arsenal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 παιδια γιατι δεν φτιάχνουμε μια κατηγορια στο Online παιχνιδι και εκει να μπουμε μελη του Insomnia?δεν χρειαζεται να κανονιζουμε ποτε θα παιζουμε η ποσους αγωνες ο καθενας λογω βαθμολογιας κτλ απλα να βρεθουμε ολοι εκει περα και οταν δουμε οτι καποιος ειναι Online απλα να του στείλουμε προσκληση για να παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ωχ το βλέπω να έρχεται.... be aware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Το μονο κακο ειναι οτι εκει οπως λες να παμε να παιξουμε (το ειχα πει και σε αλλο θεμα) αν πχ εχεις lag και θελεις να βγεις για να κανεις ενα ρεσταρτ το ρουτερ εκει δεν γινεται, χανεις το παιχνιδι. Ουτε αμα βγεις απο αποσυνδεση πχ και πειτε να παιξετε παλι δεν γινεται...το σκορ (η ηττα δηλαδη σε σενα) θα εχει χρεωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδια για να κανω καλυτερο το goalkeeping ability στο game customation το ανεβαζω η κατεβαζω το ποσοστο??? Δηλαδη για να γινει πιο καλος που να το παω στο 45 ή στο 55?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Λογικά όσο το ανεβάζεις, τόσο καλύτερα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 απο κατω λεει Increases/reduces the saving ability of the goalkeeper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Τότε όσο το μεγαλώνεις, τόσο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγω θελω να τον κανω καλυτερο τον τερματοφυλακα γιατι εκανα να πανε πιο δυνατα τα σουτ οποτε απο οτι νομιζω γινεται πιο καλος οσο τα κατεβαζεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο ρωτησα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αυτο το gamepad Doop - ετσι λεγεται - συγκεκριμενα ο σταυρος ειναι ιδιος με αυτον του playstation ή καμια σχεση; http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Doop-Gamepad-PC-WL.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Γιατί να παίξεις Fifa με σταυρό; Για μένα πάντως το (μακράν, πολύ μακράν) καλύτερο χειριστήριο είναι τούτο εδώ: http://www.skroutz.gr/s/72740/Microsoft-Xbox-360-Controller-for-Windows.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doganos21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Α πα πα πα με αυτό το online του fifa .... είχα ένα μήνα να παίξω και είπα να βάλω κανα 2 παιχνίδια ....... πάλι τα ίδια , στο ένα κέρδισα 5-1 που ήταν στην έδρα μου και στο άλλο έχασα 4-1 που έπαιζα εκτος .... στο ένα είχε ο άλλος latency και στο δεύτερο είχα εγώ. Παλιά είχα restrictive , τώρα το έφτιαξα και έχω moderate και είναι ακριβώς τα ίδια, απλά παίζω πιο πολλά παιχνιδια στην έδρα μου πλέον. ..... Όπως και να έχει σκέτη κοροιδια, ούτε τις νίκες δεν ευχαριστιέμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Που να σου αρχίσει και τις αποσυνδέσεις (=ήττες) ενώ προηγείσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ρε φουστη μου ειναι καποιοι παιχτες που χωρις να κανουν τπτ ιδιαιτερο, χωρις να παιξουν μπαλα βαζουν γκολ απο το πουθενα....κι εγω σκιζομαι!εχασα 3-2 απο εναν τετοιον ριμαδι... Platini devision 3 7 points kai sunexizoume 2 nikes 1 isopalia 1 htta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 platini μάλλον μαζί παίξαμε όταν έχασες 3-2 χαχαχαααα ποια όμάδα είχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ξαφνικά έχω ένα θέμα με το φιφα πατάω στο origin το play και δε μου ανοίγει το fifaconfig που ανοίγει συνήθως και λέει play, game settings, quit... Στα processes των windows όμως υπάρχει. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα