xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 http://forum.ea.com/uk/posts/list/1064074.page "game no longer synced" το παθένετε αυτό;; Γιατί πήγα σε έναν φίλο μου προχτες-και δεν μπορέσαμε να παίξουμε κανένα h2h..Και τα 6 που προσπαθήσαμε μας πέταξε αυτό.... ffs...!
knox Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κ εγώ το παθαίνω πολύ συχνά μετά το τελευταίο patch. Κάπου διάβασα ότι αν σβήσεις τα personal settings, το πρόβλημα διορθώνεται. Το έκανα και σε 2 παιχνίδια που έπαιξα δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν όντως διορθώθηκε...
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Κ εγώ το παθαίνω πολύ συχνά μετά το τελευταίο patch. Κάπου διάβασα ότι αν σβήσεις τα personal settings, το πρόβλημα διορθώνεται. Το έκανα και σε 2 παιχνίδια που έπαιξα δεν είχα πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως αν όντως διορθώθηκε... να τα σβήσεις και να τα περάσεις με το EA cloud;Καλώς..Διάβασα με reinstall φτιάχνει...αυτή την στιγμή το κατεβάζω..γιατί μου έσπασε τα νεύρα! στα 7 παιχνίδια,ολοκληρώθηκαν τα 3 ...συνέχεια το πετούσε.
padelis71992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το Cloud τι ακριβώς είναι ξέρουμε; γιατί εμένα το έχει απενεργοποιημένο.
nzeppos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Το "Cloud" σημαίνει ότι τα saves σου και γενικά όλες οι ρυθμίσεις του Fifa profile σώζονται και στους servers της ΕΑ. Αυτό σημαίνει ότι αν εγκαταστήσεις το παιχνίδι σε άλλο PC (ή κάνεις επανεγκατάσταση στο ίδιο) τα saves/settings θα φορτωθούν αυτόματα και δεν θα χρειάζεται να τα φτιάξεις απ' την αρχή. Ομοίως δεν θα είναι απαραίτητο να κρατάς backup κλπ. Το Cloud saving δεν είναι αποκλειστικότητα του Fifa αλλά δυνατότητα του Origin. Συνεπώς ισχύει για όλα τα παιχνίδια που εκτελούνται μέσω αυτού (Fifa, Battlefield 3, κλπ). Εξ' ορισμού είναι απενεργοποιημένο αλλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις με ένα κλικ. Δεν χρειάζεται καμία άλλη ρύθμιση.
padelis71992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Μαρεσει το ενεργοποιήσα μόλις.
Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Έκανα την παρακάτω ερώτηση στο topic του Fifa 12 για κονσόλες αλλά δεν πήρα απάντηση και την επαναλαμβάνω εδώ μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Στο Head to Head εκεί που διαλέγεις ομάδα, έχει μια επιλογή στα Online Settings, "Opponent Quit Diff. %" με επιλογές "Expand" και "Only Match Mine". Τι ακριβώς κάνει η κάθε μια;
ektelion Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είναι το ποσοστό των αγώνων που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις (μέχρι πέρσι οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά σε rage quits, αλλά φέτος με τα προβλήματα συνδεσιμότητας που έχει το FIFA, you never know). Ουσιαστικά η επιλογή σού λέει αν θες να παίζει ρόλο αυτό το στατιστικό στην εύρεση αντιπάλου. Αν επιλέξεις match mine, τότε το παιχνίδι σού βρίσκει αντίπαλο που να έχει το πολύ ίδιο ποσοστό DNF (did not finish) με εσένα. Αν επιλέξεις expand, τότε το παιχνίδι αγνοεί τελείως αυτή την παράμετρο όταν ψάχνει να σου βρει αντίπαλο. Σχετικοάσχετο: Μπράβο xtrmsnpr, signed up!
