Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε νζεππο γιατι μου φαινεται πως μονο εσυ το ειχες αυτο το προβλημα; Το έχεις ξανα αρχίσει το παιχνίδι; γιατί θυμάμαι πως είχες πεί οτι το παράτησες...Σου συμβαίνει και τώρα αυτο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακάρι να το είχα μόνο εγώ αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Είχα ακούσει κι άλλους πολλούς να παραπονιούνται για αυτό το πράγμα (πχ ο αδερφός του ektelion που έχει παίξει εκατομμύρια παιχνίδια μόνο με τον Ολυμπιακό αλλά φυσικά γκρίνιαζαν αρκετοί και στο forum της ΕΑ).

Όχι δεν το έχω ξαναρχίσει, πολύ σπάνια παίζω πλέον (κι αυτό κυρίως 2vs2). Είχα κάνει πάντως μια-δυο δοκιμές πριν κάμποσο καιρό και μου φαίνεται έπαιξα με φυσιολογικούς αντιπάλους. Δεν το ρίσκαρα όμως και στα υπόλοιπα παιχνίδια πήρα τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να έχει βελτιωθεί η κατάσταση.

Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι το παιχνίδι διευρύνει κατά πολύ τα όρια του matchmaking αν για κάποιο λόγο δυσκολεύεται να σου βρει αντίπαλο. Μου έχει τύχει να παίξω δυο τρεις φορές με Ολυμπιακό, Μπορούσια του Ντόρτμουντ κ.α. που (σύμφωνα με το FIFA πάντα) είναι πιο ψηλά από την κατηγορία μου. Από τότε που βρήκα το κόλπο να ανοίγω το ΝΑΤ μου, πολύ σπάνια μου έχει ξανατύχει να με "ταιριάξει" με ανώτερες ομάδες.

Όσες πόρτες κι αν άνοιξα, με έβγαζε restrictive. Αναγκαστικά βάζω το PC στο DMZ για όσο παίζω. Αλλιώς απλά είναι unplayable το παιχνίδι. Είναι διαδικασία, ειδικά με το ρούτερ που έχω (το thomson που δίνει η forthnet), αλλά τι να κάνω...

Αυτο που λέει ο εκτελιον ισχυει ναι οτι διευρυνει τα ορια. Αλλα εγώ οσο επαιζα με ολυμπιακο οι μεγαλυτερες ομαδες που αντιμετοπισα ηταν 2 μια φορα στα τοσα παιχνιδια με barcelona και αλλες 2 φορες με borrusia.

Άι ρεστ μάι κέις.

Είπα να κάνω 1 (ΜΙΑ) δοκιμή να δω μήπως άλλαξε τίποτα, παίρνω Ολυμπιακό και με βάζει εναντίον... της Σίτι (ω, τι έκπληξη). Ο αντίπαλος βέβαια ήταν ψιλοάμπαλος level 14 αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα τη γελοιότητα του matchmaking. Προς στιγμήν νόμισα ότι το παιχνίδι ρεφάρει, βάζοντάς μου αρκετά ευκολότερο αντίπαλο αλλά μετά θυμήθηκα ότι κι εγώ level 15 είμαι...

Όσο χάλιας και να είναι ο άλλος, όταν έχει παίχτες που σε τρώνε λάχανο στο σπριντ δεν μπορείς να περιμένεις πολλά. Τελικά το έφαγα στο 93' και φέραμε ισοπαλία 1-1. Ο Ολυμπιακός έχει και default σύστημα που δεν με βολεύει καθόλου. Χωρίς ούλτρα-ταμπούρι 5-4-1, 4-5-1 κλπ δεν μπορώ να παίξω με τίποτα και σε αυτά τα δοκιμαστικά παιχνίδια δεν μπαίνω στον κόπο να αλλάξω τα συστήματα. Κακώς...

edit1: Ενώ φυσικά στο δεύτερο παιχνίδι που δοκίμασα να παίξω, να δω επιτέλους τι εστί αυτή η Ανζί (όντως είναι τρελό cheat, ο Eto δεν πιάνεται με τίποτα), έφαγα ένα ωραιότατο minimize και άρα disconnect. Τουλάχιστον αυτή τη φορά ήξερα τι έφταιγε. Ήθελαν update τα windows. Και φυσικά το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ελαχιστοποίηση όσο η ασύλληπτη μαλακία που δέρνει την ΕΑ, με την παγκόσμια πρωτοτυπία "minimize=disconnect και ήττα". Minimize να γίνει ο π..... τους. Πολύ ασχολήθηκα. Κατάφερε να μου ανεβάσει την πίεση με 2 μόνο παιχνίδια, που να έπαιζα και περισσότερα...

edit2:

EA Sports announced via Twitter that FIFA 12 wll be updated with the January transfer window in the next update which is due to come out on February 23.

Θα πάω τώρα να δώ κ εγώ μια με ολυμπιακό βγαίνοντας όμως στα πρώτα 5 λεπτά (γιατί δεν θέλω αυτη τη στιγμη να παίξω με οσφπ) θα μπώ σε 5 παιχνίδια και θα σου πω κατα σειρά με τι έτυχα. Οσο για την ανζι δεν την θεωρώ καθόλου cheat οκ ο ετο ειναι σιφουνας αλλα με σωστα μαρκαρισματα και πάνω του το melberg δεν καταφερνει να περναει ευκολα. Αλλα cheat δε τη θεωρώ για άλλο λόγο εγω είχε αναφερθεί παλιότερα οτι λόγο του ετο θα πρέπει να είχε περισσότερα αστεράκια τα αστεράκια βγαίνουν κατα μέσο όρο και αν σκεφτείς οτι της ανζι τα 2 Center Back έχουν 67 overall ο ένας και κάτι παραπάνω ο άλλος και με sprint κατω απο 50 και οι 2 αν βάλεις Striker το μιραλλας τους εχει κάνει σκόνη.

Όσο για τα λεβελ μη τα πέρνεις κ τόσο πολύ υπόψη σου το λέβελ ανεβαίνει και με απλα κικ οφ με φιλους η ακόμα και με Career στο amateur. Να κοιτας Νικες/Ητες του αντιπαλου.

Κατα σειρά :

Οσασούνα

Γκλάντμπαχ

Γκλάντμπαχ (ήταν ο ίδιος :mad: )

Γαλατασαραι

Λατσιο

Η Anzi είναι cheat. Ο Ολυμπιακός όντως μπορεί να την κοντράρει. Το θέμα, όμως, είναι ότι το 80% (και βάλε) των ομάδων της κατηγορίας της, τις έχει άνετα. Ο Ετό είναι απλά εξωπραγματικός. Ο τύπος έχει και σπριντ, και ντρίπλα, και σουτ. Fail της EA, απλά. Και μιλάμε για την όγδοη ομάδα του ρωσικού πρωταθλήματος, τα έχω ξαναγράψει, ας μην επαναλαμβάνομαι. Και αν δεν πείστηκες ακόμη, δες στα Leaderboards ποια ομάδα παίρνουν συχνά οι πιο υψηλόβαθμοί της κατηγορίας των 3,5 - 4 αστέρων, με αποκορύφωμα φυσικά τον LARA1005. Προς Θεού, δεν θέλω να μειώσω τις ικανότητες του LARA και του κάθε παίχτη που βρίσκεται στο Top 100 μόνο και μόνο επειδή επιλέγει Anzi. Αλλά τη στιγμή που εγώ πρέπει να φτύσω αίμα για να βγάλω γκολ με τον Πετρόπουλο, τον Τοτσέ και τον Ρούντοφλ, ο άλλος μου σουτάρει υπό πίεση από τη γραμμή του άουτ με τον Ετό και μου το καρφώνει στην απέναντι γωνία επειδή του έχουν δώσει stats ημίθεου. Μία απόδειξη επιπλέον είναι το πόσοι πολλοί παίρνουν τη συγκεκριμένη ομάδα. Εγώ είμαι βάζελος και παίρνω τον Παναθηναϊκό. Όπως και με τα προηγούμενα τρία FIFA, έτσι και με αυτό δεν έχω διανοηθεί να πάρω άλλη ομάδα. Ε, λοιπόν, αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι οπαδοί της Anzi που παίζουν FIFA! Αν θες, όμως, ας μην την πούμε cheat, αλλά exploit. Άλλωστε στην τελική όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε disconnect αν δούμε ότι ο αντίπαλος έχει Anzi.

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω ισχύουν για αντιπάλους του ίδιου επιπέδου. Έχω νικήσει πολλές φορές την Anzi, ειδικά σε αγώνες κυπέλλου. Μέχρι και τον LARA1005 έχω νικήσει μία φορά με 4-1, αλλά συνήθως όποτε με πετυχαίνει μου ρίχνει τρία γκολάκια τύπου "Ετό" για την πλάκα του.

Απλα εκμεταλεύεσαι τα μειονεκτήματα της ανζι εγω ετσι το πέρνω οκ εχει καλο τον ετο και το dzudzak (η οπως γραφεται :P ) αλλα δεν εχει καλους αμυντικούς.

Εμένα μου έγινε κάτι άλλο τωρα ενώ επαιζα ο αντίπαλος το μόνο που έκανε ήταν να έχει βάλει Ultra Defensive και να μην επιτίθεται προσπαθούσε να μη φαει γκολ ίσως πηγαινε για το χ του βάζω στο 66 το κάνει ultra attack του βάζω αλλα 2 στο 90 το 3ο και μολις βγαίνω τετατέτ σουτάρω η μπάλα πάει μέσα ξαφνικα κυκλακι στα αριστερα για λίγη ωρα και τσουπ : "You have disconnected from ea servers" Ητα λοιπον ενώ κερδιζα 3-0 (4-0 στην ουσια).

Τι να κάνουμε ίσως αυτό μου στερήσει ενα ακόμα League Title αν κάνω αλλη μια ήτα το χάνω θελω 3/3 νικες τώρα.

Ναι βρε αδερφέ, δεν σου λέω ότι είναι αδύνατο να τη νικήσεις, απλά ότι α) ο Ετό είναι υπερβολικά καλός και β) είναι γενικά πιο δύσκολο να την νικήσεις ή να μη χάσεις από ό,τι θα έπρεπε (βάσει και της πραγματικής της εικόνας στο ρωσικό πρωτάθλημα). Btw, έμαθα πάει ο Καπέλο κατά Ανζί μεριά.

Είχα κι εγώ αντίστοιχη εμπειρία με αυτή που περιγράφεις πρόσφατα. Εγώ μάλιστα πάλευα για την παραμονή μου στην Division 1 και ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Χρειαζόμουν οπωσδήποτε νίκη. Νικούσα 2-0 και γύρω στο 60 μου πετάει το μήνυμα που γράφεις. Ευτυχώς, όμως, δεν μέτρησε καθόλου ο αγώνας. Νίκησα στον επόμενο και παρέμεινα κατηγορία. Δεν ξέρω γιατί στο μέτρησε ως ήττα εσένα.

Δείτε και αυτό: http://www.sport-fm.gr/article/534134

Να ξέρουμε ποιους γαμωσταυρίζουμε κάθε φορά που κάνει τα δικά του το παιχνίδι.

Όπως έχω ξαναπεί μόλις δω Ανζί κάνω αποσύνδεση και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εγώ ψάχνω για καινούριο αντίπαλο και άλλος για καινούριο κορόιδο.

Ωχ ωραίο θα είναι το τοκιμαντέρ εμείς που δεν έχουμε nova όμως πρέπει να ψαχτούμε να το δούμε με άλλους τρόπους.

στο ΣΚΑΙ,σε κάποιους μήνες :-D θα το δούμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...