rating 70-75, οπότε οι αντίπαλοι είναι παρόμοιας δυναμικότητας (βλ. Sunderland, Fluminense, Werder, Κολωνία κλπ) και έχω λύσει το αιώνιο πρόβλημα να παίρνουν ΟΛΟΙ Ρεάλ/Chelsea/Barcelona και το κακό συναπάντημα...

* σημειώνω το "Seasons", προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Φίλος μου γκρίνιαζε επί 3 μέρες ότι έχει πρόβλημα με τη σύνδεσή του, ότι φταίει η ΕΑ κλπ επειδή δεν καταγράφονταν τα στατιστικά στο Head to Head. Τελικά μόλις πριν λίγες ώρες διαπίστωσα ότι έπαιζε λάθος mode, αφού ο τρελός πήγαινε στο unranked Head to head του Custom matches και όχι στο Seasons... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...