Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σήμερα μπήκε το creation centre η super league...

σε αυτό το site http://www.ea.com/so...creation-centre

κάνετε login με τα στοιχεία του origin μετά στην αναζήτηση γράφτε super league και πατήστε εκεί που λέει bookmark,μετά μέσα από το παιχνίδι με το που πάτε στο creation centre θα σας το έχει έτοιμο για κατέβασμα..(απ' ότι λεεί θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κανονικά στο career mode και στα friendly σε online)

Nice. Μπορούμε να κατεβάσουμε όσα τουρνουά θέλουμε; Γιατί κάπου διάβασα ότι μόνο το πρώτο είναι τζάμπα αλλά για περισσότερα θα πρέπει να αγοράσουμε κάτι 5-tournament packs και τέτοια. Έχει γούστο... :mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nice. Μπορούμε να κατεβάσουμε όσα τουρνουά θέλουμε; Γιατί κάπου διάβασα ότι μόνο το πρώτο είναι τζάμπα αλλά για περισσότερα θα πρέπει να αγοράσουμε κάτι 5-tournament packs και τέτοια. Έχει γούστο... :mad:

Μιλαμε για online τουρνουα?παντως ειδα το online head to head seasons εχει Λιγκα πρωταθληματακι και γραφει Cup κυπελλο σε πεντε μερες.

btw

Eurochampion13

σας προσθετω ολους!add me! :-D

Ναι, αλλά μόνο αν έχεις στήσει το παιχνίδι (βλ. cheat) :P

χαχαχαχα

περσυ που επαιζα το fifa 11 καποιοι παικτες στο multiplayer επαιζαν πολυ περιεργα λες και ειχαν καποιο cheat

υπαρχει οντως για cheat? τι κανει δηλαδη; πασες και ετσι;

μπα,δε νομίζω...γιατί αυτά είναι φτιαγμένα από χρήστες...όχι από την EA...

Να κανονισουμε κανενα Ινσομνια Τουρνουα!!! :wub:

Ναι, να κανονισουμε. Εχει και ενα online leagues απο οτι ειδα, που μπορεις να φτιαξεις το δικο σου. Μπορει να χωρεσει μεχρι 30 ατομα απο οτι ειδα. Βλεπουμε πως θα το κανουμε. Ψηθειτε.... :)

Κατι κακο: Στο τελευταιο head to head season σημερα που επαιξα, ειχε παρομοιες φανελες σε χρωματα η ομαδα μου με του αντιπαλου...λεω και εγω...ποσο καλα θα τα ξεχωριζει τα χρωματα μονο του???

Κατι κακο: Στο τελευταιο head to head season σημερα που επαιξα, ειχε παρομοιες φανελες σε χρωματα η ομαδα μου με του αντιπαλου...λεω και εγω...ποσο καλα θα τα ξεχωριζει τα χρωματα μονο του???

καλά στο h2h εμένα προχτές που είχα πάρει την city από τους 10000 παίχτες που ήταν διαθέσιμοι βρήκε να με βάλει με κάποιον που είχε πάρει και αυτός city...

Καλησπερα μαγκες! Εχω ενα προβληματακι στο fifa στο pc. Μου αναγνωριζει τα gamepad αλλα μου βγαζει οτι να ναι τα κουμπια! Πχ το χ το διαβαζει στον κυκλο αντι για το αναποδο. Το ιδιο ισχυει για ολα τα κουμπια. Το χειριστηριο που εχω ειναι το saitek ps 1000. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Προσπαθησα να το φτιαξω μεσω pinancle game profiler αλλα τζιφος! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Ναι, να κανονισουμε. Εχει και ενα online leagues απο οτι ειδα, που μπορεις να φτιαξεις το δικο σου. Μπορει να χωρεσει μεχρι 30 ατομα απο οτι ειδα. Βλεπουμε πως θα το κανουμε. Ψηθειτε.... :)

αυτο το online leagues εχει μονο knock out ή συνδυασμο πρωταθλημα με knock out?ή μονο πρωταθληματακι μπορεις να κανεις?κατι ειδα για playoffs αλλα δεν ξερω πως ειναι.

εχω μια εκδοση reloaded ,πριν απο τις 30 σεπτεμβρη και σημερα αγορασα απο το onlinekeystore ενα κλειδι. κατα την εγκατασταση λεει invalid activation code ενω μεσα στο παιχνιδι δε μπορει να συνδεθει στους εα σερβερς.πως θα το εγκαταστησω ωστε να μπορω να παιζω και ονλινε;

Θα κανεις απεγκατασταση του reloaded θα κατεβασεις ενα προγραμμα που λεγεται Origin ειναι της EA και απο εκει θα κανει εγκατασταση το φιφα και θα σου ζητησει το σηριακο κωδικο

Καλησπερα μαγκες! Εχω ενα προβληματακι στο fifa στο pc. Μου αναγνωριζει τα gamepad αλλα μου βγαζει οτι να ναι τα κουμπια! Πχ το χ το διαβαζει στον κυκλο αντι για το αναποδο. Το ιδιο ισχυει για ολα τα κουμπια. Το χειριστηριο που εχω ειναι το saitek ps 1000. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα; Προσπαθησα να το φτιαξω μεσω pinancle game profiler αλλα τζιφος! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!

Ναι φιλε το ειχα και εγω με το saitek αλλα οχι το ιδιο μοντελο. Ακου τι θα κανεις η λυση ειναι απλη απλα θελει συνηθεια. Θα πας μεσα στο παινχιδι και θα πας να αλλαξεις τα κουμπια. Λοιπον θα βαλεις ακριβως ετσι οπως θα στα πω τα κουμπια (ηθελα να τραβηξω φωτογραφια αλλα με τη ζωγραφικη δε γινοταν)

Στο Attack :

4 -> Lob Pass/Cross/Header

1 -> Shoot/Volley/Header

3 -> Short Pass/Header

2 -> Through Pass

5 -> Player Run/Modifier

6 -> Pace Control

7 -> Sprint

8 -> Finese Shot Modifier

Στο Defence :

4 -> Sliding Tackle

1 -> Contain

3 -> Tackle/Push or Pull

2 -> Rush GK

5 -> Change Player

6 -> Jockey

7 -> Sprint

8 -> Teammate Contain

Αυτα θα τα βαλεις αν θες το σουτ στο τετραγωνο και τη ψιλη μπαλια στο κυκλο. Και αντιστοιχα στην αμυνα το κυκλο τακλιν. Τωρα αν θες κατι να αλλαξεις θα κοιτας το χειριστηριο σου που λεει τους αριθμους και αντιστοιχα μεσα στο παιχνιδι θα βαζεις στον αριθμο που θες τι να κανει. Α και με αυτα που θα βαλεις το 2 που επιλεγεις ειναι το τριγωνο δηλαδη το "Next" ειναι το τριγωνο και το "Back" ειναι το Χ.

Το μονο που δεν εχω καταφερει να φτιαξω στο δικο μου ειναι το δεξι αναλογικο ειναι και εκει μπερδεμενα μου φαινεται το πανω ειναι το δεξια και το κατω το αριστερα και τα αντιστροφα.

Edit : Αν ξερεις τροπο να φτιαξουμε το δεξι αναλογικο απο το pinancle game profiler για δωσε τα φωτα σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...