Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι, μια χαρά είναι. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε κάποιες απλές οδηγίες που δεν αναφέρονται στο nfo του παιχνιδιού. Για περισσότερα με pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το επαιξα το λιγο το euro, καμοια σχεση με το μουντιαλ 2006.Το euro 2008 δε το χω παιξει.

Θα πρεπε να σου δινει την δυνατοτητα να παιζεις και τα προκριματικα.Κατεμε δεν αξιζει τα "λεφτα" που του δωσα.

Καλά, με το WC2006 ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να έχει σχέση, αφού τα Euro 08/12 βασίζονται αμφότερα στη νέα μηχανή της ΕΑ που άρχισε να αναπτύσσεται από το Fifa07 στις κονσόλες (εξαιρείται το Euro08/PC).

Γενικά δεν υπάρχει κανένας λόγος για σύγκριση του Euro12 με οτιδήποτε, αφού είναι ακριβώς ίδιο με το Fifa12 (του οποιου τα κουσούρια γνωρίζουμε καλά πλέον). Για μένα το φετινό Euro ήταν και παραμένει αρπαχτή της ΕΑ. Αν είχε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά (προκριματικά, full licenses όλων των ομάδων, 11vs11 online, ενδεχομένως και κάποια μικρά gameplay tweaks κλπ) θα ήταν καλή περίπτωση. Αλλά στην παρούσα κατάσταση και με τιμή 20 ευρώ, πιστεύω ότι δεν αξίζει με τίποτα.

Ρε παιδια για το crashαρισμα που εχει μετα την εκκινηση (αφου δειξει το ΕΑ παει στην επιφανεια εργασιας) υπαρχει καποια λυση?

ΥΓ

Δεν παιζω σε origin.

Το παγκοσμιο στο xbox 1 το ειχα,αλλα το επαιζες και σε εβαζε στο κλιμα της διοργανωσης.

Ειχε καποια chalenges απο ολες τις ηπειρους , προκριματικα(που λεω και πανω) και ακομα μια διαφορα με αυτο ειναι, οτι οταν επαιζες φιλικο διαλεγες σε τι στυλ θα ηταν ο αγωνας(π.χ τελικος κτλ).

Εδω για να δω απονομη και ισως χαρτακια να πεφτουν στο γκολ του καραγκουνη, θα πρεπει να παιξω ολη την διοργανωση.

Ρε παιδια για το crashαρισμα που εχει μετα την εκκινηση (αφου δειξει το ΕΑ παει στην επιφανεια εργασιας) υπαρχει καποια λυση?

ΥΓ

Δεν παιζω σε origin.

Δε ξερω αν λες καποιο νεο προβλημα, αλλα αυτο γινοταν την πρωτη φορα που το εκανες εγκατασταση.Αν ειναι αυτο δοκιμασσε να αποσυνδεσεις τους μοχλους που εχεις.

Και αμα θες να αλλαξεις τα κουμπια κατεβασε αυτο και βαλε το μεσα στο φακελο games,που ειναι και το εχε. http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.158.zip

Από πλευράς ατμόσφαιρας, νομίζω το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ ήταν μακράν το World Cup 2010.

δε το παιξα αυτο

Πως μπορω να κανω ενημερωση στο fifa 12 στις μεταγραφες γιατι το εσβησα και το ξαναεκγατεστησα.

Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates

Από πλευράς ατμόσφαιρας, νομίζω το καλύτερο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ ήταν μακράν το World Cup 2010.

Εγω προσωπικα πιστευω το world wide soccer 97 στο sega saturn.... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...