Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από εμένα τέλος το FIFA. Uninstall. Απαράδεκτο παιχνίδι με χίλια δυο προβλήματα. Πρέπει να σοβαρευτεί η ΕΑ, αλλιώς δεν ξαναβλέπει φράγκο από εμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από εμένα τέλος το FIFA. Uninstall. Απαράδεκτο παιχνίδι με χίλια δυο προβλήματα. Πρέπει να σοβαρευτεί η ΕΑ, αλλιώς δεν ξαναβλέπει φράγκο από εμένα.

To έχω πει άπειρες φορές αυτό. Όχι uninstall, αλλά ότι δε θα ξαναπαίξω. Αλλά μετά απο 4-5 μέρες λέω: Έλα μωρέ ας παίξω κανένα ματσάκι... :)

Κι εγώ τα ίδια. Τώρα π.χ. είναι στη φάση που έχει βαλθεί να με ρίξει στη Division 2. Άντεξα δύο φορές, οριακά όμως. Ελπίζω η τρίτη να μην είναι και φαρμακερή. Συμφωνώ, όμως, με τον Bourdoulas. Το παιχνίδι, δυστυχώς, καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό μόνο του την εξέλιξη. Αντιλαμβάνομαι ότι προσπάθησαν να το κάνουν όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται με το personality+ και την αντανάκλαση των stats των παικτών στο ταρτάν, αλλά απέτυχαν παταγωδώς, και σε συνδυασμό με την ελλιπέστατη Α.Ι. το παιχνίδι εκτίθεται σχεδόν σε κάθε αγώνα. Πρέπει να αντιληφθούν στην ΕΑ ότι ένα "ποδοσφαιράκι" δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι "εξομοιωτής ποδοσφαίρου". Είναι απλά ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι στο οποίο ο κυρίαρχος (αν όχι ο μόνος) παράγοντας που εξασφαλίζει τη νίκη θα έπρεπε να είναι η ικανότητα του εκάστοτε παίκτη.

Το ότι είναι εθιστικό είναι άλλη υπόθεση, ειδικά αφού ο εθισμός οφείλεται κυρίως στα h2h seasons και στα leaderboards που μας δίνουν ένα κίνητρο παραπάνω, παρά στο ίδιο το gameplay το οποίο καταντάει τρομερά εκνευριστικό σε φάσεις. Φοβάμαι ότι αν συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε στα τρομερά ελαττώματα της τελευταίας έκδοσης του FIFA, θα πάθουμε και με αυτό το φαινόμενο PES: Εκεί που το έχουμε για βασιλιά θα ξυπνήσουμε μία ωραία πρωία και θα αντιληφθούμε ότι είναι για τα μπάζα, χωρίς καν να μπορούμε να δικαιολογήσουμε το γιατί. Η δε ΕΑ έχει αρχίσει να επιδεικνύει τρομερή αλαζονεία, ειδικά αφού το προϊόν της έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Και, δυστυχώς, μόνο αυτό το νουμεράκι την νοιάζει. Όσοι παραπονιούνται στα fora της είναι απλά trolls.

Ας βάλω να παίξω κάνα ματσάκι τώρα :)

Και εγω μια απο τα ιδια αλλα παντα ξαναγυρναω.Παντως την επομενη εκδοση αν δεν κανουν καποιες απαραιτητες διορθωσεις θα σκεφτω πολυ για να το αγορασω παλι.

Για αυτό και το έκανα uninstall. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν το έκανα θα ξαναγύρναγα! Συμφωνώ 100% μαζί σου ektelion.

Ρεαλισμός και @@ μάντολες. Μόνο ρεαλισμό δεν έχει το FIFA. Τέσπα.

Συμφωνώ στα περισσότερα μαζί σας οτι πρέπει να κρίνεται απο την ικανότητα του κάθε παίχτη το αποτέλεσμα κ όχι απο τι "βοηθεια" που δίνει σε έναν απο τους δύο. Διαφωνώ βέβαια στο οτι το ποδοσφαιράκι δε πρέπει να είναι εξομοιοτής εκτός και αν μιλάς στο "δε πρέπει" για το θέμα της βοήθειας και όχι του gameplay γιατί προσωπικά για μένα το gameplay του φετινού fifa με μια λέξη είναι απίστευτο.

Τώρα εγώ όταν καταλαβαίνω οτι "σπρώχνει" τον αντίπαλο προσπαθώ να βάλω ένα γκολ και μετά τσουκουτσουκου γύρω γύρω τη μπάλα με τη σκέψη θα νικήσω και αυτόν και τη γ@μ...νη βοήθεια του. Όταν κερδίζω το χαίρομαι πάρα πολυ. Όταν χάνω όμως απο καποια πάσα που ήθελε εκείνο να πάει στον αντίπαλο η οτιδήποτε θέλω να ξεσπάσω κάπου πολύ ασχημα ομως. Αν είχα μπροστά μου τον αντίπαλο δε ξέρω τι αντίδραση θα είχα. Αφού μου έχει ερθει να πάω να κάνω Add τον αντίπαλο και να του πώ να πάμε friendly να του πάρω ρεβανς χωρίς "βοηθειες".

Χαχαχα το φιφα φετος οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει :mrgreen:

Εγώ επειδή επαιξα με ένα παιδι friendly πηρα ολυμπιακο πορώθηκα και σταμάτησα να παίζω με πορτογαλία. Μετά απο καιρό με γάυρο και έχω 2/2

Πωωω τα 'χω πάρει άσχημα. Την ώρα που έπαιζα (και κέρδιζα), κολλάει το παιχνίδι και βγάζει το μήνυμα "your connection has be lost μπλα μπλα" και με πετάει στο αρχικό μενού. Και μου το χρέωσε σαν ήττα! Είναι δεύτερη φορά που μου το κάνει. Σπάσιμο νεύρων.

οταν κανω εκκινηση του παιχνιδιου και βλεπω την εισαγωγικη οθονη πριν την επιλογη της γλωσσας, ο κερσορας γυριζει σα να επεξεργαζεται κατι ο υπολογιστης για κανα 5λεπτο και μετα με πεταει στην επιφανεια εργασιας. εχω δοκιμασει να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση απο την αρχη πολλες φορες και σε διαφορους δισκους (D:,C:) αλλα τιποτα. το παιχνδιδι δεν μπαινει καν στην επιλογη της γλωσσας και μετα με πεταει στην επιφανεια εργασιας. το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι το format αν και ξερω οτι θα βοηθουσε αλλα το τραιναρω μπας και βρεθει καμια λυση. ενα format εξαλλου δεν ειναι ευκολη υποθεση οταν ο δισκος ειναι γεματος απο αρχεια χρησιμα. παιδια, εαν μπορειτε, τα φωτα σας παρακαλω! ευχαριστω. :rolleyes:

Τι σύστημα έχεις?(επεξεργαστή -καρτα γραφικών- μνημη ram-κτλ)

το FIFA 12 το έχεις γνήσιο?

intel C2D E6850

AMD 5750 1GB

4GB RAM

500GB HDD

Windows 7 64bit

εχω εγκαταστησει και το γνησιο απο φιλο αλλα και σπασμενο απο διαφορους uploaders. να σημειωσω οτι το FIFA 12 το ειχα εγκατεστημενο στον υπολογιστη μου απο τον Δεκεμβρη(απ' οταν ειχα κανει και φορματ) και επαιζε μια χαρα μεχρι πριν απο μια εβδομαδα.

οκ το συστημα σου ,το τρέχει άνετα.

Αυτό που σου κάνει πρόβλημα ποιο fifa 12 είναι ,το σπασμένο ή το γνήσιο?

επισης πόσο ελευθερα GB έχεις ελεύθερα στον δίσκο που έχεις εγκαταστήσει το fifa12?

οκ το συστημα σου ,το τρέχει άνετα.

Αυτό που σου κάνει πρόβλημα ποιο fifa 12 είναι ,το σπασμένο ή το γνήσιο?

επισης πόσο ελευθερα GB έχεις ελεύθερα στον δίσκο που έχεις εγκαταστήσει το fifa12?

και τα δυο μου παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα ανεξαρτητα απο το αν ειναι εκδοση αυθεντικη, zipαρισμενη η disk rip. εχω κανει και εκαθαριση στη registry μπας και εφταιγε τιποτα απο εκει αλλα και παλι τιποτα. στον δισκο αυτη τη στιγμη εχω 160GB ελευθερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...