Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις που εχω κανει και εγω, ειναι να βγαλεις μια ταμιευτηριου Πειραιως που ειναι και visa για να την δεχεται το paypal. Ειναι ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη και οσα χρηματα θελεις, τοσα βαζεις και πας και κανεις τη αγορα σου. Το να σου φανε χρηματα απο paypal ειναι δυσκολο και το να σου φανε 20-30-50 ευρω λεμε τωρα παραδειγμα δεν ειναι και σαν να ειχες μεσα πιστωτικη και να πηραν κανα σημαντικο ποσο. Ειμαι με τετοια ταμιευτηριου Τραπεζα Πειραιως και δηλωμενη στο paypal 3+ χρονια και αγοραζω απο site με cd key και απο ebay. Τοσο καιρο κανενα προβλημα. Η καρτα μεσα σε μια μερα βγαινει, πας στη τραπεζα με τα χαρτια που σου λενε και τελος.

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις που εχω κανει και εγω, ειναι να βγαλεις μια ταμιευτηριου Πειραιως που ειναι και visa για να την δεχεται το paypal. Ειναι ταμιευτηριου και οχι πιστωτικη και οσα χρηματα θελεις, τοσα βαζεις και πας και κανεις τη αγορα σου. Το να σου φανε χρηματα απο paypal ειναι δυσκολο και το να σου φανε 20-30-50 ευρω λεμε τωρα παραδειγμα δεν ειναι και σαν να ειχες μεσα πιστωτικη και να πηραν κανα σημαντικο ποσο. Ειμαι με τετοια ταμιευτηριου Τραπεζα Πειραιως και δηλωμενη στο paypal 3+ χρονια και αγοραζω απο site με cd key και απο ebay. Τοσο καιρο κανενα προβλημα. Η καρτα μεσα σε μια μερα βγαινει, πας στη τραπεζα με τα χαρτια που σου λενε και τελος.

Απ'οτι καταλαβαινω εννοεις χρεωστικη η αλλιως debit..Ηταν η πρωτη καρτα που ειχα βγαλει ωστε να τη χρησιμοποιω για διαφορες κινησεις στο διαδυκτιο..6-7 χρονια τωρα χωρις κανενα προβλημα και πουθενα και ουτε καν μεσω paypal...Στην ουσια αν 1 στο 1,000,000 σου φανε τα στοιχεια να παρουν τα λεφτα που εχεις στο λογαριασμο στην τραπεζα που ειναι συνδεδεμενη η καρτα πραγμα σχετικα αδυνατον στις μερες μας αν ξερεις που δινεις την καρτα...

Δημοσ.

Aυτο ακριβως οταν κανεις ταμιευτηριο στην Πειραιως:

# Δωρεάν χρεωστική κάρτα Visa Debit για

* άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σας 24ωρες το 24ωρο από τα ΑΤMs της Τράπεζας Πειραιώς και άλλων τραπεζών και

* αγορές με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας σε καταστήματα και επιχειρήσεις με το σήμα VISA, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι δεν κανει. Δεν ειναι visa, δεν εχει τον απαραιτητο 3ψηφιο κωδικο απο πισω οπως οι visa. Oυτε και βγαζει κατι παρομοιο η εθνικη. Και η Κυπρου βγαζει prepaid αλλα με καθε καταθεση χρυηματων που κανεις σου παιρνει ενα ευρω. Πχ βαλεις 5 ευρω? 4 θα μπουνε. Βαλεις 1000 ευρω? 999 θα μπουνε. Για αυτο το λογο εκανα και στην Πειραως και ακομα γιατι κοντα στο σπιτι μου εχει τραπεζα πειραιως με online καταθεση και αμα πχ και τωρα να δω ενα παιχνιδι λεμε και να μην εχει μεσα λεφτα, παω, κανω καταθεση στο atm κανονικα τα λεφτα μιας και ειναι online καταθεση και οχι σε φακελο ωστε να ενημερωθουν την αλλη μερα, και αμεσως τα λεφτα ειναι διαθεσιμα και ερχομαι και ψωνιζω. Οτι ωρα και να ειναι. Αμεσως ενημερωνεται ο λογαριασμος σου.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Παντως δεν ειναι τιποτα να ξερεις να βγαλεις μια ταμιευτηριου στην Πειραιως. Ανοιγεις ενα ταμιευτηριο και σου δινουν και την καρτα αμεσως μονοι τους. Ειχα παει στη 13:40 και στις 14:00, ημουν ετοιμος.

Δημοσ.

Το μπουμπουνισα κι εγω πριν 1 λεπτο και περιμενω το key..Ειχα κατι λεφτα στη moneybookers και το πηρα μεσω αυτων αλλα οι απατεωνες με χρεωσαν +0,50€ :P

Και τωρα το περιεργο..Πηρα το key κανονικα, κατεβασα το origin και μολις παω να συνδεθω κοβεται αμεσως το ιντερνετ και σβηνει και λαμπακι απο το ρουτερ του εθερνετ...5η φορα ηδη που το προσπαθω και τιποτα και πρεπει να κανω επανεκινηση το ρουτερ..Τι ειναι παλι αυτο???

Δημοσ.

Λοιπον τοση ωρα παλευα να βγαλω ακρη και τελικα νομιζω οτι τη βρηκα..Με ανοιχτο το origin εκανα επανεκινηση του ρουτερ και δουλεψε..Επομενο θεμα..Περασα κωδικο κανονικα αλλα δεν μπορω να κανω preload..Μου γραφει οτι δεν εχει εκδοθει...??!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...