Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε, για να το δούμε... Ό,τι πρέπει πριν αρχίσει το αποψινό CHL.

edit: Χμ, έχει stuttering. Κλασική περίπτωση κάρτας ati. Για να δούμε αν θα δουλέψει το κόλπο με το rna.ini.

edit2: Άκυρο. Έχει μαμήσια επιλογή για "ATI Micro stuttering" στο configuration.Τώρα παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

κατεβηκε , αλλα οταν πας να το τρεξεις

"Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι: Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2011, 02:00"

υπάρχει λύση για full

Δημοσ.

παιδια εγω επαιξα καμια 10ρια παιχνιδια με φιλους..χωρις να εχω παιξει το ντεμο,μπορω να πω οτι μαρεσε παρα πολυ γενικοτερα δεν βρισκω κατι που να μην μου αρεσε και μαλλον φετος σιγουρα ειναι η χρονια που προσωπικα θα ασχοληθω αποκλειστικα με φιφα και οχι προ

Δημοσ.

καλά έπαιξα και γω μερικά ματσακια.τα χω παίξει .Διαστημικό παιχνίδι απλά.και να φανταστείτε μέχρι πέρισι ήμουν φαν του Pro.Fifa νικητης και φέτος

Μου κανει εντυπωση που ολοι λετε "τελειο","διαστημικο" και αλλα και δεν εξηγειτε τους λογους.Διοτι για παραδειγμα την προβληματικη ΑΙ τοσο στους συμπαικτες οσο και στην CPU διαστημικη δεν την λες.Το ανυπαρκτο builp-up και παλι δεν το βλεπω να το γραφει κανεις.Διαστημικα ναι ειναι τα animations και εντυπωσιακη η impact engine και το online.Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.
Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι.

Έλα ντε, χρειάζεται κάποιον αντικειμενικό.

Δημοσ.

Μου κανει εντυπωση που ολοι λετε "τελειο","διαστημικο" και αλλα και δεν εξηγειτε τους λογους.Διοτι για παραδειγμα την προβληματικη ΑΙ τοσο στους συμπαικτες οσο και στην CPU διαστημικη δεν την λες.Το ανυπαρκτο builp-up και παλι δεν το βλεπω να το γραφει κανεις.Διαστημικα ναι ειναι τα animations και εντυπωσιακη η impact engine και το online.Μου φαινεται τα μισα αναφερονται και παραπληροφορουνται οσοι σκεφτονται να αγορασουν το παιχνιδι.

http://www.insomnia.gr/index.php?app=forums&module=forums§ion=findpost&pid=4302803

Δημοσ.

Με τα sliders όλα αυτά λίγο πολύ διορθώνονται - παραμετροποιούνται (ναι επιτελούς έμαθα τι είναι και thanks στον nzeppos) :D

Δημοσ.

Με τα sliders όλα αυτά λίγο πολύ διορθώνονται - παραμετροποιούνται (ναι επιτελούς έμαθα τι είναι και thanks στον nzeppos) :D

+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...