gavros10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 30 σεπτεμβρη δεν βγαινει κανονικα ρε παιδια στα μαγαζια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bizniz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 30 σεπτεμβρη δεν βγαινει κανονικα ρε παιδια στα μαγαζια; Ο θείος το φέρνει πάντα νωρίτερα βασικά περιμένουμε το crack, αλλά παίζεις exibition mode με ένα τρικ με το demo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω το εκανα παραγγελια απο το GetItNow και μου ειπαν την Πεμπτη θα το εχω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!! Βγήκε στα γνωστα μαγαζιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Απο εδω το εχει στα 20 ευρω, αμα κανεις like στη σελιδα τους στο facebook εχεις εκπτωση ενα ευρω και κατεβαινει η τιμη στα 19. http://buygamecdkeys.com/fifa-2012-p-230.html το πήγα κι εγώ απο εδώ...η τιμή τελικά πήγε 17.5(μαζί με το λαικ το fb)!!!πραγματικά πάρα πολύ λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ηρθε και απο τον Θειο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά να ρωτήσω όσοι το πήραμε από Origin θα μπορέσουμε να το κατεβάσουμε από σήμερα ή θα περιμένουμε μέχρι την πέμπτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το πήγα κι εγώ απο εδώ...η τιμή τελικά πήγε 17.5(μαζί με το λαικ το fb)!!!πραγματικά πάρα πολύ λίγο... Ωραιος και εγω απο εδω θα το τσιμπησω μαλλον.Φαινεται να ειναι το φθηνοτερο αυτη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 lol ειχα ανοιχτο τον client απο το origin στον οποιο εχω μεσα το key απο το fifa 12 , και οταν ετρεξα το σπασμενο exe...αναγνωρισε το παιχνιδι και τωρα παιζει και online! και το nick μου για κανα παιχνιδι mavra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!!ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!!! Βγήκε στα γνωστα μαγαζιά! Έφυγα! Παρατάω στη μέση δουλειά, γυναίκα, σκυλιά, γατιά και τρέχω σπίτι να το κατεβάσω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 lol ειχα ανοιχτο τον client απο το origin στον οποιο εχω μεσα το key απο το fifa 12 , και οταν ετρεξα το σπασμενο exe...αναγνωρισε το παιχνιδι και τωρα παιζει και online! και το nick μου για κανα παιχνιδι mavra Σίγουρα γίνεται αυτό ή θα έχουμε κανα πρόβλημα μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 εχει παντως καμια 1000+ ατομα online δοκιμαζω τον run slider , αφηνοντας ολα τα υπολοιπα ως εχουν. Η διαφορα ειναι τεραστια. Προσεξτε στο βιντεακι πως τρεχουν 3 ατομα και μπαινουν μεσα στην περιοχη πραγμα που αλλιως δεν γινεται με τιποτα http://www.youtube.com/watch?v=jTrq6LhRc1w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τοσα πολλα?Στο 360 ειναι περιπου 2000 αυτη την στιγμη[εχει βγει θειο ομως και αμερικα εδω και 2-3 μερες].. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ειναι ετοιμο για preload στον origin client ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τι είναι τα slider ρε παιδιά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα