arsenal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια εμενα το λαπτοπ τ σηκωνει?3gb ram 1333mhz intel corei3 2310m 2nd gen 2.1ghz ati radeon hd 6470m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστευω πως θα στο παιζει. Δεν τα βγαζουν και πολυ βαρια τα ποδοσφαιρακια οσο τα αλλα παιχνιδια. Το 11 το επαιξα μια φορα σε low προς medium ρυθμισεις στα γραφικα, σε λαπτοπ με μια 8400gs m με 512mb και σε αναλυση 1280x1024 και το επαιζε σχετικα καλα. Αρα πιστευω πως αφου ειναι πιο καινουρια και πιο καλη η καρτα σου, δεν θα εχεις προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://cdkeyshere.com/fifa-12-cd-key.html αξίζουν λέτε για +5 δολάρια για την expanded?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι στα γρήγορα. Πως αποκρούει ρε παιδιά τα πέναλτι ο τερματοφύλακας ; ότι και αν πάτησα μαζί με κατεύθυνση δεν αποκρίθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο δεν ξερω και εγω για την expanded...αν αξιζουν 5 δολλαρια παραπανω (δηλαδη 3-4 ευρω). Για την expanded αυτο γραφει: This version includes 24 sets of FIFA 12 Ultimate Team Gold packs (4 sets per month for six months, starting from October) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεξι μοχλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 δεξι μοχλο Εντάξει απολογούμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο δεν ξερω και εγω για την expanded...αν αξιζουν 5 δολλαρια παραπανω (δηλαδη 3-4 ευρω). Για την expanded αυτο γραφει: This version includes 24 sets of FIFA 12 Ultimate Team Gold packs (4 sets per month for six months, starting from October) Ακριβώς. Συνεπώς όποιος δεν ασχολείται με αυτό το mode, δεν έχει απολύτως κανένα λόγο να πάρει την expanded έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 μολις το χτυπησα για £16.67 =19 euro , μου ηρθε και το key και ηδη το εβαλα στο origin client... για οποιον ενδιαφερεται http://www.cjs-cdkeys.com/products/FIFA-12-Origin-Digital-Download-%252d-CD-Key-SCANNED-IMAGE.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 **IMPORTANT** This is only for ATI users who are already seeing the game at 60fps in game play (with V-sync on) but still see stuttering. This will NOT simply improve your framerate. Step 1: Open the rna.ini file. If you do not have this file, you can create it by opening a txt file and renaming it as rna.ini . You will need to place it in the same directory as where the fifa.exe exists. Step 2: Add this line: SCREEN_SLEEP=16 Εμένα με αυτό έφτιαξε το stuttering Παρομοίως. Το δοκίμασα σε ολοκαίνουριο PC (i5-2500k, 8GB, ATI HD6950 2GB) και σερνόταν σαν το σκύλο του Σατανά. Με την παραπάνω ρύθμιση όλα κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 οταν σου έρθει το key πως το χρησιμοποιεςι για να αποκτήσεις το παιχν΄δι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως παιδια λεω να παρω φιφα 12 και battlefield φετος. Σκεφτομαι το fifa 12 να το βαλω ea downloader και οχι origin λογω του οτι αν φαει κανα κολλημα το origin οπως το steam κατα καιρους με update και οτι να ναι, να εχω να παιζω το fifa. Τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Απο εδω το εχει στα 20 ευρω, αμα κανεις like στη σελιδα τους στο facebook εχεις εκπτωση ενα ευρω και κατεβαινει η τιμη στα 19. http://buygamecdkeys.com/fifa-2012-p-230.html Με κάρτα απο περίπτερο μπορείς να πληρώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος ο ea downloader αντικαταστάθηκε από το origin.Μου ήρθε και εμένα το κλειδί από g2play αναμένουμε τώρα πότε θα είναι έτοιμο για κατέβασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Με κάρτα απο περίπτερο μπορείς να πληρώσεις? Eχω την εντυπωση πως μονο paypal δεχεται. Αν δεν κάνω λάθος ο ea downloader αντικαταστάθηκε από το origin.Μου ήρθε και εμένα το κλειδί από g2play αναμένουμε τώρα πότε θα είναι έτοιμο για κατέβασμα... Κοιτα, απο το site που εχω παραθεσει, διχνει οτι ειναι και για origin και για ea downloader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα