Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περίεργο αυτό που λες, γιατί εγώ με το μαύρο Pirelli της Cyta είχα κυριολεκτικά απηυδήσει. Ενώ στα περισσότερα router η απλή ενεργοποίηση του UPnP αρκεί για να έχουμε moderate έστω firewall, στο Pirelli δεν δούλευε με την καμία. Ούτε με port forward, ούτε με τίποτα, μόνο το DMZ έκανε δουλειά.

Πάντως τα fastpath/interleaved δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με την ευκολία εύρεσης αντιπάλου (αν και μέσα στο παιχνίδι σίγουρα παίζουν ρόλο).

Δοκίμασε να ανοίξεις τις προτεινόμενες πόρτες του Origin/Fifa και αν ούτε αυτό σού λύσει το πρόβλημα, ξαναγύρνα στο Pirelli. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τόσο θέμα router όσο ανικανότητας της ΕΑ.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aσπρο pirelli εχω, οχι το μαυρο που το εχει φιλος και οντως ειναι χαλια και δεν του συγχρονιζει καλα. Φαντασου και το thomson μου κλειδωνει το ανωτερο 16200 αν και συνηθως ειναι κατω απο 16000 στα 15800 περιπου, ενω το pirelli σχεδον παντα στα 16381 (αυτο οταν εχω επιλεξει την interleaved γραμμη αλλιως οταν βαζω fastpath για κατω απο 14 και τα 2 εχουν 11996). Δεν ξερω και πολλα μη νομιζεις. Μονο αυτα που ανεφερα απο πανω ξερω απο μοντεμ και οτι με το pirelli παιζω πιο ανετα, τα πορτς ειναι οκ, firewall δεν ξερω ουτε καν αν εχει, αν εχει ειναι στο disable παντως οπως και στο thomson.

Δημοσ.

ΟΚ, πάσο. Άσπρο με μαύρο Pirelli έχουν όντως πολύ μεγάλη διαφορά (όχι τόσο στο κλείδωμα, όσο στις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχουν).

Δημοσ.

Οσοι Ειστε "Φανατικοι" του 2vs2 team play εχει δημιουργηθει ενα νεο Forum ειδικα για 2vs2 Leagues ,Τουρνουα κλπ

Ειναι αυτο http://www.fifateamplay.com

Αν ειστε "Καλη Ομαδα " μαζι με το Συμπαιχτη σας στο 2vs2 , οχι quiters και cheaters τοτε αυτο το site και Το Πρωταθληματακι Που Ήδη Τρεχει ( Απομενουν 2 ομαδες -4 παιχτες- συνολικα για να ξεκινησει ) ειναι για Σας!

-οσοι ενδιαφερεστε καντε register με το πραγματικο Origin Ονομα σας.

Δημοσ.

17ο πρωτάθλημα. Πλέον δύο ομάδες μόνο με δυσκολεύουν. Η Ανζί και η CSKA. Εννοείται ότι "ο Θεός καλείται να στείλει καρκίνο" στους ανίκανους της ΕΑ που αποφάσισαν ότι η όγδοη ομάδα του ρωσικού πρωταθλήματος είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι 189ος στον κόσμο παίζοντας μόνο και αποκλειστικά με ΠΑΟ και θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά καλό παίχτη. Έχω ξεπεράσει άλλες ομάδες που με δυσκόλευαν στην αρχή, όπως π.χ. τη Σπαρτάκ. Για την Ανζί, απλά δεν υπάρχει γιατρειά. Απλά η ομάδα δεν υπακούσει στους ίδιους νόμους της φυσικής που περιορίζουν τις υπόλοιπες ομάδες αυτής της κατηγορίας. Προσπάθησα ειλικρινά, πέτυχα αρκετές νίκες απέναντί της, ακόμη και ενάντια στον πρώτο της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά δεν έχει νόημα να παίζεις με το cheat. Απλά alt+tab όταν βλέπω Anzi πλέον. Είναι η πρώτη παραδοχή που κάνω, δεν έχω κάνει ποτέ alt+tab υπό άλλες συνθήκες, ακόμη κι αν τρώω γκολ πριν το 5'. Αλλά πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα, αφού ουσιαστικά πρόκειται για cheat.

Το FIFA προκαλεί ακραία συναισθήματα και έντονο εθισμό, όπως το πραγματικό ποδόσφαιρο θα έλεγαν οι fanboys, αλλά για όλους τους λάθος λόγους, θα συμπληρώσω εγώ. Θέλει παααααααααααρα πολλή δουλειά για να εξισορροπηθεί αυτό το συνοθύλευμα ημιτελών καινοτομιών με τις οποίες το βάρυναν φέτος οι devs της ΕΑ.

Δημοσ.

Kαλησπερα.

εγκατεστησα χτες το fifa 12 στο pc αλλα οποτε το ανοιγω χωρις το XBOX 360 controller δουλευει κανονικα.

Μολις το ενεργοποιησω στο παιχνιδι μεσα αυτο crashαρει το ιδιο και αμα το ξεκινησω με ενεργοποιημενο.

Τι μπορω να κανω ?

Δημοσ.

Παιδιά έχετε κάνει κάτι με τα fouls? 1-2 fouls το πολύ δίνουν οι διαιτητες για 8 λεπτα ημιχρονο. Δεν θα έπρεπε να σφυρίζουν τουλάχιστον 4-5 για κάθε ομάδα? Η cpu δεν κάνει καθόλου tackling.

Συμβαίνει σε κανέναν το ίδιο? Δηλαδή έλλειψη foul και σφυριγμάτων από διαιτητές?

Δημοσ.

Kαλησπερα.

εγκατεστησα χτες το fifa 12 στο pc αλλα οποτε το ανοιγω χωρις το XBOX 360 controller δουλευει κανονικα.

Μολις το ενεργοποιησω στο παιχνιδι μεσα αυτο crashαρει το ιδιο και αμα το ξεκινησω με ενεργοποιημενο.

Τι μπορω να κανω ?

Edit:

Το εφτιαξα αυτο με το να αποσυνδεσω τα αλλα χειριστηρια.

Τωρα ομως την ωρα του αγωνα και ενω εχω 60 frames το παιχνιδι σερνεται πραγματικα

και οι παιχτες κουνιουνται σε slow motion.

Το συστημα μου το σηκωνει ανετα το παιχνιδι οποτε τι μπορει να φταει?

Υγ. εχω nvidia καρτα.

Δημοσ.

Επίσης τι συμβαίνει με το παιχνίδι φέτος και τα ελληνικά windows xp? Αναγκάστηκα να φτιάξω καινούργιο λογαριασμό με ονομα απο αγγλικούς χαρακτήρες γιατί δεν μου έσωζε ή δεν ξεκινούσε καν το παιχνίδι.

Δημοσ.

Παιδια γνωριζει καποιος να μου απαντησει τι μπορω να κανω να μην σερνεται το παιχνιδι?

Το παλευω 2 μερες τωρα εχω φαει ολο το νετ και τιποτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συμβαίνει σε κανέναν το ίδιο? Δηλαδή έλλειψη foul και σφυριγμάτων από διαιτητές?

Άλλος ένας τομέας όπου το παιχνίδι είναι εκνευριστικά ηλίθιο. Όπως είπες, tackles δεν παίζουν στο παιχνίδι (με την ελληνική έννοια, γιατί με την αγγλική tackle είναι κι αν απλά απλώσεις λίγο το πόδι σου και τσιμπήσεις την μπάλα, άρα εδώ μιλάμε για sliding tackles). Βέβαια επειδή το παιχνίδι πρέπει να δίνει fouls, βλέπουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Κυρίως γιατί η μόνη διάκριση που μπορεί να κάνει το παιχνίδι σε αυτόν τον τομέα, είναι το ποιος πατάει το turbo. Έτσι ακόμη και αυτό που ένας σώφρων ποδοσφαιρόφιλος θα αποκαλούσε "υποψία τζαρτζαρίσματος", το FIFA το δίνει φάουλ αν πάταγες τούρμπο όταν έπεσες στον αντίπαλο. Και σε συνδυασμό με την impact engine (βλ. αγγίζω οριακά τον παίκτη και αυτός κάνει πιο πολλές τούμπες κι από τον Μελισσανίδη), πολλές φορές το όλο θέαμα φαντάζει γελοίο και το φάουλ τελείως άδικο. Χωρίς καν να αναφερθώ στα ανάποδα φάουλ ή στις κόντρες στο σουτ.

Επεξ/σία από ektelion
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τελικά δίνονται φαουλ ή όχι. Εγώ παίζω vs cpu. Υπάρχουν πολλοί αγώνες που τα φάουλ είναι μηδεν και για τις δυο ομάδες. Χάνει αρκετό ρεαλισμο το παιχνίδι, ούτε ένα free-kick?!! Δεν είπα να είναι πολύ ρεαλιστικό (έτσι και αλλιώς 8λεπτά ημιχρονο παίζω) αλλά 3-4 φάουλ για κάθε ομάδα, τουλάχιστον, δεν πρέπει να δίνονται? Υπάρχουν τίποτα μετατροπές στα sliders για να αυξηθούν τα φάουλ και για cpu και για user?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...