PolonosJ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 http://greeksuperpatch.com/index.php/el/component/jdownloads/viewdownload/30-fifa-12-demo/62-gsp-fifa-12-demo-cl-group-f-patch.html Oριστε και ενα πατσ με τον ολυμπιακο για να γουσταρουμε ντεμο σε φαση champions league!!
Bizniz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 http://greeksuperpatch.com/index.php/el/component/jdownloads/viewdownload/30-fifa-12-demo/62-gsp-fifa-12-demo-cl-group-f-patch.html Oριστε και ενα πατσ με τον ολυμπιακο για να γουσταρουμε ντεμο σε φαση champions league!! το εγκατέστησα και μόλις 3εκινήσει το demo με πετάει στο desktop
PolonosJ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 την εγκατασταση αμα εχεις win 7/vista πρεπει να την κανεις σαν διαχειριστης εμενα παντος μια χαρα δουλευει!!!!
Bizniz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 την εγκατασταση αμα εχεις win 7/vista πρεπει να την κανεις σαν διαχειριστης εμενα παντος μια χαρα δουλευει!!!! σα διαχειριστής την έκανα, αλλά συνέχιζε να crashάρει ακόμα και μετά από uninstall συνέχιζε να crashάρει δε βρήκα άκρη και ξαναέβαλα το κανονικό demo
Bourdoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως το demo μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα όπως και πέρυσι. Απίστευτο stattering και lag.
activex Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως το demo μου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα όπως και πέρυσι. Απίστευτο stattering και lag. **IMPORTANT** This is only for ATI users who are already seeing the game at 60fps in game play (with V-sync on) but still see stuttering. This will NOT simply improve your framerate. Step 1: Open the rna.ini file. If you do not have this file, you can create it by opening a txt file and renaming it as rna.ini . You will need to place it in the same directory as where the fifa.exe exists. Step 2: Add this line: SCREEN_SLEEP=16 Εμένα με αυτό έφτιαξε το stuttering
PolonosJ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες χορια απο τα fair play ανακαληψα και κατι αλλο ... Οταν οι αμυντικοι δεν προλαβενουν την μπαλα να την σοσουν για να μην βγει κορνερ για οσους γνωρισουν οπως παει ο αμυντικος να κλοτσισει την μπαλα καμια φορα οπως γυρναει το σωμα και βαραει αερα και οχι την μπαλα και τωρα το επαθα αυτο ο Παπαδοπουλος πηγε να την διωξη και βρηκε αερα και τραυματιστηκε σοβαρα επαθε θλαση!!!
Bourdoulas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα με αυτό έφτιαξε το stuttering Το έβαλα και βελτιώθηκε αισθητά. Κατέβασε και στο low τα πάντα. Είναι τελείως απαράδεκτη η ΕΑ. Ένας σωρό κόσμο είχε να παραπονιέται πέρσι και δεν έκανε τίποτα και φέτος. Το ΑΙ είναι κατά πολύ βελτιωμένο. Καμιά φορά έχω την αίσθηση ότι δεν παίζω με τον υπολογιστή.
The_Sheep Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 βγηκε ενα clone dvd το οποιο βεβαια δεν μπορουμε να παιξουμε ακομα...αλλα με καποιες αλλαγες λεγεται οτι μπορουμε να παιξουμε το demo με ολες τις ομαδες You need to have the demo installed. 1.Copy all the files over from the clone dvd folder "game" except for fifa.exe 2.replace the files at the demo folder except the fifa.exe. 3.Use notepad and create a file called "rna.ini" in the demo folder. add the line "SKIP_BOOTFLOW=1" in it.
aslanG7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ηρθε στον θειο αλλα δεν βρηκε ακομη το κλειδι για να μπει
rebellion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το εκανα προπαραγγελια προχθες!!! !Τo 11 ηταν τρελο κολημα για μενα..ειχα να κολησω ετσι με ποδοσφαιρακι απο το επικο Pes6 με το φοβερο (για την εποχη) gameplay και online του!με impact engine και καλυτερο online can't wait μεχρι τις 30 σεπτεμβριου για το Fifa 12!!! και δυο ερωτησεις. επειδη πρωτο fifa που επαιξα ηταν το 11 και το συνηθισα με το σταυρα κατευθιυνσης να ελεγχω τοςυ παιχτες θελω να ρωτησω 1) εσας σας βολευει ο αναλογικος ή μονο εμενα μου φαινετε αβολο? επισης 2) για full manual (assisted παιζω) μπορεις να παιξεις με σταυρο κατευθυνσης η ειναι τρυπα στο νερο?(δοκιμαζα στην αρχη full manual και με σταυρο και με αναλογικο αλλα μου φανηκε τραγικα δυσκολο και ολοι επαιζαν assisted..οποτε..) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2011 από rebellion
activex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως υπάρχει τρόπος να παίξει σε EXHIBITION MODE με Mix απο φουλ και demo... για μια πρώτη εντύπωση της φουλ έκδοσης πριν έρθει το γνήσιο καλό είναι
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=g2uNo4qvhl8 Βλεποντας μολις τωρα αυτο το βιντεακι εχω να ρωτησω κατι. Ειχα διαβασει οτι θα ειναι καπως διαφορετικη η αμυνα στο 12 και το πως θα ειναι δυσκολοτερο να κλεψεις την μπαλα απο τον αντιπαλο, αλλα οχι και ετσι. Ειχα ακουσει οτι θα μαρκαρει και θα κλεινει χωρους ο παιχτης στην αμυνα με το A και θα περιμενει την καταλληλη στιγμη για το τακλινγ, πως ετσι θα γινοταν πιο ρεαλιστικο. Εδω απο οτι βλεπω, οποιος εχει την μπαλα, αν δεν παει λαθος να κλειστει μονος του σε καποιον αμυντικο και να την χασει αυτοματα την μπαλα (οταν λεω αυτοματα, εννοω οτι ειναι auto defend απο το παιχνιδι αν βλεπω καλα και δεν το κανει ο αντιπαλος παιχτης εσκεμμενα), τοτε δεν την χανει ποτε. Ψιλο με ξενερωσε. Εχω αδικο? Δεν εχω παιξει το ντεμο διοτι κατι ακουσα για προβλημα αμα εχεις και το 11 εγκατεστημενο και δεν το επιχειρησα. Oσο το βλεπω, ξενερωνω και περισσοτερο....πω πω πω....δηλαδη θα παιζω online και θα εχω τον αντιπαλο να κοβει βολτες στην περιοχη μου και δεν θα μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να κλεινω τους χωρους?
aleilo03 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=g2uNo4qvhl8 Βλεποντας μολις τωρα αυτο το βιντεακι εχω να ρωτησω κατι. Ειχα διαβασει οτι θα ειναι καπως διαφορετικη η αμυνα στο 12 και το πως θα ειναι δυσκολοτερο να κλεψεις την μπαλα απο τον αντιπαλο, αλλα οχι και ετσι. Ειχα ακουσει οτι θα μαρκαρει και θα κλεινει χωρους ο παιχτης στην αμυνα με το A και θα περιμενει την καταλληλη στιγμη για το τακλινγ, πως ετσι θα γινοταν πιο ρεαλιστικο. Εδω απο οτι βλεπω, οποιος εχει την μπαλα, αν δεν παει λαθος να κλειστει μονος του σε καποιον αμυντικο και να την χασει αυτοματα την μπαλα (οταν λεω αυτοματα, εννοω οτι ειναι auto defend απο το παιχνιδι αν βλεπω καλα και δεν το κανει ο αντιπαλος παιχτης εσκεμμενα), τοτε δεν την χανει ποτε. Ψιλο με ξενερωσε. Εχω αδικο? Δεν εχω παιξει το ντεμο διοτι κατι ακουσα για προβλημα αμα εχεις και το 11 εγκατεστημενο και δεν το επιχειρησα. Oσο το βλεπω, ξενερωνω και περισσοτερο....πω πω πω....δηλαδη θα παιζω online και θα εχω τον αντιπαλο να κοβει βολτες στην περιοχη μου και δεν θα μπορω να κανω κατι παραπανω απο το να κλεινω τους χωρους? Δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο..Στο ντεμο εχει ενα tutorial το πως να μαρκαρεις αλλα μολις μπηκα να παιξω ενα φιλικο μαρκαρα οπως στο 11..Τρεξιμο κανονικα και πατημενο το κουμπι του κλεψιματος και βουρ στον αντιπαλο..
stratigos24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Α κανονικα εκλεβες? Παντως σε αυτο το βιντεο βλεπεις αυτο που λεω εγω ή οχι? Μπορει και να κανω λαθος. Και αλλα 2 που ειδα μολις τωρα, το ιδιο μου φαινεται να επικρατει. Ο κατοχος της μπαλας να την χανει πολυ δυσκολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα