nzeppos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Καλά, για να λέμε και την αλήθεια η Άστον Βίλα ήταν τρελό cheat. Και μάλιστα το πρώτο που ανακάλυψαν, είχε βουίξει ο τόπος ήδη απ' τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αν όντως τη συμμάζεψαν, καλά έκαναν. Αργότερα βέβαια καταλάβαμε ότι υπάρχουν και "χειρότερες" ομάδες, όπως Σπαρτάκ, Ανζί κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Η δύναμη της Άστον ήταν (είναι) ο Bent μπροστά και ο Shay Given πίσω, ενώ οι άλλοι παίκτες είναι στα 70-75. Χθες πάντως οι περισσότεροι έπαιζαν με CSKA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Επαιξα και εγω, ειπα να αλλαξω λιγο ομαδα και απο ΠΑΟ πηρα την Εθνικη μας (ΕΛΛΑΔΑ), πορωθηκα, μαρεσε πολυ σαν ομαδα και σαν στισυμο (αν και δεν το περιμενα) πηρα 2 νικες και 1 ισοπαλια αλλα αυτο που προσεξα εγω ειναι οτι εχουν αλλαξοι οι αντιπαλες ομαδες, χθες ετυχε και επαιξα με Werder και με Bilbao (με την οποια δεν ειχα ξανατυχει)! @Ektelion δοκιμασα επεισης στην αρενα το σουτ που μου ειπες με το L2+R2 και ναι οντως μου φανηκε οτι βαζει αλλιως το σωμα του για να κανει το σουτ, μεσα στο παιχνιδι δεν ετυχε να το δοκιμασω ακομη να δω αν παει καλυτερα η μπαλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κυκλοφόρησε στα... γνωστά μέρη του ντοκιμαντέρ του National Geographic για το Fifa 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κυκλοφόρησε στα... γνωστά μέρη του ντοκιμαντέρ του National Geographic για το Fifa 12. που δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ας πούμε προς Σουηδία μεριά... Ψάξτε το με τον αυθεντικό τίτλο του, "National Geographic Megafactories EA Sports FIFA 12". Ακόμα δεν έχω προλάβει να το δω, αλλά άκουσα ότι έχει κάποια ενδιαφέροντα σημεία, ιδίως όσον αφορά στο testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μολις το ειδα!!ενταξει καλο ητανε!εδιχνε καποια πραγματακια πως φτιαχνουνε το παιχνιδι κλπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αλλη μια νική 4-1 νικησα τον ξευτιλησα.πατησε αποσυνδεση στο 85'χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πήρα το πρώτο μου πρωτάθλημα. Μετά από 3 μήνες προσπάθειας. Μεγάλη συγκίνηση :Ρ Κάτι άσχετο: Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται, βγάζει ένα λευκό σταυρό. Μετά από λίγο ο σταυρός εξαφανίζεται λες και δεν έχει τραυματιστεί ποτέ, ενώ αντίθετα στο offline mode ο σταυρός παραμένει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο online H2H ο παίκτης "θεραπεύεται"; Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόδοση ενός τέτοιου παίκτη και δεν τον κάνω αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ναι στο online ο παιχτης δεν τραυματίζεται ουσιαστικά απλα για κάνα 5λεπτο θα έχει το σταυρό στο offline παλι βγάζετον γιατί εκεί πεύτει η απόδοση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 2η νίκη σήμερα 3-1 .πω ρε όμως.όταν νικάω μετα φοβάμαι να παίξω αμέσως πάλι ,για να μη χάσω το σερί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 2η νίκη σήμερα 3-1 .πω ρε όμως.όταν νικάω μετα φοβάμαι να παίξω αμέσως πάλι ' date='για να μη χάσω το σερί.[/quote'] Και εγω επαιξα 2 ματς σημερα ετυχα και τις 2 φορες με αντυπαλο την σαντος (με διαφορετικο παιχτη ομως) και πηρα 2 νικες 4-0 και 4-1 και ξαναεπεστρεωα στην div6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Παιδιά μπορείτε να συνδεθείτε? Μου βγάζει ότι οι servers είναι εκτός λειτουργίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Όχι φυσικά. Φωτιά και τσεκούρι στους devs του FIFA. Σιγά μην κάτσουμε να τους δούμε κιόλας τους ανίκανους. Έχασα δύο πρωταθλήματα σερί για έναν βαθμό. Ο.Θεός.καλείται.να.στείλει.καρκίνο.στους.devs.του.FIFA.και.σε.όλα.τους.τα.σόγια. Τέλος. Παίζω την άνοδο, κλασικά χάνω 1000000000 ευκαιρίες, 50000 τετατέτ, εννοείται επί 90' χάνω όλες τις κόντρες και ο αντίπαλος έκανε μία (ΜΙΑ) φάση που πήρε κεφαλιά ό,τι να 'ναι, συν ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι. Έχασα 2-1 και μαζί έχασα και την άνοδο για χιλιοστή φορά. Αν ο Rutter και η παρέα του πεθάνουν σήμερα το βράδυ, θα είμαι ο πρώτος που θα αρχίσει το χορό. Κανένα έλεος. Πραγματικά ισχύει ότι σε αυτό το παιχνίδι έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις με μία μόνο φάση, παρά με οτιδήποτε άλλο. Με τους γ@μwσπιτους, πήγε πάλι 200 η πίεση βραδιάτικο. :mad: :mad: :mad: :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αυτό δεν είναι και τόσο εκνευριστικό. Το πιο εκνευριστικό είναι εκεί που νικάς να σε αποσυνδέει χωρις να φταίει το ρουτερ σου και να χρεώνεσαι την ήττα. Εκεί είναι που σε πνίγει η αδικία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα