Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε δε ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει .Ας απαντήσει κάποιος άλλος που ξέρει.

ευχαριστω BLuE_PaNtHeR. οποιος αλλος γνωριζει κατι θα παρακαλουσα να βοηθησει. ευχαριστω.

Δημοσ.

@alexander1405 κάτι μου ρθε τώρα.

Εχεις εγκατεστημένο και το σπασμένο fifa και το γνήσιο fifa ταυτόχρονα?

Η έχεις και παλαιότερα fifa εγκατεστημένα?fifa 11πχ?

Δημοσ.

@alexander1405 κάτι μου ρθε τώρα.

Εχεις εγκατεστημένο και το σπασμένο fifa και το γνήσιο fifa ταυτόχρονα?

Η έχεις και παλαιότερα fifa εγκατεστημένα?fifa 11πχ?

οχι. εχω κανει ξεχωριστες παντα εγκαταστησεις σε ολα. και κανενα απο τα παλαιοτερα παιχνιδα της σειρας δεν εχω εγκατεστημενο. αλλα μαλλον για φορματ θα παω. δεν βλεπω αλλη λυση.

Δημοσ.

το ιδιο μου εκανε και εμενα το παλιο το pc στο fifa11 αλλα εμενα επειδη δεν μου το σηκωνε!εσενα απο τα στοιχεια που μας εδωσες για το pc σου το τραβαει (το ειχες κιολας μεσα και επαιζε κανονικα αποτι ειπες) δεν ξερω τι να πω...

μηπως δεν εχεις κανει σωστα το crack (απτο αντιγραμμενο)?

Αν έχεις χειριστήρια πάνω στο pc δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις πρωτού το τρέξεις και αν τρέξει σύνδεσε τα.

μετα δεν τα διαβαζει τα joystick, νομιζω πρεπει να τα εχει εξαρχης συνδεμενα αλλιως οταν θα παει να παιξει αγωνα οι παιχτες θα κουνιουντε με το πληκτρολογιο!

Δημοσ.

Εμένα δεν μου είχε κάτσει αυτο το πρόβλημα με τα χειριστήρια απλά συμπεράσματα εχω βγάλει απο αυτά που είχα διαβασει. Πρέπει να μπει στο παιχνίδι χωρίς κανένα χειριστήριο συνδεδεμένο να τα βάλει μετα αφου μπει. Να κανει quit απο το παιχνίδι και να ξανα μπεί με τα χειριστήρια. Νομίζω πως έτσι δουλεύει το πραμα.

Δημοσ.

παιδια, οτι εχετε πει το εχω δοκιμασει αλλα τιποτα δεν λειτουργει. ανοιγω το παιχνιδι, ο κερσορας γυριζει και μετα απο λιγο η οθονη γινεται μαυρη μεχρι να κλεισω το παιχνιδι απο το task manager. επισης, πραγματι εαν αποσυνδεσεις το χειριστηριο μετα δεν αναγνωριζεται απο το παιχνιδι και παιζεις με τα πληκτα εως οτου το κανεις επανεκκινηση. το εχω δοκιμασει ομως και αυτο.

Δημοσ.

Μάγκες, πρέπει να μπήκαν τα καινούργια rosters κλπ. Έβαλα να παίξω πριν λίγο και μου έβγαλε τον Παναθηναϊκό με διαφορετική ενδεκάδα, σύστημα και στατιστικά (π.χ. τον Λέτο που τον είχε 77 μόνο όταν τον έβαζες χαφ τώρα τον έχει φουνταριστό και 77άρη). Θα δοκιμάσω κάνα παιχνίδι και βλέπουμε.

Edit: Ο Ζέκα 70 από 64 κι ο Καπίνο 71 από 60! Θα κλάψω!

Edit2: Μέχρι στιγμής 2 στα 2 με τον νέο ΠΑΟ. (3-2 την Κάιζερ Σλάουτερν και 3-1 την Γκλάντμπαχ). Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια από νωρίς, αλλά πιστεύω ότι αν μη τι άλλο μου ταιριάζει το νέο σύστημα. Ο Λέτο πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, τόσο σε ντρίπλα όσο και σε σουτ (το μεγάλο του μειονέκτημα μέχρι πρότινος). Σε αυτά τα δύο παιχνίδια έκανα μαζί του πράγματα που μέχρι χθες ήταν απλά αδύνατο να γίνουν. Τα χαφ (ζέκα και κουίνσι) ανεβαίνουν πολύ πιο ψηλά (ειδικά στο ultra attacking που παίζω με όλους εκτός από την Ανζί και την Σπαρτάκ Μόσχας). Πίσω έχει φύγει ο Καντέ και έχει μπει στη θέση του Σαριέγκι. Ο Καντέ ήταν πολύ καλός στην άμυνα, αλλά παρότι έπαιρνε συχνότατα κεφαλιά στα κόρνερ, στο 99% των περιπτώσεων την έστελνε home run. Με τον Σαριέγκι έβγαλα ήδη ένα γκολάκι με κεφαλιά. Μαζί με τον Μπουμσόνγκ θα είναι θανατηφόρος συνδυασμός στα κόρνερ πιστεύω. Τα δύο γκολ από τα έξι που έβαλα συνολικά στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν μεγάλες μούφες. Και το χάρηκα πολύ, γιατί συνήθως τις μούφες μόνο τις τρώω! Η μόνη παραφωνία είναι ο Κλέιτον που συμπληρώνει το επιθετικό δίδυμο με τον Λέτο. Μετριότατος. Σκέφτομαι να βάλω στη θέση του ή Νίνη ή Χριστοδουλόπουλο (τον οποίο χρησιμοποιούσα ως επιθετικό με το προηγούμενο σύστημα).

Edit3: Μόλις έπαιξα με την QPR. Είχε τον Σισέ (συγκίνηση). Απέδρασα με νίκη 2-1 με παλικαρίσιο γκολ του Καραγκούνη στο 90' (το πρώτο το έβαλε με κεφαλιά από κόρνερ ο Μπουμσόνγκ, τι σας έλεγα πριν;). Λογικά ο Ανρί θα είναι στην Άρσεναλ, σωστά; Να δω τώρα πόσες κότες λυράτες θα παίρνουν τους New York Red Bulls!

Δημοσ.

Μάγκες, πρέπει να μπήκαν τα καινούργια rosters κλπ. Έβαλα να παίξω πριν λίγο και μου έβγαλε τον Παναθηναϊκό με διαφορετική ενδεκάδα, σύστημα και στατιστικά (π.χ. τον Λέτο που τον είχε 77 μόνο όταν τον έβαζες χαφ τώρα τον έχει φουνταριστό και 77άρη). Θα δοκιμάσω κάνα παιχνίδι και βλέπουμε.

Edit: Ο Ζέκα 70 από 64 κι ο Καπίνο 71 από 60! Θα κλάψω!

Edit2: Μέχρι στιγμής 2 στα 2 με τον νέο ΠΑΟ. (3-2 την Κάιζερ Σλάουτερν και 3-1 την Γκλάντμπαχ). Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια από νωρίς, αλλά πιστεύω ότι αν μη τι άλλο μου ταιριάζει το νέο σύστημα. Ο Λέτο πλέον είναι σε άλλο επίπεδο, τόσο σε ντρίπλα όσο και σε σουτ (το μεγάλο του μειονέκτημα μέχρι πρότινος). Σε αυτά τα δύο παιχνίδια έκανα μαζί του πράγματα που μέχρι χθες ήταν απλά αδύνατο να γίνουν. Τα χαφ (ζέκα και κουίνσι) ανεβαίνουν πολύ πιο ψηλά (ειδικά στο ultra attacking που παίζω με όλους εκτός από την Ανζί και την Σπαρτάκ Μόσχας). Πίσω έχει φύγει ο Καντέ και έχει μπει στη θέση του Σαριέγκι. Ο Καντέ ήταν πολύ καλός στην άμυνα, αλλά παρότι έπαιρνε συχνότατα κεφαλιά στα κόρνερ, στο 99% των περιπτώσεων την έστελνε home run. Με τον Σαριέγκι έβγαλα ήδη ένα γκολάκι με κεφαλιά. Μαζί με τον Μπουμσόνγκ θα είναι θανατηφόρος συνδυασμός στα κόρνερ πιστεύω. Τα δύο γκολ από τα έξι που έβαλα συνολικά στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν μεγάλες μούφες. Και το χάρηκα πολύ, γιατί συνήθως τις μούφες μόνο τις τρώω! Η μόνη παραφωνία είναι ο Κλέιτον που συμπληρώνει το επιθετικό δίδυμο με τον Λέτο. Μετριότατος. Σκέφτομαι να βάλω στη θέση του ή Νίνη ή Χριστοδουλόπουλο (τον οποίο χρησιμοποιούσα ως επιθετικό με το προηγούμενο σύστημα).

