rebellion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 παιδες χρειαζομαι βοηθεια! κανω διπλο κλικ για να παιξω και μου ανοιγει το παιχνιδι σε μια οθονη που λεει fifa 12 (με λιγο χαλια γραφικα) και δειχνει τον κερσορα να φορτωνει, και μετα απο λιγο κλεινει! παιδια και εγω μια φορα που καταφερα να το εγκαταστησω (δεν ξερω αν ηταν με τον τροπο που πρεπει γιατι εχω προβληματα με τους κωδικους την εξαργυωση του κωδικου προιοντος κλπ )πεντε εξι φορες που ετρεξε το παιχνιδι εκανε ακριβως οτι λειε ο φιλος.βγαζει οθονη εναρξης με χαλια αναλυση που λεει fifa 12 και σε 3-4 δευτερολεπτα κρασαρει.. Τι θα κανουμε ?θα βγει κανενα patch?εγω πειραξα ολες τις αναλυσεις οθονης και καρτας γραφικων και παλι το ιδιο κανει..καμια λυση εχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Ρίξε μια ματιά στο Event Viewer των Windows να δεις μήπως λέει το λόγο για τον οποιο κρασάρει το fifa12.exe Για δείτε κι αυτό: http://forum.ea.com/...st/1044193.page Oh btw, το origin έβγαλε ήδη update 42MB για το παιχνίδι. edit: το οποιο μάλλον αφορά στα rosters. Όσο για το firewall status ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη. Ακόμα και αν βάλω το PC σε DMZ, το firewall γυρίζει από restrictive σε moderate αλλά και πάλι δεν είναι ΟΚ. Και φυσικά δεν πρόκειται να αφήσω μηχανάκι Windows σε DMZ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους; Ρίξε μια ματιά στο Event Viewer των Windows να δεις μήπως λέει το λόγο για τον οποιο κρασάρει το fifa12.exe Για δείτε κι αυτό: http://forum.ea.com/...st/1044193.page to event viewer το εψαξα αλλα δεν το βρηκα (windows XP εχω) αυτο ενοεις ? -> http://www.brothersoft.com/viewer-download-190105.html Για το forum που δινεις μ,αλλον αυτη ειναι η λυση για το κρασαρισμα γιατι απο κατω πολλλοι λενε οτι πετυχε και τρεχει κανονικα ΟΜΩΣ λεει : 1 Origin Games\FIFA 12\Game\Core\EACoreServer.exe. So 2 you still have to put the replay0.bin in ready only, then you 3 go to this file EACoreServer.exe and go to it's setting and and put the administrator rights. Then you can open the game and now you can create your profile and save it as well. Στο 1 το βρηκα απο program files και εφτασα μεχριμεσα στο φακελο Core οπου ειναι το αρχειο EaCoreServer. Στο 2 Τωρα. Το αρχειο replay0.bin ποιο ειναι?????????Δεν βλεπω κατι σχετικο...δειτε και εσεις την εικονα 1.Επισης τι ενοει να το βαλω σε " in ready only" ??Τελος κανω Διπλο κλικ στο EaCoreServer καισανναφορωνει καπως αλλα δεν γινετε τιποτα... Στο 3.Τι ενοει ο ποιητης για το EaCoreServer??Τα settings του ειναι αυτα που εχει η εικονα 2?Και ναι σε ποια απολες τις κατηγγοριες θα κανω το " put the administrator rights." τι ακριβως πρεπει να κανω σε αυτη την περιπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 σε οσους αφου εγκαθιστάται το παιχνιδι και οταν το αρχίζετε σας πεταει εξω μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα πηγένετε Στα My documents->fifa 12->instance0->και δημιουργήστε η διαγραψτε το υπάρχον αρχειο και δημιουργηστε ενα txt file και καντε copy past αυτό replay0.bin(προσεξτε την κατάληξη).Αν τωρα ανοίγεται το παιχνιδι και εκει που κανετε Profile δεν μπορει να το αποθηκευσει και οταν πατατε continue without saving κολλάει τοτε αυτο οφείλεται στο οτι ειτε το users ειναι π.χ Μιχάλης οπως ηταν εμένα είτε τα εγγραφα μου δεν ειναι My documents η και τα δυο.εμενα προσωπικά ηταν Μιχάλης/Τα εγγραφα μου/fifa 12 .