Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια συγνωμη για την χιλιοειπωμενη ερωτηση ,αλλα αναμεσα σε αυτο και στο pro πιο ειναι καλυτερο να παρω.Ειχα παρει το προηγουμενο pro σε ps3 αλλα οκ δεν τρελαθηκα .Τα fifa τα παιζω απο παλια αλλα τα ειχα παρατησει εδω και πολλα χρονια και δεν ξερω ...

Αν παιζεις online παρε φιφα.Αν παιζεις offline παρε προ.Το φιφα ειναι για γελια στο offline κυριως λογω της αθλιας ΑΙ.Επισης τα Master League και BAL ειναι δεκα φορες καλυτερα απο τα αντιστοιχα του φιφα και παλι λογω της ΑΙ κυριως αλλα και των δεκαδων features που εχει παραπανω σε αυτα τα modes το προ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια μου ηρθε σημερα το παιχνιδι original εγκατεστησα το origin και το παιχνιδι.Οταν παω να το τρεξω εμφανιζετε ενας ελεγχος ημερομηνιας κυκλοφοριας τον τρεχω αλλα μετα μου λεει "Ο Ελεγχος Ημερομηνιας Κυκλοφοριας Απετυχε" .

Το περιεργο ειναι οτι εμφανιζει στο origin την εικονα του αμερικανικου fifa 12 που λεει fifa soccer 12..Επισης να πω οτι ενω εγκατεστησα το παιχνιδι στην καρτελα του origin κατεβαζει κατι που ειναι 3,3 Gb..

τι μπορει να συμβαινει?Σημερα δεν κυκλοφορησε το παιχνιδι?

παιδια τελικα ετρεξε ο ελεγχος ημερομηνιας κυκλοφοριας ομως στην ενεργοποιηση invalid Game Name δινω τον κωδικο που περιεχει μεσα το φυλαδιο οδηγιων (serial number) αλλα μου βγαζει "Αυτος ο Κωδικος Εχει Ηδη Χρησιμοποιηθει " και δεν μπορω να αρχισω το παιχνιδι!!!!!!!!!!!!!!!

PLS HELP!!!!

Σε σύστημα με τα παρακάτω, έχει.. ελπίδες να παίξει;

Μητρική : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A780GM-LE/128M

AMD X2 5400(2.8GHZ)

2 GB RAM DD2 667 MHZ

Windows 7 32bit

Επεξεργαστής, μνήμη και λειτουργικό είναι εντάξει. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει η onboard κάρτα γραφικών. Δεν κατεβάζεις πρώτα το demo, να το δοκιμάσεις;

Επεξεργαστής, μνήμη και λειτουργικό είναι εντάξει. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει η onboard κάρτα γραφικών. Δεν κατεβάζεις πρώτα το demo, να το δοκιμάσεις;

Ναι θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ

Ok ,το οnline στο Fifa σε τι ειναι καλυτερο σε σχεση με του pro ?Eγω οnline θελω να παιζω...

Tο οτι στο pro κολλαει τρελα ακομα και με Ελληνα στο online, ενω τα fifa ειναι λες και παιζεις με το pc. Δεν καταλαβαινεις οτι εισαι online.

ρε παιδια μου ηρθε σημερα το παιχνιδι original εγκατεστησα το origin και το παιχνιδι.Οταν παω να το τρεξω εμφανιζετε ενας ελεγχος ημερομηνιας κυκλοφοριας τον τρεχω αλλα μετα μου λεει "Ο Ελεγχος Ημερομηνιας Κυκλοφοριας Απετυχε" .

Το περιεργο ειναι οτι εμφανιζει στο origin την εικονα του αμερικανικου fifa 12 που λεει fifa soccer 12..Επισης να πω οτι ενω εγκατεστησα το παιχνιδι στην καρτελα του origin κατεβαζει κατι που ειναι 3,3 Gb..

τι μπορει να συμβαινει?Σημερα δεν κυκλοφορησε το παιχνιδι?

Φιλε μου και εμενα αυτο μου ειχε κανει θελει να μπεις στο μαιλ σου για να ενεργοποιησης τον κωδικο αμα μπεις στο origin θα δεις οτι λεει ποσο % ειναι ολοκληρωμενο το προφιλ σου θα λεει 75% μολις τον ενεργοποιησεις θα γινει 100% και θα μπει!!!

Φιλε μου και εμενα αυτο μου ειχε κανει θελει να μπεις στο μαιλ σου για να ενεργοποιησης τον κωδικο αμα μπεις στο origin θα δεις οτι λεει ποσο % ειναι ολοκληρωμενο το προφιλ σου θα λεει 75% μολις τον ενεργοποιησεις θα γινει 100% και θα μπει!!!

φιλε μου δεν μου ηρθε καποιο mail απο το origin στο email μου!!!που το γραφει αυτο το % στο origin και δεν το βλεπω????????

HELP!!!

Κατεβάζεις το Origin φτιάχνεις λογαριασμό αν δεν έχεις και μετά πας στο origin εκεί που λέει εξαργύρωση κωδικού προϊοντος βάζεις το κλειδί και το κατεβάζεις...

Κατεβάζεις το Origin φτιάχνεις λογαριασμό αν δεν έχεις και μετά πας στο origin εκεί που λέει εξαργύρωση κωδικού προϊοντος βάζεις το κλειδί και το κατεβάζεις...

Φιλε λογαριασμο στην ΕΑ ενοεις?Τετοιον εχω και μαλιστα στο παραθυρακι που μου εβγαλε το origin εβαλα τα στοιχεια( e mail k passsword) απο αυτο τον λογαριαμσο και στην καρτελα του origin με αναφερει πανω δεξια ως Eurochampion13 που ειναι ο λογαριασμος μου στην ΕΑ.. Ή μηπως ενοεις λογαριαμσο στον origin? Παντως e mail απο origin δεν μου εχει ερθει. Ποιο κλειδι ενοεις?Αυτο που λεει κλειδι αδειας χρησης που το βρισκεις πατωντας το "i" στην εικονα του fifa 12 στο origin?αυτο ουσιαστικ ειναι το serial number και οπως ειπα οταν παω για εξαργυρωση κωδικου ΔΕΝ μου το δεχετε λεγοντας οτι "ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" και ετσι δεν μαφηνει να παιξω.

Υ.Γ να πω πως κατεβασα τον origin απο το dvd του fifa και με ολες του τις ενημερωσεις.

Eγω παντως με τα στοιχεια της ea συνδεθηκα και στο origin. Αντε να λυσεις το προβλημα σου rebellion, να παιξουμε κανενα 2v2 στο 12 αφου δεν τα καταφεραμε στο 11 :). Σημερα παω να βαλω λεφτα και να το παραγγειλω.

Eγω παντως με τα στοιχεια της ea συνδεθηκα και στο origin. Αντε να λυσεις το προβλημα σου rebellion, να παιξουμε κανενα 2v2 στο 12 αφου δεν τα καταφεραμε στο 11 :). Σημερα παω να βαλω λεφτα και να το παραγγειλω.

στο serial code κολαει το θεμα μου.οτανν εξαργυρωνω του κωδικου δεν το δεχετε και λεει οτι εχει ηδη χρησιμοποιηθει!!!και λεω εγω απο ποιον?Απο μεναπου το ειχα βαλει μια φορα λιγο πιο πριν οταν εκνα εγκατασταση το παιχνιδι? πλακα κανουμε?Ελεος!πειτε μου λιγο κατι.το origin Σου Βγαζει ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ για να το χρησιμοπουησεις σαν ΚΛΕΙΔΙ ή ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ με η χωρις τις παυλες ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ SERIAL CODE ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MANUAL???????Μια απαντηση σε αυτο Παρακαλω γιατι εγω βαζω και στο origin τον κωδικο που ειναι και Serial Code!

Τελος να πω οτι στο orgin στα παιχνιδια μου μου εμφανιζει το αμερικανο (υποθετω) εξωφυλο του παιχνιδιου και με το ονομα Fifa SOCCER 12, με παραξενψε αυτο ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...