Alejandro Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Είναι το ποσοστό των αγώνων που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχεις καταφέρει να ολοκληρώσεις (μέχρι πέρσι οφειλόταν σχεδόν αποκλειστικά σε rage quits, αλλά φέτος με τα προβλήματα συνδεσιμότητας που έχει το FIFA, you never know). Ουσιαστικά η επιλογή σού λέει αν θες να παίζει ρόλο αυτό το στατιστικό στην εύρεση αντιπάλου. Αν επιλέξεις match mine, τότε το παιχνίδι σού βρίσκει αντίπαλο που να έχει το πολύ ίδιο ποσοστό DNF (did not finish) με εσένα. Αν επιλέξεις expand, τότε το παιχνίδι αγνοεί τελείως αυτή την παράμετρο όταν ψάχνει να σου βρει αντίπαλο. Ευχαριστώ μεγάλε!
newlynx Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Στα 4 αστέρια που παίζω εγώ (αυτή τη στιγμή με Ολυμπιακό) το 80% παίζει με CCKA και Spartak, το 15% με Santos,Dortumund ή Anzi και το υπόλοιπο 5% με διάφορες. Στα 5 αστέρια να υποθέσω Real,Barca και M.City;
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ενα μεγαλο μπραβο σου xtrmsnpr κριμα που το εχω για ps3 τοπαιχνιδη καλη επιτυχια και εγω το ιδιο, δυστηχως. στο τοπικ των κονσολων για το παιχνιδι δεν μπαινουν οσα ατομα μπαινουν εδω :/ Παιδες αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. εχω το ps3 μου στο σαλονι συνδεδεμενο με ενα καλωδιο ethernet 15m στην θυρα LAN2 του ρουτερ μου (στην LAN1 ειναι το pc).εχω ομως πολλα κολληματα στο multi του φιφα και μου την εχει δωσει.μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για να μην μου κολλαει?καμια ρυθμιση στην σελιδα του ρουτερ ή και εγω δεν ξερω τι?οταν το ps3 το ειχα στο ιδιο δωματιο με το pc/router και το ειχα και συνδεδεμενο με wi-fi δεν ειχα τετοια κολληματα, βασικα ειχα αλλα ειχε ερθει ενας φιλος μου και εκανε μια ρυθμιση στο ρουτερ (αυτα με τον τυπο του ασυρμαρου G/N κλπ) και ειχε φτιαξει δεν ειχα κολληματα.τωρα που το εχω με ethernet δεν δικαιολογειτε να κολλαει.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 και εγω το ιδιο, δυστηχως. στο τοπικ των κονσολων για το παιχνιδι δεν μπαινουν οσα ατομα μπαινουν εδω :/ Παιδες αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. εχω το ps3 μου στο σαλονι συνδεδεμενο με ενα καλωδιο ethernet 15m στην θυρα LAN2 του ρουτερ μου (στην LAN1 ειναι το pc).εχω ομως πολλα κολληματα στο multi του φιφα και μου την εχει δωσει.μπορειτε να μου πειτε τι ακριβως πρεπει να κανω για να μην μου κολλαει?καμια ρυθμιση στην σελιδα του ρουτερ ή και εγω δεν ξερω τι?οταν το ps3 το ειχα στο ιδιο δωματιο με το pc/router και το ειχα και συνδεδεμενο με wi-fi δεν ειχα τετοια κολληματα, βασικα ειχα αλλα ειχε ερθει ενας φιλος μου και εκανε μια ρυθμιση στο ρουτερ (αυτα με τον τυπο του ασυρμαρου G/N κλπ) και ειχε φτιαξει δεν ειχα κολληματα.τωρα που το εχω με ethernet δεν δικαιολογειτε να κολλαει. άμα θέλεις πιο αργά,βάζουμε teamviewer να δω το ρουτερακι σου.Μπορεί το upnp να μην είναι ενεργοποιημένο κιολας.
padelis71992 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Στα 4 αστέρια που παίζω εγώ (αυτή τη στιγμή με Ολυμπιακό) το 80% παίζει με CCKA και Spartak, το 15% με Santos,Dortumund ή Anzi και το υπόλοιπο 5% με διάφορες. Στα 5 αστέρια να υποθέσω Real,Barca και M.City; Χώσε και bayern μέσα. Για αυτό εγώ επέλεξα μια 5αστερη που να μη συνηθίζεται δηλαδή πορτογαλία.
arsenal Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δειτε μια buggia που μου ξεφουρνισε σημερα το fifa http://www.youtube.com/watch?v=vuXViUrq3nA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα