Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήταν σφραγισμένο το κουτί;

Επικοινωνία με το μαγαζί πρώτα και στη συνέχεια με την Εα.

Φιλε ητανε σφραγισμενο με ζελατινα..36 ευρω πληρωσα απο το Multirama!! δεν νομιζω οτι μπορουνε να κανουνε κατι αυτοι δεν ειναι δικια τους δουλεια..δεν ξερω αν η EA μπορει να κανει κατι

Υ.Γ:Δεν ξερω μπορει να εχει προβλημα το Origin παντως..μολις το εκανα install χτες εκανε update σε λιγοτερο απο 1 λεπτο ητανε ετοιμο..να κοιταξουμε μηπως εχει καποιο προβλημα το Origin και μετα να στιλω μυνημα στην EA λεω εγω

Μαγκες κανενα νεο?? ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ?? εχω αρχισει ηδη να κλαιω τα λεφτα μου!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενα μελος με το ναμε 'rebellion' στην σελιδα 36 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα και λεει οτι το εφτιαξε..αλλα δεν εξηγει το πως το εφτιαξε...

Το ειχα παθει εγω,το εστειλα πισω (play.com) και μου στειλαν καινουργιο. Ειχα μιλησει και με την ΕΑ,αν θυμαμαι καλα με ειχαν πει να επικοινωνησω με το καταστημα που το αγορασα. Δεν ξερω αν μπορουν να κανουν κατι.

Γεια σας παιδιά, μόλις σήμερα γράφτηκα στο insomnia και παρατηρώ ότι δεν ειμαι ο μόνος που παίζει fifa 12 online με restrictive και του έχουν σπάσει τα νεύρα ...... Αυτό που κάνω είναι να μπαίνω όποτε μπορώ και να παίζω ενα με δυο παιχνιδια να δω που βρισκόμαι σε σχέση με το latency.

[Online ID .... Doganos21, 223-98-139, 4 league titles, 3/23 cups]

1.Τις περισσοτερες φορες η μπάλα ειναι ....... "100 κιλά", έχω γρηγορότερους παίκτες και ο άλλος με φτάνει με τον Δέλλα ή τον Lucio για πλάκα

2.Μερικές φορές μόλις κάνει ο αντίπαλος πάσα στον επιθετικό του μου αλλάζει παικτη και μου δινει τον αμυντικο που ειναι κανα 10αρι+ μέτρα μακριά λες και "διεκδικεί" την μπάλα (ενω το χω μόνο να αλλάζει παιχτη όταν η μπαλα ειναι στον αέρα auto switching -> air balls)

3.Οι παίκτες μου κουτουλάνε μεταξύ τους συχνά

4.Κλέβω την μπάλα απο τον αντίπαλο και μου την ξαναπαίρνει στο δευτερόλεπτο μετά το τζατζάρισμα για πλάκα ή ακόμα χειρότερα πάω να του την πάρω, βρίσκω μόνο μπάλα, η μπάλα μένει ακίνητη όπως και αυτός και συνεχίζει με την μπάλα σαν να μην έγινε τίποτα και εμένα ο δικός μου πάει απο την αντίθετη κατεύθυνση λες και έχει πάρει την μπάλα.

Και σαν να μην φτάνουν όοοολα αυτα (είναι και άλλα όπως εκεί που σου κολάει όταν πας να κάνεις βολέ και σου παίρνει την μπάλα απο τον τερματοφύλακα έλεος) , ακόμα και έτσι αμα προηγηθώ το γυρνανε σε ultra attacking και δεν ξέρω γω τί άλλο (π.χ high pressure) και δεν γίνεται να αλλάξεις μπαλία γιατί τρέχουν ολοι σαν σκυλιασμένοι επάνω σου και επειδή έχει αργή ανταπόκριση στην παίρνει αμέσως.......

Απο την άλλη μια με δυο μέρες την εβδομάδα συμβαίνει το αντίθετο, ρίχνω 4αρες και 5αρες αλλα και κάποια ντέρμπυ που όμως και πάλι δεν το ευχαριστιέμαι γιατί νιώθω ότι κάνω ότι θέλω στον αγώνα και ο άλλος όχι......

ε και υπάρχει και ένα 5-10% των αγώνων που όντως με τα δικά μου ματια ειναι επι ίσης όρης και ότι και να γίνει το ευχαριστιέμαι........

Τί να πώ? Έχω ξενερώσει με τα online γιατί απο την μία μου αρέσουν και απο την άλλη δεν μπορώ να παίξω σωστά και με νευριάζουν (και στο COD mw2 είχα strict nat type απο ένα σημείο και μετά)

Υποτίθεται ότι εχω 24mbps connx, αλλά πρέπει να μην είναι καλο το THOMSON TG585 v7 ..... Μπορεί να μου προτίνει κανείς κάτι για να αλλάξω αυτή την κάτασταση? Γιατί ο γείτονας μου με 8mbps connx ειναι στανταρ moderate φιρεςαλλ στατθσ? Έχει κανένας άλλος το ίδιο router και τα ίδια προβλήματα στο fifa? Upnp enabled, ports δεν έχω πειράξει άλλα ούτε και ο γείτονας μου που δεν έχει ανοίξει ports έχει στανταρ moderate

Γεια σας παιδια εφτιαξα εναν δικο μου παικτη και εχω μια περιεργια ενω πηγαινω τον παικτη μου σε σωστες τοποθετησεις το rating μου μεσα στο αγωνα πεφτει συνεχως και δεν ξερω για ποιον λογο!!!Η θεση που εχω τον παικτη μου ειναι τερματοφυλακας!!!Αν γνωριζει καποιος κατι ας μου απαντησει.Μακαρι να μην ειναι καμια γκαφα της EA!!!

Ευχαριστω!!!!

Γειά σας συνφορουμίτες,

τη Μ. τετάρτη αγόρασα και εγώ το fifa 12 απο το πλαίσιο αλλά έπαθα τα ίδια με τον παραπάνω φίλο..

επικοινώνησα με την EA και μου είπαν πως πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα όπου το αγόρασα

(προσκομίζοντας τα mail που ανταλλάξαμε) μου αντικατέστησαν το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα! ;)

Αυτο με τα ονοματα πισω στις εμφανισεις των παιχτων τελικα γιατι συμβαινει?....και καποιες μεταγραφες π.χ Gary Cahill στην Chelsea, η επιστροφη του Scoles ....θα βγει καποιο update?

To κανει και σε μενα αλλα δεν ξερω αν το εκανε τωρα μετα απο update ή αν το ειχα και πριν. Ισως να υπηρχαν και πριν και να μην τα ειχα παρατηρησει....δυσκολο ομως.

Καλησπερα κ απο μενα.

Εχω το παρακατω συστημα.

MAINBOARD : MSI 870A-G54 (FX)

CPU : AMD Phenom II x4 960T Black Edition (s AM3 , 3 GHz , 8MB)

GPU : Connect3D 6850 (PCI Express , 2GB)

RAM : Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 Kit

Δυστηχως και σε μενα κανει τα ιδια κολληματα.Οταν παιζω το game στο σημειο που μας εμφανιζει τους προβολεις του γηπεδου μου εμφανιζει τετραγωνακια(μεγαλα Pixel).

Please αν γνωριζει καποιος ας μας βοηθησει.

Τhanks.....

Αυτο με τα ονοματα πισω στις εμφανισεις των παιχτων τελικα γιατι συμβαινει?....και καποιες μεταγραφες π.χ Gary Cahill στην Chelsea, η επιστροφη του Scoles ....θα βγει καποιο update?

Φιλε εχει βγει update πανε στο μενου και κανε update roster!!!

Σωστά. Όπως και πέρσι, το roster update δεν γίνεται αυτόματα και πρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα.

Customise FIFA > Edit Teams > Change Squads/Rosters > Download Updates

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...