Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω ενα πρόβληματακι με τα χειριστήρια. Πρωτού πάρω του xbox σύνδεα πάνω στον υπολογιστή ενα logitech ενα saitek και το usb hub που έχει υποδοχές για 2 χειριστηρια ps2 και παίζαμε 4αδες. Τώρα με το χειριστήριο του xbox. Εχω πάνω το xbox το hub και όταν βάζω το logitech κρασαρει το παιχνίδι εκεί κλασσικά στην αρχή. Υπάρχει κάνα fix τίποτα. Αυτό το πρόβλημα απο πού έρχεται; μήπως πέυτει κάποιο χειριστήριο "πάνω" σε κάποιο άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επαιξα και εγω με την περυφημη ανζι.Στην αρχη δεν την καταλαβα λογο του ονοματος αλλα μολις ειδα την 11αδα της και ειδα τον Ετο μπροστα μετα καταλαβα.Σκεφτηκα σε μια στιγμη να βγω κατευθειαν αλλα ειπα σιγα μωρε ας παιξω να δω τι λεει αυτη η ανζι!

Τι τοθελα?Μεσα στα πρωτα 34' ειχα φαει 4 γκολ, ο Ετο δεν ποιανοτανε (και για εναν παραξενο λογο δεν μπορουσα καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου να πατησω Start για να βγω απτον αγωνα :whistle: )!

Οσων αφορα τις αλλαγες σε καποιους παιχτες του παναθηναικου!Ο καπινο που απο 60 τον πηγανε 70 μου φανηκε χειροτερος αποτι ητανε πριν, το ιδιο θα ελεγα και για τον λετο!Επεισης μου σπαει τα νευρα που αλλαξαν το συστημα και το εκαναν 4-2-2-2 και αναγκαζομε καθε φορα πριν μπω στον αγωνα να το αλλαζω και να το παω στο 4-2-3-1 (πφφφφ :rolleyes: )

Δεν ξερω γτ αλλα στην Division 6 ουτε 1 νικη δεν μπορεσα να σταυρωσω και ετσι επαισα παλι στην Div7!Επαιξα εναν αγωνα εγω Παο και ο αλλος Celtic, μπορω να πω οτι με κουρασε καπως στο 1ο ημιχρονο αλλα στο 2ο ευχαριστηθηκα, 5-0 τον πηγα :mrgreen:

ναναι καλα ο λετο (2 γκολ) και ο τοτσε τον οποιο τον εκανα αλλαγη στο 75' για να ξεκουρασω τον λετο γτ σερνοτανε και εβαλε 3 γκολακια ο ανθρωπος!Ναι αυτον τον παιχτη ισως τον εκαναν καλυτερο αποτι τον ειχαν πριν! :mrgreen:

Εγώ την Ανζί την έχω πλεόν (εκτός αν πέσω σε κάναν LARA1005, οπότε λογικά θα γίνει ντέρμπι). Μέχρι στιγμής μετράω 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια μου μαζί της (θυμίζω ότι παίζω μόνο με ΠΑΟ). Έχω την εντύπωση ότι μετά το τελευταίο update ο Ετό δεν είναι τόσο τσιτέλι όσο πριν. Τουλάχιστον τώρα με τον Μπουμσόνγκ τον έχω άνετα.

Δύο σημαντικά tips:

1. Πριν πασάρεις μπροστά με κάποιο χαφ (ζέκα, κουίνσι) ή με τον σιμάο (ο κατσουράνης είναι πολύ αργός για τέτοια), πάτα το LB (το κουμπί που είναι για το ψηλοκρεμαστό) για να φύγει σφαίρα μπροστά το χαφ αφού δώσει την πάσα. Η συγκεκριμένη τακτική (το "ένα - δύο" που λέμε), βολεύει πολύ και αν παίζεις με δύο επιθετικούς μπροστά (όπως είναι πλέον το νέο default σύστημα του Παναθηναϊκού).

2. Αν βρεθείς τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, πάτα ταυτόχρονα το LT (το κουμπί που είναι για τις ντρίπλες) και το RB (το κουμπί που είναι για το πλασέ - finesse shot το λένε στο FIFA). Θα έχει πολύ (μα πάρα πολύ όμως) περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις. Αν πατήσεις απλά το σουτ, στο 99% των περιπτώσεων (και αν δεν σουτάρεις υπό ιδανική γωνία) θα το πιάσει ο τερματοφύλακας ή θα πάει στα περιστέρια.

2. Αν βρεθείς τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, πάτα ταυτόχρονα το LT (το κουμπί που είναι για τις ντρίπλες) και το RB (το κουμπί που είναι για το πλασέ - finesse shot το λένε στο FIFA). Θα έχει πολύ (μα πάρα πολύ όμως) περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις. Αν πατήσεις απλά το σουτ, στο 99% των περιπτώσεων (και αν δεν σουτάρεις υπό ιδανική γωνία) θα το πιάσει ο τερματοφύλακας ή θα πάει στα περιστέρια.

δλδ ναπατησω αυτα τα κουμπια μαζι με το κουμπι για το σουτ και τι θα κανει?:S

το κουμπι που κατι τις τριπλες που κολλαει? :eek: :whistle:

Θα κάνει το καλύτερο δυνατό πλασέ που μπορεί να κάνει (πρέπει βέβαια να έχεις και αρκετό χώρο και χρόνο για να προλάβεις να το κάνεις). Με το κουμπί για τις ντρίπλες ο παίκτης παίρνει την ιδανική στάση, ενώ με το finesse shot επιχειρεί πλασέ αντί να επιχειρήσει να σκοτώσει τον τερματοφύλακα. Εγώ πάντως το 90% των τετ-α-τετ τα χώνω μέσα με αυτή την τακτική. Θέλει λίγη εξάσκηση για να το συνηθίσεις. Είναι δύσκολο πάνω στη συγκίνηση του τετ-α-τετ να σκεφτείς να πατήσεις τρία κουμπιά ταυτόχρονα. Άπαξ και το συνηθίσεις, όμως, θα σε βοηθήσει πολύ να ανέβεις κατηγορίες.

Παιδια εδω και μιαμιση ωρα εχω 4 disconections με πεταει εξω απο την easervers τραγικη κατασταση mad.png.Παιζω στο ps3 και θελω να δω αν ειναι γενικο το κακο με τους servers

Όχι φυσικά. Φωτιά και τσεκούρι στους devs του FIFA. Σιγά μην κάτσουμε να τους δούμε κιόλας τους ανίκανους. Έχασα δύο πρωταθλήματα σερί για έναν βαθμό.

Είτε ενισχύθηκαν οι αντίπαλοι με τους οποίους έπαιζες συνήθως, είτε έπεσαν τα στατιστικά των δικών σου. Κι εμένα με ζορίζουν πιο πολύ ορισμένοι αντίπαλοι που παλιότερα τους έριχνα πεντάρα για πλάκα. Βέβαια ορισμένες φορές μπορεί να έχεις ένα αρνητικό σερί γιατί... έτσι θέλει το παιχνίδι. Την πρώτη φορά που πήρα league title πήρα στα καπάκια άλλους δύο και μετά έπεσα τρεις κατηγορίες! Δεν μπορούσα να σταυρώσω νίκη με την καμία, παρότι προφανώς δεν είχε αλλάξει το στιλ παιχνιδιού μου ούτε είχα γίνει χειρότερος παίκτης. Τυχαίο;

Η Αστον Βιλα έχει 4 αστέρια, έτσι δεν είναι; Πλέον έχουν ρίξει αρκετές ομάδες στα 4 αστέρια χωρίς να έχουν ιδιαίτερη μείωση τα στατιστικά των παικτών. Πχ CSKA, Σπαρτακ. Εγώ έπαιζα συνήθως με Μεξικό, αλλά πλέον είναι δύσκολο να πάρω νίκη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...