αν ειναι μονο το δεύτερο στα ελληνικα τοτε καντε το my documents αν ομως ειναι το πρώτο τοτε η πιο εύκολη λυση ειναι να δημιουργήσετε ενα νεο λογαρισμο και να ξεκινήσετε απο εκει το παιχνίδι!εμενα έπιασε αυτο αφου αλλαξα και το τα εγγραφα μου σε My documents ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Τελικα μπορουμε να ανοιγουμε το ΦΙΦΑ χωρις το Origin?Υπαρχει καποιος τροπος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει.Η Εξαργυρωση του Κωδικου του προιοντος που ειναι ως μια επο τις επιλογες στι ρυθμισεις του origin Εχει σχεση ή οχι με την Εγκατασταση του Παιχνιδιου και με το αν θα τρεξει το παιχνιδι ή οχι?? παντως ενω το εγκατεστησα το παιχνιδι και μου ζητουσε κωδικο για Ενεργοποιση Invalid Game Name(την πρωτη φορα μονο που το τρεχω) οταν παω να το τρεξω απο το εικονιδιο μου βγαζει "Σφαλμα κατα την εκινηση του Παιχνιδιου,Το παιχνιδι δεν φαινετε να ειναι εγκατεστημενο,Εγκαταστηστε το ή δοκιμαστε να πραγματοποιθησετε επανεκινηση του υπολογιστη" . Παντως χθες που κατεβηκε το 3,30 GB αρχειο στο origin ετρεξε το παιχνιδι αλλα οπως εχω πει αμεσως στην πρωτη οθονη Κρασαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια πως αλλαζουμε τα video settings ? Παω στα settings αλλα δε το βρισκω πουθενα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 <φάκελος εγκατάστασης>\Game\fifasetup\fifaconfig.exe edit: Παραιτούμαι. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για το restrictive firewall type και το μόνο που έκανε δουλειά ήταν το DMZ. Έχω δοκιμάσει ό,τι πόρτες έχω βρει στο Internet (από αμερικάνικα, αγγλικά, γερμανικά και... ταϊλανδέζικα φόρουμ), όμως δεν δουλεύει τίποτα. Δεν είναι καν θέμα του firewall των Windows, γιατί δεν θα μου γύριζε σε moderate με το που κάνω DMZ. Δοκίμασα ακόμα και έξτρα πόρτες που βρήκα στο netstat, αλλά τα ίδια... edit2: αν εξαιρέσουμε το θέμα του firewall πάντως, το παιχνίδι πραγματικά είναι απίστευτο στο online. Έχω δοκιμάσει λίγα 2vs2 από τα lobbies και ο ρυθμός του αγώνα είναι πολύ καλύτερος από του περσινού Fifa. Έχει να πέσει το λιώσιμο του αιώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 http://www.ea.com/uk/football/creation-centre Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε τις περισσότερες ελληνικές ομάδες της Σούπερ Λίγδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Εγώ απογοητεύτηκα που δεν έχει Ch League... Μα είναι δυνατόν...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Λογικό, αφού τα δικαιώματα του CHL τα έχει πάρει εργολαβία το Pro. Πάντως στο Creation Centre υπάρχει custom διοργάνωση CHL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Στο career mode έχω μπει με ένα δικό μου τερματοφύλακα που έκανα και παίζω στην dortmund. Στο calendar γιατί έχει εικονίδιο για "European matches"? Υπάρχει περίπτωση σε άλλη σεζόν να έχει και ευρωπαϊκά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 In Career Mode, you can manage a team and depending on your league position qualify for Europe (either the Euro Cup or the Euro League). The Euro Cup is FIFA's variant of the UEFA Champions League and the Euro League is FIFA's variant of the UEFA Europa League. http://forum.ea.com/uk/posts/list/721778.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος zneppos! thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βάλεις γκόλ στους τερματοφύλακες ρε παιδιά? εχω κάνει 8 τετατετ σε έναν αγώνα και κανένα δε μπήκε γκολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα