nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-12-gameplay-sliders/
explorer21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σε εμένα ακόμα unreleased είναι στο origin
aleilo03 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ετοιμο για preload στον origin client ! ???Σε μενα ακομα μη διαθεσιμο λεει.... Ακυρο..Εκανα ανανεωση και κατεβαζω ΤΩΡΑ!!!
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επιτέλους ήρθε, για να το δούμε... Ό,τι πρέπει πριν αρχίσει το αποψινό CHL. edit: Χμ, έχει stuttering. Κλασική περίπτωση κάρτας ati. Για να δούμε αν θα δουλέψει το κόλπο με το rna.ini. edit2: Άκυρο. Έχει μαμήσια επιλογή για "ATI Micro stuttering" στο configuration.Τώρα παίζει μια χαρά.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε γμτ κάθε φορά που το βάζω να κατεβάσει, μετα απο 2 λεπτά μου κάνει restart το router.ti να κάνω?
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβηκε , αλλα οταν πας να το τρεξεις "Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι: Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011, 02:00"
Bizniz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβηκε , αλλα οταν πας να το τρεξεις "Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι: Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011, 02:00" υπάρχει λύση για full
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ΑλλαΧ! επιτέλους εφτασε.Μετα απο 9 ώρες κατέβασμα!Πάω για εγκατάσταση.
greekboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εγω επαιξα καμια 10ρια παιχνιδια με φιλους..χωρις να εχω παιξει το ντεμο,μπορω να πω οτι μαρεσε παρα πολυ γενικοτερα δεν βρισκω κατι που να μην μου αρεσε και μαλλον φετος σιγουρα ειναι η χρονια που προσωπικα θα ασχοληθω αποκλειστικα με φιφα και οχι προ
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 καλά έπαιξα και γω μερικά ματσακια.τα χω παίξει .Διαστημικό παιχνίδι απλά.και να φανταστείτε μέχρι πέρισι ήμουν φαν του Pro.Fifa νικητης και φέτος
fearwhatnow Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 καλά έπαιξα και γω μερικά ματσακια.τα χω παίξει .Διαστημικό παιχνίδι απλά.και να φανταστείτε μέχρι πέρισι ήμουν φαν του Pro.Fifa νικητης και φέτος Μου κανει εντυπωση που ολοι λετε "τελειο","διαστημικο" και αλλα και δεν εξηγειτε τους λογους.Διοτι για παραδειγμα την προβληματικη ΑΙ τοσο στους συμπαικτες οσο και στην CPU διαστημικη δεν την λες.Το ανυπαρκτο builp-up και παλι δεν το βλεπω να το γραφει κανεις.Διαστημικα ναι ειναι τα animations και εντυπωσιακη η impact engine και το online.Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι. Έλα ντε, χρειάζεται κάποιον αντικειμενικό.
Alejandro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μου κανει εντυπωση που ολοι λετε "τελειο","διαστημικο" και αλλα και δεν εξηγειτε τους λογους.Διοτι για παραδειγμα την προβληματικη ΑΙ τοσο στους συμπαικτες οσο και στην CPU διαστημικη δεν την λες.Το ανυπαρκτο builp-up και παλι δεν το βλεπω να το γραφει κανεις.Διαστημικα ναι ειναι τα animations και εντυπωσιακη η impact engine και το online.Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι. http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=4302803
activex Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μου κανει εντυπωση που ολοι λετε "τελειο","διαστημικο" και αλλα και δεν εξηγειτε τους λογους.Διοτι για παραδειγμα την προβληματικη ΑΙ τοσο στους συμπαικτες οσο και στην CPU διαστημικη δεν την λες.Το ανυπαρκτο builp-up και παλι δεν το βλεπω να το γραφει κανεις.Διαστημικα ναι ειναι τα animations και εντυπωσιακη η impact engine και το online.Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι. Με τα sliders όλα αυτά λίγο πολύ διορθώνονται - παραμετροποιούνται (ναι επιτελούς έμαθα τι είναι και thanks στον nzeppos)
Bizniz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Με τα sliders όλα αυτά λίγο πολύ διορθώνονται - παραμετροποιούνται (ναι επιτελούς έμαθα τι είναι και thanks στον nzeppos) +
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα