Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 αγώνες σήμερα.

1. Ολυμπιακός - Χέρτα: 0-4 στο 65' και έκανα disconnect. Πολλά νεύρα, έχασα πέναλτι, έχασα δοκάρι αλλά κυρίως σιχάθηκα το φλιπεράκι του (semi)assisted. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα. Πιο πολύ για Tehkan μου έκανε...
  2. Παναθηναϊκός - Γιουβέντους: 0-1 με μλκία του Βύντρα στο 45'. Κατά τ' άλλα έπαιζα μονότερμα επί 80' και είχα σχεδόν πενταπλάσια σουτ. Αυτή τη φορά έβαλα manual-όλα και το παιχνίδι ήταν περίπου 10000000000 φορές καλύτερο.

...και λίγες λέω.

edit: Στο τρίτο και τελευταίο είπα να πάρω τη Σπαρτάκ Μόσχας, που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία. Δυστυχώς το όποιο πλεονέκτημά της στα 4 αστέρια πήγε περίπατο, αφού κλασικά μου έβγαλε αντίπαλο τη Ρεάλ. 1-1 με δικό μου αυτογκόλ και στη συνέχεια τεράστια γκολάρα έξω από την περιοχή. Manual όλα, απλά. Παίζεται μπάλα.

Δημοσ.

Ρε παιδία μου βγάζει ένα μύνημα στο origin να βάλω ασφαλέστερο κωδικό πρόσβασης βάζω ενα νέο ασφαλές και δεν έχει κάποιο κουμπί να πατήσω. Τι να κάνω; Αφήστε που φοβάμαι γιατί μόλις γυρισα απο το ψήσιμο πήγα να μπώ λιγο facebook μου το χακαρανε και αυτο και το hotmail μου ευτυχως τα πήρα πίσω και τα 2. Αλλα εδώ με το origin τι γίνεται;

Edit : Ωχ πήγα να μπώ απο το site της ea και μου λεει invalid username or password παει και το οριτζι τι γινεται γαμω; ελπιζω να μπορώ να το πάρω πίσω και αυτό

Edit 2 : Λογικά μπορώ να πάρω και το οριτζιν αλλα βάζω νέο κωδικό και μου λέει οτι έχει invalid characters ενω βάζω μονο γράμματα... (αφου δοκίμασα αυτον που ήθελα με σύμβολα αριθμους γράμματα)

Edit 3 : Ακυρο μάγκες απο το άγχος μου εβαζα padelis71992 αντι το mail μου B) αλλά στο οριτζιν εξακολουθει να μου λεει για ασφαλέστερο κωδικό

Εντάξει το εφτιαξα μέσα απο το site της ea και αυτο.

Δημοσ.

2 αγώνες σήμερα.

1. Ολυμπιακός - Χέρτα: 0-4 στο 65' και έκανα disconnect. Πολλά νεύρα, έχασα πέναλτι, έχασα δοκάρι αλλά κυρίως σιχάθηκα το φλιπεράκι του (semi)assisted. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα. Πιο πολύ για Tehkan μου έκανε...
  2. Παναθηναϊκός - Γιουβέντους: 0-1 με μλκία του Βύντρα στο 45'. Κατά τ' άλλα έπαιζα μονότερμα επί 80' και είχα σχεδόν πενταπλάσια σουτ. Αυτή τη φορά έβαλα manual-όλα και το παιχνίδι ήταν περίπου 10000000000 φορές καλύτερο.

...και λίγες λέω.

edit: Στο τρίτο και τελευταίο είπα να πάρω τη Σπαρτάκ Μόσχας, που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία. Δυστυχώς το όποιο πλεονέκτημά της στα 4 αστέρια πήγε περίπατο, αφού κλασικά μου έβγαλε αντίπαλο τη Ρεάλ. 1-1 με δικό μου αυτογκόλ και στη συνέχεια τεράστια γκολάρα έξω από την περιοχή. Manual όλα, απλά. Παίζεται μπάλα.

Στο matchmaking, σου βγάζει αντιπαλο μεγάλης διαφοράς γιατι φιλτράρεις τα παιχνίδια με manual only. Το παιχνίδι ψάχνει για αντίπαλο προοδευτικά, πρώτα από όλα κοιτάει το φίλτρο που έβαλες, μετά να είναι κοντα στην κατηγορία που βρίσκεσαι (όχι αυτό το level που βλέπεις κάτω)και να έχει ισάξια ομάδα.

Δυστυχώς manual παικτες στο pc ειδικα υπάρχον λίγοι οπότε αναγκαστικά πεφτεις στην τελευταία περίπτωση και το μόνο που έρχεται τελικά είναι ένας αντίπαλος που έχει manual controls αλλά ούτε κοντα στην κατηγορία σου είναι ούτε έχει ισάξια ομάδα.

Μία λύση (ημίμετρο θα έλεγα) είναι η εξής.

Αν δεις ότι ψαχνει αντίπαλο και κάνει κάμποση ώρα να βρει αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και "βαζει νερό στο κρασί του". Εσύ σταμάτησε την αναζητηση με το A και ξεκίνα άμεσα καινούρια με το Α. Μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα ψάχνοντας αλλά όταν βρεις κάποιον θα είναι κοντα σε αυτό που ζητάς. Αν σου βγάλει σχετικά γρήγορα αντίπαλο μάλλον όλα θα πάνε καλά.

Εγώ που θέλω να παίζω με αντιπάλους πρώτων κατηγοριών αυτό κάνω.

Δημοσ.

Στο matchmaking, σου βγάζει αντιπαλο μεγάλης διαφοράς γιατι φιλτράρεις τα παιχνίδια με manual only. Το παιχνίδι ψάχνει για αντίπαλο προοδευτικά, πρώτα από όλα κοιτάει το φίλτρο που έβαλες, μετά να είναι κοντα στην κατηγορία που βρίσκεσαι (όχι αυτό το level που βλέπεις κάτω)και να έχει ισάξια ομάδα.

Δυστυχώς manual παικτες στο pc ειδικα υπάρχον λίγοι οπότε αναγκαστικά πεφτεις στην τελευταία περίπτωση και το μόνο που έρχεται τελικά είναι ένας αντίπαλος που έχει manual controls αλλά ούτε κοντα στην κατηγορία σου είναι ούτε έχει ισάξια ομάδα.

Μία λύση (ημίμετρο θα έλεγα) είναι η εξής.

Αν δεις ότι ψαχνει αντίπαλο και κάνει κάμποση ώρα να βρει αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και "βαζει νερό στο κρασί του". Εσύ σταμάτησε την αναζητηση με το A και ξεκίνα άμεσα καινούρια με το Α. Μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα ψάχνοντας αλλά όταν βρεις κάποιον θα είναι κοντα σε αυτό που ζητάς. Αν σου βγάλει σχετικά γρήγορα αντίπαλο μάλλον όλα θα πάνε καλά.

Εγώ που θέλω να παίζω με αντιπάλους πρώτων κατηγοριών αυτό κάνω.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο να βρεις αντίπαλο με manual only (παρ' ότι όταν κυκλοφόρησε το παιχνίδι έβρισκα αμέσως). Αλλά τις Ρεάλ/Μπαρτσελόνα κλπ τις έχω πετύχει με τον Ολυμπιακό σε πάμπολλους αγώνες ακόμα και με "any controls" (ίσως σπανιότερα βέβαια).

Εχει βγει κανα patch για μεταγραφες και καλυτερα γραφικα;

Τέλος του μήνα βγαίνει το επίσημο patch με τις μεταγραφές του Γενάρη.

Δημοσ.

Nα σε καλα nzeppos..Ειπα να παιξω λιγο ποδοσφαιρακι εκτος απο 2K12 και εβαλα το pro με διαφορα patch και δεν παλευοτανε καθολου και το γυρισα ξανα στο Fifa....

Δημοσ.

Για την ακρίβεια το roster update θα βγει στις 23/2 (την ερχόμενη Πέμπτη). Υπάρχει πάντα περίπτωση να μην κατέβει αυτόματα και να χρειαστεί να κάνουμε χειροκίνητη εγκατάσταση (όπως πέρσι). Όταν έρθει η ώρα θα το κοιτάξουμε.

Για patches/mods γραφικών που ρώτησες, δεν έχω κάτι υπ' όψιν. Υπάρχουν πάμπολλα mod sites αλλά δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάτι.

Δημοσ.

Παρηγγειλα το φιφα 12 απο το worldgames.gr την προηγουμενη δευτερα και μου απαντησαν με mail λεγοντας πως το περιμενον και οι ιδιοι για να τους παει..απο τοτε κανενα σημαδι ζωης..να τους στειλω με mail τι γινεται η να περιμενω?αν ειναινα στειλω mail σε ποια διευθυνση?ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Όταν είχα προσπαθήσει εγώ να βάλω κάτι mods που κάναν και καλά καλύτερα γραφικά δυστυχώς δε με άφηνε το online έβλεπε αλλαγή στα αρχεία και με πέταγε. Ισως αλλα να δουλευουν αλλα εκεινο τουλαχιστον δεν δουλευε.

Δημοσ.

το worldgames btw είναι ένα μαγαζάκι 15 τετραγωνικά μέτρα και το έχει ένας μόνο.είχα πάει πριν μερικους μήνες

σε ένα ημιυπόγειο είναι

πάντως είναι πολύ εξυπηρετικό το παιδί

Δημοσ.

ειναι πολυ κομπλε το μαγαζι οπως και ο τυπος που το εχει

εχω αγορασει απο εκει και απο το ιντερνετ και εχω παει κιολας. παρτον τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...