Edit3: Μόλις έπαιξα με την QPR. Είχε τον Σισέ (συγκίνηση). Απέδρασα με νίκη 2-1 με παλικαρίσιο γκολ του Καραγκούνη στο 90' (το πρώτο το έβαλε με κεφαλιά από κόρνερ ο Μπουμσόνγκ, τι σας έλεγα πριν;). Λογικά ο Ανρί θα είναι στην Άρσεναλ, σωστά; Να δω τώρα πόσες κότες λυράτες θα παίρνουν τους New York Red Bulls!

εχω καμια βδομαδα να παιξω φιφα12 γτ μου χαλασε το δεξη αναλογικο (παιζω στο ps3) και περιμενω να παρω νεο DS3!τοσο καιρο επαιζα με την παναθα οπως ειναι κανονικα το συστημα μας...δλδ φουνταριστος ο λετο δεξια ζεκα αριστερα κουινσι πισω απτο επιθετικο κλεϊτον κεντρο σιμαο κατσουρ αμυνα αριστερα σπυροπουλο δεξια βυντρα κεντρο μπουμσονγκ καντε και τερμα καπινο!με τον σιμαο εχω κανει καταπλικτικα παιχνιδια...επεισης ο καπινο αν και με 60 ποσοστο πεταγε το παλικαρι...χριστοδουλοπουλο(για κουινσι),νινη(για ζεκα),τυπαρα(για κλεϊτον) παντα αλλαγη στο 60, ο λαζαρος με εχει ξελασπωσει πολλες φορες μπαινει πεταει κατι γκολακια και ερνω τα ματς (αλλα μανωλακης παλια :mrgreen: )!τωρα που μου ειπες οτι εβαλαν καλυτερα ποσοστα σε λετο και καπινο θα παει ζβαρα η τριγυλλαρα!!!ανυπομονω να παρω το DS3 να λιωσω λιγο το h2h seasons!

Δημοσ.

Κανονικά όχι, αλλά δεν χάνεις και τίποτα να μπεις στο control panel των windows για να τσεκάρεις αν δουλεύουν όλα τα κουμπιά του gamepad, να δεις πόσο ακριβές είναι το calibration κλπ.

Η καλύτερη δοκιμή πάντως είναι η αρένα :P

(μακράν το καλύτερο χειριστήριο όλων των εποχών, καλορίζικο!)

Δημοσ.

padelo71992 δε χρειάζεται ρυθμιση .μόνο απο μέσα απο το φιφα διαλεγεις αν θέλεις alternative ή classic.

Επίσης πάμε για κανενα φιλικό να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ,επειδή τώρα ανέβηκα επιπεδο κ είμαι στην 3η division kai 684 pontous

Δημοσ.

Αυτο στο control panel το εκανα ολα οκ ειναι εκει. Θέλω συνήθεια γιατί μετα απο πολύ παιχνίδι με χειριστήριο του ps2 το αναλογικο με μπερδεύει λίγο στη κατεύθηνση δηλαδη μπορει να θέλω να πηγαίνω μπροστά και να το έχω λίγο ποιο κάτω το ίδιο και στη προς τα κάτω κατεύθηνση μου φεύγει λίγο επίσης μπερδεύομαι λίγο όταν πατάω παράλληλα το l2 με το αναλογικο jockey δηλαδη λόγο παλι της θέσης του αναλογικού.

Πάνθηρα κάτσε να το συνιθήσω και να επανέλθω στα επίπεδα που ήμουν (είχα φτάσει 80 στα τοπ100 για αρκετά παιχνίδια) αλλα τώρα με το νεο χειριστήριο θέλω λιγο practice.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...