stathakis21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ξέρει κανείς σας αν υπάρχει report ή κάτι τέτοιο?? έχω βαρεθεί κάθε φορά που νικάω 2-0 αν φοβάμαι να βάλω τρίτο γιατί ο άλλος θα φύγει... το xbox live μπορούσες να τον κάνεις report και να το κάνεις να μη σε ξαναβάλει μαζί του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στο origin υπάρχει η έννοια του αποκλεισμού χρήστη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν επηρεάζει το ίδιο το παιχνίδι ή απλώς απαγορεύει στον άλλον να σου στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παιδες προσθεστε κι εμενα για κανενα φιλικο ¨ Scorpios13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_B Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βάλεις γκόλ στους τερματοφύλακες ρε παιδιά? εχω κάνει 8 τετατετ σε έναν αγώνα και κανένα δε μπήκε γκολ Για τετ α τετ θελει τεχνικο σουτ.για παραδειγμα γιατι δεν ξερω πως εχεις τα κουμπια εγω στο ps3 παταω R1 και το σουτ.Ετσι κανει πλασεδακι με φαλτσα.Προσεχε ομως γιατι παιζει ρολο το ποδι του παιχτη.Αν πχ ειναι αριστεροποδαρος και μπεις απο δεξια τοτε δεν εχεις τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για τετ α τετ θελει τεχνικο σουτ.για παραδειγμα γιατι δεν ξερω πως εχεις τα κουμπια εγω στο ps3 παταω R1 και το σουτ.Ετσι κανει πλασεδακι με φαλτσα.Προσεχε ομως γιατι παιζει ρολο το ποδι του παιχτη.Αν πχ ειναι αριστεροποδαρος και μπεις απο δεξια τοτε δεν εχεις τυχη Στη περιπτωση αυτη που λες οτι δεν εχεις τυχη θελει μπουμπουνα χωρις τεχνικο σουτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_B Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Στη περιπτωση αυτη που λες οτι δεν εχεις τυχη θελει μπουμπουνα χωρις τεχνικο σουτ εννοω οτι και με τεχνικο σουτ αμα δεν εχει το σωστο ποδι ο παιχτης θα το χασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι δεν διαφωνησα σε αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εκτος αν εχεις το Μεσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παιδια το live season τι ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Online->custom games->online leagues->join a league εφτιαξα μια league με 8 ατομα για δοκιμη ονομα InsomniaManual Abr : Ins pass: insomnia Οποιος θελει full manual και ομαδες εως 4 αστερια...αυτο δεν ξερω αν γινεται να το βαλω να μην μπορεις να παρεις πχ Μπαρτσα, δεν το βρηκα σαν επιλογη πουθενα οποτε θα πρεπει οσοι θελουν να παιξουν ..να εχουν εμπιστοσυνη μεταξυ τους. Εχει αλλες 7 θεσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Φιλε εμενα δεν μου το βρισκει καν!!!!!!!!!!!!!!!!!! για pass το insomnia δεν το περνει ολο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για να μπούμε φαντάζομαι θα πρέπει να έχουμε το αυθεντικό παιχνίδι, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για να μπούμε φαντάζομαι θα πρέπει να έχουμε το αυθεντικό παιχνίδι, έτσι; Δυστυχώς 20 ευρώ από cdkeyshere, ήδη έχω πάρει 2 κομμάτια από εκεί. Ενώ ακόμα δεν έχει έρθει αυτό του Amazon. Γμ τα ταχυδρομεία. Σε κάτι φίλους μου στον Πειραιά έφτασε ήδη και το Amazon τα είχε στείλει την ίδια μέρα. Ελπίζω αύριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Φιλε εμενα δεν μου το βρισκει καν!!!!!!!!!!!!!!!!!! για pass το insomnia δεν το περνει ολο!!! ονομα INSOMNIA MANUAL to pass ειναι insomnia μηπως το βαζεις εκει που λεει ABR? αλλο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ...πως γινεται uninstall το demo του fifa 12; δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση προγραμματων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα