Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι το ειδα το βιντεο και μου εκανε κι εμενα εντυπωση..Μπορει να το εχουν κανει λιγο πιο δυσκολο αλλα ο τροπος ειναι ο ιδιος..Οπως ειπα στο ντεμο κλεβω με τον τροπο που εκλεβα και πριν..Και η πλακα ειναι η εξης..Το Tutorial εχει να σε μαθει να μαρκαρεις, απο αποσταση κτλ. κρατωντας 2 κουμπια ταυτοχρονως..Και λεω ωχ το δυσκολεψανε..Μολις αρχισα τα φιλικα προσπαθησα με τον τροπο που εχει το τουτοριαλ δηλαδη να μαρκαρεις απο αποσταση κλεινωντας χωρους αλλα μπερδευομουν με τα κουμπια και λεω ας μαρκαρω οπως πριν και δουλεψε..Απ'οτι καταλαβα η βλετιωση αυτη του μαρκαρισαμτος ειναι οταν θες να μαρκαρεις το χωρο χωρις απλα να τρεχεις αλλοπροσαλα οπως στο 11..Σε αυτο κοιτας κανονικα τον παιχτη και του παιρνεις τα βηματα κατα μια εννοια..Ελπιζω να εγινα κατανοητος..

Υ.Γ Εχεις δικιο οτι υπαρχει θεμα με το Ντεμο αν εχεις ηδη πανω το 11..Εγω αναγκαστηκα να σβησω το 11 για να τρεξω το ντεμο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, γιαυτο δεν το εβαλα το 12 το ντεμο, αν και καπου διαβασα προσφατα πως βγηκε και ενα patch. Ακομα κατι που φοβαμαι, ειναι πως αν εχει διαφορα απο το ντεμο το κανονικο παιχνιδι οταν βγει και βγει χωρις να συμπεριλαμβανει το παλιο συστημα αμυνας, τι κανουμε? :mrgreen:

Το να υπαρχουν μαζι θα ειναι πολυ καλο φανταζομαι, διοτι καπου θα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιεις τον ''καινουριο'' τροπο αμυνας κλεινοντας χωρους.

Καλά σ'αυτό το βιντεο παίζει AI vs AI , μην βγάζεις συμπεράσματα πραγματικά.

Επίσης δε νομίζω να μπορείς να αμυνθείς online με τον κλασσικό τρόπο , μόνο με τον καινούργιο . Μακάρι να είναι έτσι.

Εχεις δικιο. Το παρατηρησα οτι ειναι ai vs ai. Και απο βιντεο χωρις να το παιξεις, παλι δεν εχεις μια καθαρη εικονα αλλα λεμε.... :)

Οταν λες ''μακαρι''? Εννοεις οτι καλυτερα να ειναι να υπαρχει μονο ο καινουριος τροπος μαρκαρισματος?

Εγω η μεγαλη διαφορα που παρατηρησα στην αμυνα και εκει ερχετε και η δυσκολια. Ειναι οτι πρεπει να πατησεις τη καταλληλη στιγμη το Tackle οπως το αναφερει ingame αν δε το πατησεις τη καταλληλη στιγμη ο παιχτης οπου και αν βρισκεται κανει κινηση να παρει τη μπαλα και ετσι ειναι ποιο ευκολο να το περασει ο αντιπαλος...Αν το κανει τη σωστη στιγμη και με τη σωστη κατευθηνση του τη τσιμπαει. Στο προηγουμενο απλα τρεχαμε παταγαμε συνεχεια το Tackle και πηγαινε μονος του και την επερνε τωρα ειναι στο χερι σου το ποτε θα το πατησεις. Επειτα Εναντιον του cpu ενταξει δε λεω πως ειναι ευκολο να παρεις τη μπαλα αλλα αν μαντεψεις το που θα παει και το πατησεις οπως ειπα τη σωστη στιγμη τη μπαλα τη πηρες.!

