BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Don't to it FAIDON!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μα πόσο πιο μλκία μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα; Πόσο πια; Νικάω 1-0 στο ημίχρονο και βάζω να αλλάξω το σύστημα της ομάδας (πριν ξαναμπούμε στο γήπεδο). Με το που πατάω start και χωρίς να έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με το Internet, το παιχνίδι μού πετάει disconnect και ήττα. Πόσο περισσότερο μλκία μπορεί να γίνει αυτό το πράγμα; Έλεος. Αφιερώνω το post 7.666 στην υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπαίξω Fifa12. Να πάνε να γ.... πια, αμάν. Βρωμιάρηδες, ψοφήστε ρε. Αυτή τη φορά έκανα uninstall και τέλος, το Σεπτέμβρη πάλι. Ξερεις ποσες φορες το ειπα και εγω θα ξαναπαιξεις ειναι εθισμος το τιμημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Χαχα, δεν έχεις άδικο. Γι' αυτό τούτη τη φορά το απεγκατέστησα για να ησυχάσω μια και καλή. Νισάφι με τους ανίκανους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 *ελαφρώς offtopic* Υπάρχουν και χειρότερα. Χθες πήγα στο σπίτι ενός φίλου και παίξαμε το PES 2012. Δεν το είχα δει καθόλου φέτος. ΟΚ, ντοπαρισμένοι παίκτες που τρέχουν σαν τρελοί, βγάζουν απίστευτες πάσες και τερματοφύλακες που 9 στις 10 φορές θα διώξουν τη μπάλα πάνω σε αντίπαλο επιθετικό. FIFA και πάλι FIFA. Και αυτά τα γράφω όντας φαν του PES, μέχρι και το περσινό. Φέτος που η EA μας θυμήθηκε στα PC, άλλαξα στρατόπεδο. Βέβαια αν δεν αλλάξει η ΕΑ κάποια από τα πράγματα που ειπώθηκαν παραπάνω, θα το σκεφτώ για την αγορά του επόμενου FIFA. Αλλά καλώς ή κακώς είναι εθιστικό το άτιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδια επειδή το pes 12 με εχει ξενερώσει και σκέφτομαι να δοκιμάσω το fifa 12 η ερώτηση που εχω να κάνω είναι η εξής : Στο fifa υπάρχει mode "Community" οπου κρατάει στατιστικά για πολλούς παίχτες / προφίλ / φυσικά πρόσωπα και ομάδες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια ειχα κανει μια ερωτηση αλλα δεν απαντησε κανεις!!! Στο Head to head seasons γιατι παντα οταν παιζω αγωνα δεν παιζω ποτε εντος εδρας και παιζω μονο εκτος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ρε παίδες να κάνω κι εγώ μια ερώτηση που αφορά το fifa 11; (μιας και το τόπικ του έχει πεθάνει) Κέρδισα σε έναν αγώνα 2-1 και ο αγώνας τελείωσε κανονικά χωρίς quit από τον αντίπαλο. Όταν όμως έδειξε την οθόνη με τους πόντους, μου αφαίρεσε βαθμούς αντί να μου προσθέσει σαν να έχασα τον αγώνα. Πωτς γκένεν αυτό; Κάποιου είδους cheat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Στο Head to head seasons γιατι παντα οταν παιζω αγωνα δεν παιζω ποτε εντος εδρας και παιζω μονο εκτος??? Αν έχεις restrictive firewall (κόκκινο), τότε ξέχνα τα εντός έδρας παιχνίδια. Μπορείς να παίξεις μόνο με άτομα που έχουν moderate ή open NAT, οπότε θα παίζεις πάντα στην έδρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enjoy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Παιδιά έχετε κάνει κάτι με τα fouls? 1-2 fouls το πολύ δίνουν οι διαιτητες για 8 λεπτα ημιχρονο. Δεν θα έπρεπε να σφυρίζουν τουλάχιστον 4-5 για κάθε ομάδα? Η cpu δεν κάνει καθόλο tacling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Και να πως το παιχνίδι σου γυρίζει τα μυαλά. Έφαγα γκολ από το ημικύκλιο της σέντρας! Με τον τερματοφύλακα αντί να μπλοκάρει, να διώχνει τη μπάλα προς τα πίσω και αυτή αργά και βασανιστικά να μπαίνει γκολ. Το έκανα save για να το ανεβάσω και αυτό αποθηκεύτηκε μισό. Ούτε αυτό δεν έγινε σωστά! Ισοφαρίζω σε 1-1 και με πέναλντυ τρώω 2ο γκολ. Μετά έχασα κάτι τετ-α-τετ, σουτ σε κενή εστία να πηγαίνει στο δοκάρι και τέτοια. Αααααααχ. Ήθελα 2 νίκες σε 2 αγώνες για πρωτάθλημα και όπως καταλαβαίνετε, ξανά από την αρχηηηη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγω ανέβηκα 2η Division και εχω 4 βαθμούς κίολας με 7 αγώνες να απομένουν δλδ θέλω 3 νίκες για να ανέβω 1 η Division! 83 Νίκες 19 Ισοπαλίες και 80 Ήττες μετράω συνολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ έχω βαρεθεί τους καραγκιόζηδες στο online. Έπαιζα με City ενάντια στη Barca. Χάνω 2-0 και στο 70 περίπου κάνω το 2-1. Και τι κάνει ο καραγκιόζης; Παίρνει την μπάλα, την πάει στην άμυνα του και αλλάζει πάσες! Έλεος. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τον κυνηγάω. Απλά τον άφησα να κάνει πάσες. Και τώρα αυτός ο καθυστερημένος θα κάθεται και θα σκέφτεται πόσο παιχτούρα είναι όταν και αν πάει πρώτη division. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εγώ έχω βαρεθεί τους καραγκιόζηδες στο online. Έπαιζα με City ενάντια στη Barca. Χάνω 2-0 και στο 70 περίπου κάνω το 2-1. Και τι κάνει ο καραγκιόζης; Παίρνει την μπάλα, την πάει στην άμυνα του και αλλάζει πάσες! Έλεος. Δεν μπήκα καν στον κόπο να τον κυνηγάω. Απλά τον άφησα να κάνει πάσες. Και τώρα αυτός ο καθυστερημένος θα κάθεται και θα σκέφτεται πόσο παιχτούρα είναι όταν και αν πάει πρώτη division. Φιλε αυτο δεν ειναι τιποτα εγω σε ενα παιχνιδι εχανα 2-0 στο 18 και ο αλλος επαιζε πασες στην αμυνα αυτο και αν δεν ειναι σπαστικο και το εβγαλα!!! Εγω ευτυχος κρατιεμαι ακομα στην πρωτη κατηγορια με εναν τιτλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εντάξει ρε παίδες μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτό και συμβαίνει συνέχεια και στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Αφού προηγείται ο άλλος γιατί να ρισκάρει να βγει στην επίθεση και να αφήσει κενά πίσω; Απλά πιέστε την άμυνά του μέχρι να κάνει το λάθος. Ο καθένας έχει το στυλ παιχνιδιού του, δεν παίζουν όλοι φουλ επίθεση όλη την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Τελικα παιδια το παιχνιδι ειναι λιγο προβληματικο και για εμενα που αλλαξα μοντεμ και εβγαλα λιγο το pirelli της ontelecoms που εχω χρονια και εβαλα το thomson tg585 v7. Με το pirelli ποτε προβλημα, ανοιχτα τα ports και χωρις nat και βλακιες. Τωρα με αυτο το μοντεμ εχω ψιλο lag που και που, αργει καπως να βρει αντιπαλο, αργει πιο πολυ να σε βαλει στο παιχνιδι απο την αρενα και γενικα καμια σχεση με το pirelli. Καταλάβα γιατι τοσο καιρο εχετε θεμα με το παιχνιδι οσοι εχετε αλλα modem, ακομα και φιλος με πανακριβο modem (περιπου 120 ευρω)γνωστης εταιριας, δεν θυμαμαι ποιας (θυμηθηκα, netgear). Πραγματικα το pirelli και η on με γραμμη ειτε fastpath χωρις προστασια λαθων για συγχρονισμο κατω των 14 mb στα 11996 με 1024 upload ειτε με interleaved με προστασια λαθων στα 16381 και 1023 upload, εβρισκα αμεσως αντιπαλο, δεν ειχα σχεδον ποτε lag και ολα ηταν τελεια. Aυτα ειναι τα προφιλ που αλλαζω μεσα απο το my on. Με fastpath γραμμη εχω 20-30 ping χαμηλοτερα σε fps παιχνιδια, οπως call4, black ops και bf3. Pirelli σου ερχομαι παλι! YΓ. (φυσικα εχει ενα ανεμιστηρακι πανω του να δουλευει και να το κραταει κρυο γιατι αν πεταξεις αυγο πανω στο pirelli, απο τη ζεστη το τηγανισες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα