Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εγω πρωτη φορα παιζω φιφα σε pc γιατι το απο το 2000 παίζω σε κονσολες.Επαιξα λίγο αλλα δεν μπορω να το αξιολογήσω ακόμα.Σε σχεση με το 11 στο pc ειναι καλύτερο η χειρότερο?

Δημοσ.

Παιδια εγω πρωτη φορα παιζω φιφα σε pc γιατι το απο το 2000 παίζω σε κονσολες.Επαιξα λίγο αλλα δεν μπορω να το αξιολογήσω ακόμα.Σε σχεση με το 11 στο pc ειναι καλύτερο η χειρότερο?

Δε μπορώ να σου πω για το gameplay γιατι πρώτη φορά προσπαθώ να παίξω με το keyboard (λόγω προτοφανούς μη αναγνώρισης gamepad) αλλά μια τρανταχτή διαφορά είναι ότι τα γραφικά είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με το 11!

Δημοσ.

σε ποια επιλογη αλλάζουμε τον τροπο άμυνας μας?

Η τελευταια ρυθμιση στα controller options αλλαξε την σε legacy defending αμα θες τον παλιο χειρισμο της αμυνας.

btw δεν μπορω να συνηθισω ακομα το tactical defending οποτε παιζω με tactical εχω φαει σιγουρα 2-3 γκολ...Με τον παλιο τροπο ειμαι μια χαρα

Δημοσ.

σε ποια επιλογη αλλάζουμε τον τροπο άμυνας μας?

Οταν επιλεγεις για το μοχλο σε ποια πλευρα θες να εισαι πατας το Δ για να μπει στις ρυθμισεις και απο tactical defend θα το κανεις legacy!!!

Η τελευταια ρυθμιση στα controller options αλλαξε την σε legacy defending αμα θες τον παλιο χειρισμο της αμυνας.

btw δεν μπορω να συνηθισω ακομα το tactical defending οποτε παιζω με tactical εχω φαει σιγουρα 2-3 γκολ...Με τον παλιο τροπο ειμαι μια χαρα

Χαχαχαχα εγω εχω παιξει ενα σορο ματσ και εχω κερδισει μονο μια φορα στο legendary

Παρτε εδω και ενα fix για το προβλημα για τα gamepads Link

Δημοσ.

δοκιμασες να μετονομασεις ολα τα κλειδια ΟΕΜName του φακελου OEM σε "Logitech Cordless RumblePad 2" στη registry;

με το προγραμματακι για xbox360 gamepad emulator που κυκλοφορει στο net διορ8ωνεται το προβλημα

Κανένα από τα 2 δεν δουλευει όπως επίσης και αυτό

Link

Οταν επιλεγεις για το μοχλο σε ποια πλευρα θες να εισαι πατας το Δ για να μπει στις ρυθμισεις και απο tactical defend θα το κανεις legacy!!!

Χαχαχαχα εγω εχω παιξει ενα σορο ματσ και εχω κερδισει μονο μια φορα στο legendary

Παρτε εδω και ενα fix για το προβλημα για τα gamepads Link

Τα είδα όλα ακόμα και αυτό που λες μονο που σε προλαβα αγορίνα !

Δημοσ.

Πως ρε συ, εμενα μονο 3 μου εχει.

Δεν εχει σημασια τι λεει in-game.Σε ολους μεσα στο παιχνιδι 3 λεπτα δειχνει σαν επιλογη αλλα αμα δοκιμασεις να παιξεις εχοντας αλλαξει τα λεπτα με το demo extender θα δεις οτι ειναι παραπανω απο 3 λεπτα σιγουρα.

Δημοσ.

Ρε παιδια μου φενεται οτι αυτο το φιφα δεν εχει τοσες εντονες κινησεις απο τους συμπαικτες στην επιθεση ουτε εκει εχω περιθωρια για σουτ ενω η AI κανει συνεχεια σουτ και ανεβαινει ολοι η ομαδα στην επιθεση εμενα καθονται πολυ πισω και δεν ανεβαινουν ολοι και ετσι δυσκολα κανω ευκεριες!!!

Δημοσ.

Ρε παιδια μου φενεται οτι αυτο το φιφα δεν εχει τοσες εντονες κινησεις απο τους συμπαικτες στην επιθεση ουτε εκει εχω περιθωρια για σουτ ενω η AI κανει συνεχεια σουτ και ανεβαινει ολοι η ομαδα στην επιθεση εμενα καθονται πολυ πισω και δεν ανεβαινουν ολοι και ετσι δυσκολα κανω ευκεριες!!!

έχει απαντηθεί αυτό πιο πάνω

τους ανεβάζεις πατώντας κουμπιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...