Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδες ενας φιλος μου πειρε το παιχνιδι και οταν μπαινει στην αρχικη φωτογραφια του παιχνιδιου κρασαρι δεν ειναι θεμα γραφικων καμια βοηθεια??Εχει Windows XP SP3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει δοκιμάσει κανείς να αγοράσει περισσότερα από ένα κλειδιά από αυτά τα μαγαζιά; Γιατί σκέφτομαι να κάνω παραγγελία 2-3 κωδικών (μην πάει ο νους σας στο πονηρό...) και θέλω να ξέρω τι παίζει πριν κάνω την αγορά. Για να μην μπλέξω όπως με το g2play.net, που αγόρασα κάποτε 3 κάρτες ανανέωσης WoW και μου έπρηξαν τα @@ με ερωτήσεις μέχρι να στείλουν τους κωδικούς.

Πω ρε χαλια παω πολυ μου την σπαει το tactical defending πολυ δυσκολο δεν γινεται να μπει στο legacy defending!!!??

Στο offline ναι , στο online όχι

Και στο online ετοιχα με κατι παικταραδες με κανανε παπαδες αλλα τωρα επαιξα 4 ματσακια και κερδισα σε ολα

Θέμα συνήθειας είναι και όταν την συνηθήσεις θα δεις ότι παίζεις καλύτερα άμυνα σε σχέση με τον παλιό τρόπο γιατί κρατάει το σχήμα της η ομάδα.

Ρε παιδια εμενα στα πεναλτι ουτε με το δεξι αναλογικο πηδαει.. Σε pc το εχω, τι σκατα να κανω?

Ρε παίδες, sorry για την noob ερώτηση, αλλά την ανάλυση στην οθόνη και την ποιότητα των γραφικών που την αλλάζουμε??? :-(

Θα μπεις στον φακελο του παιχνιδιου και 8α σου χει ενα fifaconfig

Ρε παιδια εμενα στα πεναλτι ουτε με το δεξι αναλογικο πηδαει.. Σε pc το εχω, τι σκατα να κανω?

Θα μπεις στον φακελο του παιχνιδιου και 8α σου χει ενα fifaconfig

Σωστός! Thank You!

ρε παιδια μου ηρθε σημερα το παιχνιδι original εγκατεστησα το origin και το παιχνιδι.Οταν παω να το τρεξω εμφανιζετε ενας ελεγχος ημερομηνιας κυκλοφοριας τον τρεχω αλλα μετα μου λεει "Ο Ελεγχος Ημερομηνιας Κυκλοφοριας Απετυχε" .

Το περιεργο ειναι οτι εμφανιζει στο origin την εικονα του αμερικανικου fifa 12 που λεει fifa soccer 12..Επισης να πω οτι ενω εγκατεστησα το παιχνιδι στην καρτελα του origin κατεβαζει κατι που ειναι 3,3 Gb..

τι μπορει να συμβαινει?Σημερα δεν κυκλοφορησε το παιχνιδι?

Ρε παιδια συγνωμη για την χιλιοειπωμενη ερωτηση ,αλλα αναμεσα σε αυτο και στο pro πιο ειναι καλυτερο να παρω.Ειχα παρει το προηγουμενο pro σε ps3 αλλα οκ δεν τρελαθηκα .Τα fifa τα παιζω απο παλια αλλα τα ειχα παρατησει εδω και πολλα χρονια και δεν ξερω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...