Bourdoulas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αλλο ένα Goal μου Πως πήγε τόσο καλά από εκεί; Εξαιρετικό γκολ.
lomanotresor Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 παιδια sos.πως γινεται να παιζουμε δυο ατομα μαζι με δυο χειριστηρια εναντιον δυο αλλων στο online.εχω φαει τον κοσμο δεν το βρισκω.μονο το ενα χειριστηριο μου αφηνει.ευχαριστω
padelis71992 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως πήγε τόσο καλά από εκεί; Εξαιρετικό γκολ. Είναι λίγο ο ρονάλντο που βαράω λίγο το άνοιγμα της μπάλας λίγο το οτι κάθομαι στην αρένα και βαράω σουτ κάθε φορά που μπαίνω στο παιχνίδι μπήκε είναι το πιο μακρινό μου. Ρε παιδία απο moderate σε open το firewall δε το εχουμε καταφέρει να το κάνουμε (είμαι ικανοποιημένος με το moderate που εχω τοσο καιρό και δε το ψάχνω να το φτιάξω γιατί θα νευριάσω ) αλλα απο restrictive σε moderate που εχει ενας φίλος έχουμε βρεί τίποτα; Το ρουτερ του ειναι thompson tg585 v8 αν ξέρετε τίποτα.
padelis71992 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το έψαξα αυτό με τα dmz αλλα στα περισσότερα σαιτς μιλάει είτε για xbox είτε για ps3 και καλα μια ip που ειναι δηλωμενη για τη κονσολα και τη βάζεις εκεί που ενεργοποιέις το dmz. Πάντως στο δικό μου το ρούτερ ακόμα και με dmz κλειστό και με upnp κλειστό είμαι στο moderate. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Μόνο το NAT είναι σε μένα ανοιχτό. Να κοιτάξω και το ΝΑΤ του;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Γκολάρα που έβαλα στις καθυστερήσεις στο 90'+ 6-5 τελικό σκορ την Μίλαν είχα εναντιων Bayern Munich Εγώ πήρα την νίκη http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/120423057 Με ένα παιδί που το ξέρει πολύ καλά το τόπι ήταν ο αντίπαλος
kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ρε παιδες κατευασα το demo του EURO 2012, τι διαφορες εχει απο το FIFA12?Μονο τις εθνικες και τα δικαιωματα της διωργανωσης? Δεν νομιζω να αξιζει να πληρωσουμε 20Ε για να το κατευασουμε ολοκληρο. θα προτιμουσα στην ιδια τιμη να το ειχανε σε ξεχωριστο δισκακι και να μην ειναι προσθηκη του FIFA12 και να ειχανε κανει καποιες αλλαγες στα γραφικα στο gameplay κλπ. εγω που το επαιξα λιγο μου φανηκε ακριβως το ιδιο.
nzeppos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ναι, σαν gameplay είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι. Η μόνη διαφορά είναι στα 8 νέα στάδια (διαθέσιμα μόνο στο Euro mode) και τα ανανεωμένα roster των εθνικών. Το expansion είναι τόσο άθλιο που δεν συμπεριλαμβάνει καν τον γύρο των προκριματικών (πρωτοφανές για Euro/World Cup). Προσωπικά θα πλήρωνα μέχρι 5-10 ευρώ, τα 20 τα θεωρώ κοροϊδία.
ektelion Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δεν έχει σωστά όλα τα rosters (όσο περίεργο κι αν φαντάζει αυτό για παιχνίδι της ΕΑ). Ως γνωστόν η UEFA έδωσε αλλού τα δικαιώματα. Σίγουρα δεν έχουν τα σωστά ονόματα παικτών και τις σωστές εμφανίσεις οι διοργανώτριες χώρες (Ουκρανία, Πολωνία) και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι τώρα. Έχουν χρησιμοποιηθεί παραφράσεις, α λα PES, για να καταλαβαίνουμε στο περίπου ποιος είναι ποιος. Το επιλήψιμο είναι ότι η πληροφορία αυτή αποκρύφτηκε επιμελώς μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του DLC. Αυτά ας τα ακούν τα πρόβατα που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι "η ΕΑ λαμβάνει υπ' όψιν το feedback των πελατών της". Όσο τρώνε κουτόχορτο τα πρόβατα, οι τύποι θα συνεχίσουν να πουλάνε κουτόχορτο, plain and simple. Εν κατακλείδι, η ΕΑ μάς πουλάει έξτρα περιεχόμενο στην τιμή των 20 ευρώ με τα κάτωθι χαρακτηριστικά: - Ελλιπή ρόστερ/εμφανίσεις (από τις 53 ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, μόνο οι 29 είναι licensed). - Καμία βελτίωση/αλλαγή στον τεχνικό τομέα. - Καμία βελτίωση/αλλαγή στο gameplay. - Όχι προκριματικό γύρο (με τη δικαιολογία ότι "σύμφωνα με τα στατιστικά μας, οι φίλοι της σειράς δεν ασχολούνταν με αυτό") Κρίνετε οι ίδιοι αν αξίζουν 20 ευρώ τα παραπάνω. Επιπλέον είχαν το θράσσος να βγουν και να πουν ότι (σε ελεύθερη απόδοση) τα προηγούμενα spin offs από το Euro 2008 και μετά ήταν αρπαχτές, αφού δεν είχαν αναπτυχθεί ιδιαίτερα σε σχέση με τον βασικό τίτλο. Άρα το περίφημο επιχείρημα "αγοράστε το Euro XXXX ή το World Cup XXXX για να δείτε πώς θα είναι το επόμενο FIFA" πάει στον κουβά. Βέβαια αυτό θυμήθηκαν να το πουν τώρα που έχασαν το license. Αν το είχε δώσει σε αυτούς η UEFA, τότε θα έβαζαν πάλι δύο κακομοίρηδες να ανακατέψουν την τράπουλα (όπως παραδέχτηκε ο Sebastian Enrique) και ορίστε, ζώα, φάτε "Euro 2012".
newlynx Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Τα 20€ δεν τα αξίζει με τίποτα και φυσικά πιστεύω πως η τιμή θα πάρει κατηφόρα μέχρι να αρχίσει το Euro. Μετά το τέλος του, υπολογίζω να το βρίσκουμε γύρω στα 5€.
lomanotresor Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τελικα γινεται να παιζω εγω κι ενας φιλος μου απο το ιδιο σπιτι απο το ιδιο ps3 σαν συμπαιχτες εναντιον δυο αλλων διαδικτυακα;;;;ξερει κανεις;
kjtzemis Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 τελικα γινεται να παιζω εγω κι ενας φιλος μου απο το ιδιο σπιτι απο το ιδιο ps3 σαν συμπαιχτες εναντιον δυο αλλων διαδικτυακα;;;;ξερει κανεις; οντως αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα. αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει.
ektelion Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Νομίζω πρέπει να απευθύνετε αυτή την ερώτηση σε άλλο thread.
kjtzemis Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Νομίζω πρέπει να απευθύνετε αυτή την ερώτηση σε άλλο thread. ωχ ναι φιλε ξεχασα οτι ειμαστε στο νημα για το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα