stratigos24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 στο serial code κολαει το θεμα μου.οτανν εξαργυρωνω του κωδικου δεν το δεχετε και λεει οτι εχει ηδη χρησιμοποιηθει!!!και λεω εγω απο ποιον?Απο μεναπου το ειχα βαλει μια φορα λιγο πιο πριν οταν εκνα εγκατασταση το παιχνιδι? πλακα κανουμε?Ελεος! Απο που το εχεις παρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Απο που το εχεις παρει? απο Πλαισιο μεσω Ιντερνετ το πηρα και ηταν κανονικα κλειστο με τη ζελατινα του κλπ. Απαντηστε μου και σε αυτο σας παρακαλω : το origin Σου Βγαζει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ για να το χρησιμοπουησεις σαν ΚΛΕΙΔΙ ή ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ με η χωρις τις παυλες ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ SERIAL CODE ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MANUAL???????Μια απαντηση σε αυτο Παρακαλω γιατι εγω βαζω και στο origin τον κωδικο που ειναι και Serial Code (οταν παταω εξαργυρωση του κωδικου προιοντος και λεει Εισαγετε τον κωδικο σας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχεις, προσπαθησε να το βαλεις το cd key μεσω ea downloader να δεις αν ξεκιναει να κατεβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εχεις, προσπαθησε να το βαλεις το cd key μεσω ea downloader να δεις αν ξεκιναει να κατεβαινει. οχι αποτι βλεπω δεν τον εχω..ενω θυμαμαι τον ειχα πριν κατι μηνες οταν πηρα το 11..τωρα βασικα δεν θελω να πειραξω κιολς κατι για να τον εγκαταστησω γιατι το εχω και κατεβαζει ενα αρχειο 3,30 GB ,μεσω origin που δεν ξερω τι ειναι αλλα μαλλον ειναι καποιο update.παντως με εναν/μια υπαληλο που μιλησα στο EA support chat μου ειπε γιαμια επιλογη Download στο origin (για να κατεβασω οπως ειπε το κλειδι) την οποια εγω δεν τη βλεπω στα settings. και μετα μου ειπε στην επιλογη "τα παιχνιδια μου " η οποια ομως δεν ειναι στα settings αλλα στην κετνρικη σελιδα του origin πανω αριστερα.Πατησα εκει που λεει "εμφανιση ολων των παιχνιδιων και εβγαλε μια λιστα και ειχε μια λεξη "ληψη" μηπ[ως το κλειδι ειναι αυτο που κατεβαω τωρα?αλλα αρχειο 3,30 GB λιγο δυσκολο για κλειδι ε? τελος παντω ποια ακριβως ειναι η επιλογη "Download" στο origin και πως κατεβαζω το κλειδι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου μαλλον εχει βαλει το serial γιαυτο σου λεει χρησιμοποιητε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου μαλλον εχει βαλει το serial γιαυτο σου λεει χρησιμοποιητε!!! μαλλον ΕΧΩ ή Καποιος Αλλος ΕΧΕΙ βαλει το serial??Για ποιον ενεοις οτι εχει βαλει το serial?Εμενα? Αφου το ειπα και παραπανω οτι το Serial βαζω με ολους τους τροπους( με ή χωρις παυλες μικρα η μεγαλα γραμματα κλπ).. αυτο το αρχειο 3,30 GB τι ειναι ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 μαλλον ΕΧΩ ή Καποιος Αλλος ΕΧΕΙ βαλει το serial??Για ποιον ενεοις οτι εχει βαλει το serial?Εμενα? Αφου το ειπα και παραπανω οτι το Serial βαζω με ολους τους τροπους( με ή χωρις παυλες μικρα η μεγαλα γραμματα κλπ).. αυτο το αρχειο 3,30 GB τι ειναι ρε παιδια? Ειναι update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι update το κλειδι για να εξαργυρωσω τον κωδικο ποιο ειναι και απο που το βρισκω αφου εχω το αυθεντικο fifa 12..???????δεν ειναι το κλειδι τελικα ο serial code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει τρόπος να ηχογραφήσω δικό μου σχολιασμό και να τον εισάγω στο fifa12( στο κομπιουτερ μόνο)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Παιδες ενας φιλος μου πειρε το παιχνιδι και οταν μπαινει στην αρχικη φωτογραφια του παιχνιδιου κρασαρι δεν ειναι θεμα γραφικων καμια βοηθεια??Εχει Windows XP SP3 παιδια τελικα το εκανα να τρεχει το παιχνιδι με το που ολοκληρωθηκε το update.ΟΜΩΣ Εχω το ιδιο προβλημα με τον παραπανω φιλο..και εγω windos xp ελληνικα...Μολις μπαινει δειχνει την εικονα του Fifa 12 και μετα κρασαρει!!!!!!! καμια ιδεα τι και πως??? HELP!!!!!!!!!! Μια απαντηση??????? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2011 από rebellion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbara1980 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα γιατί μου φαίνεται ίδιο με το περσυνό βάσει demo; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleilo03 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω συνεχιζω να εχει το προβλημα που μολις παω να ανοιξω το ΦΙΦΑ που για να ανοιξει οπως φαινεται ειτε θελω να παιξω online η offline ανοιγει μονο με origin μου κοβεται το ιντερνετ και πρεπει να επανεκκινησω το ρουτερ... Online επαιξα σεζον και ανεβηκα μια κατηγορια αλλα εκει με εχουν πλακωσει στις 5αρες και στις 6αρες...Δε μπορω να τους παρω τη μπαλα με τιποτα κι αυτοι με κλεινουν και μου την παιρνουν για πλακα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα γιατί μου φαίνεται ίδιο με το περσυνό βάσει demo; Ειδικα στο pc σε σχεση με το περυσινο ειναι η μερα με τη νυχτα. Πολυ αναβαθμισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 To βγάζει και σε κανέναν άλλον αυτό? personal settings 1 appears to be damaged and cannot be used Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια τελικα το εκανα να τρεχει το παιχνιδι με το που ολοκληρωθηκε το update.ΟΜΩΣ Εχω το ιδιο προβλημα με τον παραπανω φιλο..και εγω windos xp ελληνικα...Μολις μπαινει δειχνει την εικονα του Fifa 12 και μετα κρασαρει!!!!!!! καμια ιδεα τι και πως??? HELP!!!!!!!!!! Μια Απαντηση??????/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα