Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενάντια στη CPU δεν έχω ασχοληθεί ποτέ να παίξω, οπότε δεν έχω ιδέα. Ξέρω μόνο ότι κλέβει ασύστολα. Τώρα για φάουλ, δεν ξέρω. Δεν ήξερα καν ότι έχει sliders (;) το παιχνίδι.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω βαρεθεί να παίζω με ομάδες με περισσότερα αστέρια από τη δική μου. ΟΚ το καταλαβαίνω πως ίσως δε βρίσκει ομάδα με τα ίδια αστέρια τη στιγμή που ψάχνω, πιστεύω όμως ότι θα ήταν καλό μόλις έβρισκε αντίπαλο με περισσότερα αστέρια να σε ρωτάει:"Θέλετε να παίξετε;" Τόσο απλά.

Αυτό που κάνω τώρα είναι να βγαίνω πριν καν γίνει η σέντρα. Εκνευριστικό και για μένα και για τον αντίπαλο.

Δημοσ.

Τουλάχιστον ας έδειχνε ποιός διάολο είναι ο αντίπαλος, πριν φορτώσει την αρένα ή τον αγώνα. Πόσο δύσκολο είναι πια; Τι πάει να πει "opponent found" και άντε γιούρια να παίξουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη για το offtopic.

@nzeppos

Ακομα και στο homefront, 2 servers μου εμφανιζε με το thomson (φυσικα ειναι προβληματικο το παιχνιδι στο θεμα αυτο, πολλοι εχουν προβλημα, στον φιλο μου πχ με το netgear δεν εμφανιζει κανεναν :)), μολις εβαλα το pirelli αμεσως εμφανισε ολους τους servers, χωρις ports χωρις τιποτα.

Δεν ξερω τι ''μαγικο'' εχει αυτο το μοντεμ... :rolleyes:

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Επειδή παραξενεύτηκα που είχε τόσα λίγα foul , έψαξα για patch και βρήκα αυτό

>http://www.soccergaming.com/forums/showpost.php?p=3187796&postcount=1763

.Μπορεί να γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι αλλά κατά την γνώμη μου είναι καλό...

Δημοσ.

Παιδια απαραδεκτοι οι σερβερ της EA !!!!!!Εχω τυχη να παιξω με πολλους αντιπαλους και να κολλαει απιστευτα και να μην με πεταει απο το παιχνιδι και να βαριεμαι και να παραταω τον αγωνα ελεος!!!!

Δημοσ.

Παιδια απαραδεκτοι οι σερβερ της EA !!!!!!Εχω τυχη να παιξω με πολλους αντιπαλους και να κολλαει απιστευτα και να μην με πεταει απο το παιχνιδι και να βαριεμαι και να παραταω τον αγωνα ελεος!!!!

Τι συνδεση εχεις?Μια απο τα ιδια και σε μενα

Δημοσ.

τι γινεται επιτελους.....ολο χανεται η συνδεση και χρεωνομαι τσαμπα ηττες...

Devision 2 αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...

Δημοσ.

Όπως γράψαμε και αλλού, δεν πρέπει να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον πλανήτη που να έχουν πέσει κατηγορία από καθαρά αγωνιστικούς λόγους...

Εγώ πάντως από τότε που το απεγκατέστησα έχω ησυχάσει. Ασχολούμαι με ένα κάρο διαφορετικά παιχνίδια (Skyrim, Mass Effect 3, NBA 2k12, NCAA Football 11, Uncharted 3 κλπ) και δεν χάνω το χρόνο μου με τις μλκίες των ανίκανων devs της ΕΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...