Εχω την εντυπωση οτι θα ειναι και τα 2 συστηματα μεσα..Πιστευω οτι ο νεος τροπος αμυνας οπως καταλαβαινεις και απο τα βιντεακια ειναι για: 1)Να μην πηγαινεις "ντουγρου" πανω στο αντιπαλο(τουλαχιστον οχι απαραιτητα), 2)Να μην τρως ευκολα τριπλες...Με το παλιο συστημα το οποιο επαναλαμβανω ειναι στο ντεμο αν πας κατα πανω του αντιπαλου και φας τριπλα η σου φυγει μετα καληνυχτα σας..Τωρα με τα αναλογα κουμπια(που μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα αρκετα και δεν τα εχω συνηθισει ακομα) κλεινεις τον αντιπαλο με αποτελεσμα να μην μπορει να σε περασει ευκολα και να αναγκαστει να κανει πασα η σουτ κατω απο πιεση κι εσυ ταυτοχτονα να μη χανεις τη θεση σου ευκολα απο την αμυνα...Αυτα απο μενα με μερικες ωρες ντεμο...Να δουμε πλεον τι θα δουμε στο κανονικο πλεον παιχνιδι..Κι αν οπως λες χρειαστει να χρησιμοποιουμε υποχρεωτικα το νεο τροπο αμυνας θελοντας και μη θα πρεπει να προσαρμοστουμε..

Για να δουμε λοιπον....προσωπικα απο εκει που θα το επαιρνα πρωτη μερα κυκλοφοριας, λεω να το καθυστερησω λιγο να δουμε... :mrgreen:

Παντως, και το παλιο συστημα που εχει το 11, μια χαρα μου φαινεται. Κλεινω και παλι τους χωρους, μιας και το φιφα εχει αυτο που λεμε ελευθερια κινησης και προνοω τι και πως θα κανει ο αντιπαλος και μια χαρα αμυνα ειχα... :-D

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Οσον αφορα αυτο που λες περι προσαρμοστικοτητας aleilo03, ειμαι λιγο αντιθετος.

Δεν το παιρνω καθολου το 12 αν δεν μου αρεσει και συνεχιζω να παιζω το 11 και βλεπουμε τι θα μας πει το 13.

Κι εγω το ιδιο αλλα κυριως λογω τιμης...Περσυ το ειχα βρει προσφορα στα 14€ τις πρωτες μερες κυκλοφοριας(Digital Download)..Τωρα δεν βλεπω να παιζει καπου φτηνοτερα απο 27€...

Υ.Γ Εχεις δικιο απο τη στιγμη μου δε σε βολευει η δε σου αρεσει μενεις με το 11..Απλα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο τραγικο οσο εχει παρουσιαστει..Μια δοκιμη θα σε πεισει.. ;)

Το βρηκα 20 ευρω digital. :rolleyes:

Σου στελνω το πμ.

Και εμενα φιλοι το πηραν 2 βδομαδες μετα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας το fifa 11 digital στα 15 και εγω αν και αγοραζω digital σχεδον ολα τα παιχνιδια πλεον, το πηρα με κουτι πρωτη μερα 35.... :cry:

Και βεβαια θα το δοκιμασω.

Το βρηκα 20 ευρω digital. :rolleyes:

Σου στελνω το πμ.

Και εμενα φιλοι το πηραν 2 βδομαδες μετα απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας το fifa 11 digital στα 15 και εγω αν και αγοραζω digital σχεδον ολα τα παιχνιδια πλεον, το πηρα με κουτι πρωτη μερα 35.... :cry:

Και βεβαια θα το δοκιμασω.

Ωραιος!!Σ'ευχαριστω πολυ!

Απο εδω το εχει στα 20 ευρω, αμα κανεις like στη σελιδα τους στο facebook εχεις εκπτωση ενα ευρω και κατεβαινει η τιμη στα 19.

http://buygamecdkeys.com/fifa-2012-p-230.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...