Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστά. Όπως και πέρσι, το roster update δεν γίνεται αυτόματα και πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα.

Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates

Ευχαριστω πολυ φιλε!

Παντως ονοματα πισω στις εμφανισεις δεν μου βγαζει καθολου.....ή βγαζει Smith (κατι τετοιο)...εχει να κανει με δικαιωματα αραγε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για το "Smith" δεν ξέρω, πάντως το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση των ονομάτων στις φανέλες το έχω ξανακούσει. Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1230318.page

Actually, I fixed it with a simple tweak in the catalyst control center (for ATi cards). I had my "Mipmap detail level" at "High Performance." If I switch it to anything other than high performance, the crowd returns!

Επίσης αναβάθμισε οπωσδήποτε τους drivers της κάρτας γραφικών. Όσο για το update του ίδιου του Fifa, τα έχουμε ξαναπεί. Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το παιχνίδι από το DVD, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να κάνει update μέσω του Origin (δηλ. δεν θα μπορεί να κάνει καθόλου update).

Θα πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση του παιχνιδιού, κατεβάζοντάς το εξ' ολοκλήρου από το Origin.

Για το "Smith" δεν ξέρω, πάντως το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση των ονομάτων στις φανέλες το έχω ξανακούσει. Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1230318.page

Επίσης αναβάθμισε οπωσδήποτε τους drivers της κάρτας γραφικών. Όσο για το update του ίδιου του Fifa, τα έχουμε ξαναπεί. Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το παιχνίδι από το DVD, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να κάνει update μέσω του Origin (δηλ. δεν θα μπορεί να κάνει καθόλου update).

Θα πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση του παιχνιδιού, κατεβάζοντάς το εξ' ολοκλήρου από το Origin.

Ναι το χω κανει (αναβαθμιση drivers gpu) και το παιχνιδι το χω εγκαταστησει μεσω Origin(200 ωρες εκανε!!!και χρειαστηκε και 3η και 4η φορα!!!ισως ομως να εφταιγε η συνδεση μου που ειναι 4αρα)

Oι οπαδοι δεν υπαρχουν στις κερκιδες γιατι τα χω αλλαξει ολα σε high performance στο ΑΤΙ catalyst...xμ μαλλον γι αυτο λες να λειπουν τα ονοματα? δεν το χα σκευτει....παιζει!

Μαύρο στην Αρπαχτή του Αιώνα. Σαμποτάζ στην κοροϊδία της EA Sports. Ακούς εκεί 20 ευρώ για roster update...

Btw. το Fifa12 έπεσε στα 25 ευρώ στο Origin Store.

καλημερα σε ολους

μπορει καποιος να μου πει τον τροπο που κανουν upload video διαφοροι χρηστες στο σαιτ της εα με διαρκεια

12 δευτερολεπτα??? γιατι εγω μπορω να ανεβαζω μονο 4 δευτερολεπτα.

για ενημερωση το φιφα το εχω σε pc και οχι σε ps3 (αν εχει σημασια)

ευχαριστω προκαταβολικα

patric24

μπορει καποιος να μου πει τον τροπο που κανουν upload video διαφοροι χρηστες στο σαιτ της εα με διαρκεια

12 δευτερολεπτα??? γιατι εγω μπορω να ανεβαζω μονο 4 δευτερολεπτα.

Και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.... ξέρει κάποιος;

Οπ ναι απλα δε το ειχα δει. Πχ στο online βαζετε το γκολ και στο τελος του παιχνιδιου πηγαιντε στα highlights πατήστε στο γκολ που θελετε να αποθηκευσετε για να το δείτε σε replay έπειτα πατάτε το αντίστοιχο κουμπί που λέει save/upload αν θέλετε το σώνετε και μετα στο κύριο μενού στο my fifa 12 στο replay theater το ανεβάζετε απο εκεί όποτε θέλετε ή η άλλη επιλογή είναι να το ανεβάσετε με τη μία στο site της ea. Προσοχή όταν κάνετε save το βιντεακι ειναι σα να κάνει record θα πρέπει να το ξεκινήσετε απο την αρχή της φάσης του γκολ το save. Επίσης πολλές φορές αν το βιντεάκι του γκολ παιξει μεχρι το τέλος και δε το σώσετε αν το πάτε στην αρχη και πάτε να το σώσετε ίσως να μη σωθεί και να σωθούν μόνο τα τελευταία 2 δεύτερα (που η μπάλα είναι ήδη στα δίχτυα δηλαδή τίποτα) σε αυτή τη περίπτωση βγείτε απο το γκόλ και ξανα μπείτε να το δειτε και πατήστε το save γρήγορα.

Αυτά :rolleyes:

Παντελή πάντα ξεκινώ το replay από την αρχή της φάσης και δεν είναι ποτέ πάνω από 4 δευτερόλεπτα η εγγραφή. Θα το ελέγξω πάλι απόψε.

συμφωνω και εγω με τον φιλο ποτε δεν ηταν πανω απο 4 δευτ οταν το εσωαζα

θα το ξαναδω και εγω σημερα

παντως παντελη ευχαριστουμε πολυ

Ενω γίνεται το save βγάζει ενα παράθυρο που λέει πόσο τις εκατό έχει σωθεί. Απο πίσω (οσο μπορείτε να δείτε) παίζει το γκολ σας οτι δείχνει απο πίσω αυτο σώνεται να κοιτάξετε να δείχνει απο πίσω την αρχή του γκολ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...