Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thnx guys!!!!

Λοιπον παιδες εχω ενα προβλημα εγω παιζω σε assisted το παιχνιδι και για να παρω την μπαλα απο τον αντιπαλο θελει το τρεξιμο και το κουμπι της πασας αλλα καποιες φορες δεν την κλεβει απλα τρεχει απο διπλα του και δεν κανει κινηση για να την κλεψει...Επισης φετος αλλαξανε τιποτα στο τρεξιμο γιατι ωρες ωρες μια τρεχουν πιο γρηγορα μια πιο αργα..Καποιος ας μου εξηγησει!!!!

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thnx guys!!!!

Λοιπον παιδες εχω ενα προβλημα εγω παιζω σε assisted το παιχνιδι και για να παρω την μπαλα απο τον αντιπαλο θελει το τρεξιμο και το κουμπι της πασας αλλα καποιες φορες δεν την κλεβει απλα τρεχει απο διπλα του και δεν κανει κινηση για να την κλεψει...

Πάντα κάνει κίνηση αλλά το animation δεν είναι τόσο εμφανές, όταν δε βρεις στόχο κάνει απλά ένα μικρο "κόμπιασμα"

Πιστεύω ότι το θέμα σου είναι καθαρά θέμα συγχρονισμού και κατάλληλης θέσης ώστε να πάρεις την μπάλα...φέτο δεν είναι πέρσι ;)

Επισης φετος αλλαξανε τιποτα στο τρεξιμο γιατι ωρες ωρες μια τρεχουν πιο γρηγορα μια πιο αργα..Καποιος ας μου εξηγησει!!!!

Μήπως λόγο του Personality+ ; :rolleyes:

Δημοσ.

personality +? what is this??

Κάθε παίκτης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες στον αγώνα,

η λεγομένη "προσωπικότητα" που φέτος δουλεύτηκε περισσότερο και λογικά επηρεάζει και στο τρέξιμο...

Δημοσ.

Παιδες δεν μου παιζει το Demo,δειχνει το λογοτυπο και κολαει εκει,καμια ιδεα;;;

Ο υπολογιστης ειναι της υπογραφης μου και εχω 64αρια Windows 7...

Δημοσ.

Παιδες δεν μου παιζει το Demo,δειχνει το λογοτυπο και κολαει εκει,καμια ιδεα;;;

Ο υπολογιστης ειναι της υπογραφης μου και εχω 64αρια Windows 7...

Εχεις συνδεμενο στο PC κανενα gamepad?Αν ναι,δοκιμασε να το βγαλεις και ξεκινα ξανα το παιχνιδι.

Δημοσ.

Εχεις συνδεμενο στο PC κανενα gamepad?Αν ναι,δοκιμασε να το βγαλεις και ξεκινα ξανα το παιχνιδι.

Τελικα ηταν η g27 μου,ευχαριστω.....

Ειχα ξεχασει οτι το φιφα αναγνωριζει αυτοματα τα gamepads...

Δημοσ.

Παιδια αρχιζω και νευριαζω οι αμυντικοι ολο διπλα απο τον αντιπαλο τρεχουν και δεν κλβουν την μπαλα ελεος παιζω εναντιας το pc και δεν εχω νικησει ουτε ενα match!!!

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να μάθεις τον καινούριο τρόπο άμυνας, δοκίμασε να "γυρίσεις" στην Legacy Defense μέσω της σχετικής επιλογής.

Δημοσ.

Το εχω βαλει στο legacy αλλα μου φενεται δεν πανε ευκολα πανω στον αντιπαλο!!!Link Και εδω ενα λινκ για να αλλαζετε τον χρονο του παιχνιδιου τον καιρο!!

Δημοσ.

Το εχω βαλει στο legacy αλλα μου φενεται δεν πανε ευκολα πανω στον αντιπαλο!!!Link Και εδω ενα λινκ για να αλλαζετε τον χρονο του παιχνιδιου τον καιρο!!

Φιλε μου το expander που εχεις βαλει στο link,εισαι σιγουρος οτι δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις τη διαρκεια του παιχνιδιου;Ρωταω επειδη διαβασα τη σελιδα και εκτος απο την αλλαγη καιρικων συνθηκων.δεν αναφερι κατι για το χρονο.

Δημοσ.

Φιλε μου το expander που εχεις βαλει στο link,εισαι σιγουρος οτι δινει τη δυνατοτητα να αλλαξεις τη διαρκεια του παιχνιδιου;Ρωταω επειδη διαβασα τη σελιδα και εκτος απο την αλλαγη καιρικων συνθηκων.δεν αναφερι κατι για το χρονο.

Επισης τοχεις δοκιμασει,δουλευει;;;

Γιατι πιο πολυ σε ιο με κανει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...