stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Εγω συστήνω καθαρό μυαλο και απλότητα στο παιχνίδι για να ανέβεις ψηλά. Προσπαθω.....
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Απλά έτυχε. Μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε αυτό. Εξάσκηση και παλι εξασκηση. Έτσι και αλλιώς όλοι έχουμε ένα "ταβάνι".
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε έφτασα τελικό premier cup!Αντε να δούμε αν πάρω το κύπελλο τώρα
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ρε δεν γινετε!εφτασα για 2η φορα τελικο κυπελου στο h2h seasons και αυτη την φορα κερδιζα 2-1 μου το κανει 2-2 και απο το 85 μεχρι το 90 εφαγα αλλα 2 γκολ εκει που κερδιζα 2-1 βγαινω τετατετ 2 με 1 δινω πασα στον λετο με κενο τερμα στην μικρη περιοχη και το μ@λ@κισμενο την εστειλε στο οριζοντιο...θα ειχα καθαρισει το παιχνιδι!ειληκρινα αν δεν ειχα κανει και τις 3 αλλαγες θα τον πεταγα εξω τον @#!$%*&^*$ σκαπετησα 2 φορες το τζουστικ στον τοιχο και εφυγε και ενα κομματακι! πολυ σπασιμο ρε το παιχνιδι!
ektelion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε, παίζοντας αποκλειστικά με ΠΑΟ έφτασα αισίως τα 20 premier cups σήμερα, αλλά όσον αφορά αυτό που είπες με τον Λέτο, δεν ξέρεις πόσες φορές την έχω πατήσει. Για κάποιο λόγο ο τύπος δεν βάζει γκολ με τίποτα. Τι διαγώνια, τι στον άξονα, τι βολίδες, τι πλασεδάκια, finesse shots, τα πάντα όλα. Σε έναν αγώνα είχα τρία δοκάρια με τον Λέτο. Σε κενή εστία δε, εύχομαι να μην πάει η μπάλα πάνω του. Στανταράκι άουτ. Μόνο για ντρίπλες τον έχουν ικανό.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 εχασα και γω στον τελικό του κυππέλου,πριν λίγο. 3-2 με γκολ του κολοφαρδου αντιπάλου στο 93'
kjtzemis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Φίλε, παίζοντας αποκλειστικά με ΠΑΟ έφτασα αισίως τα 20 premier cups σήμερα, αλλά όσον αφορά αυτό που είπες με τον Λέτο, δεν ξέρεις πόσες φορές την έχω πατήσει. Για κάποιο λόγο ο τύπος δεν βάζει γκολ με τίποτα. Τι διαγώνια, τι στον άξονα, τι βολίδες, τι πλασεδάκια, finesse shots, τα πάντα όλα. Σε έναν αγώνα είχα τρία δοκάρια με τον Λέτο. Σε κενή εστία δε, εύχομαι να μην πάει η μπάλα πάνω του. Στανταράκι άουτ. Μόνο για ντρίπλες τον έχουν ικανό. και εμενα χανει πολλα ρε...τελειως χαζογκολη τον εχουνε!! αλλα ομως δεν εχω και παραπονω...εχω βαλει πολλα γκολ με λετο (τα περισσοτερα νομιζω) και εχω πετυχει πολλα χατ τρικ με τον σεμπα...αλλα μου την εδωσε γτ εχασε αυτο!!!τεσπα ενα game ειναι! Υ.Γ.να ρωτησω!premier cup λετε το κυπελο που εχει το H2H Seasons?αυτο δλδ που εχασα και εγω στον τελικο?
ektelion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Premier Cup μπορείς να διεκδικήσεις μόνο αν είσαι σε μία από τις δύο πρώτες κατηγορίες. Εγώ π.χ. που είμαι Division 1 παίζω για Premier Cup κάθε δύο εβδομάδες που ανοίγει το παράθυρο (έχει κάτι μαύρες κορδέλες νομίζω, ενώ το απλό είναι με άνευ κορδέλες). Αν είσαι από την τρία και κάτω παίζεις για το απλό κύπελλο.
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Premier Cup μπορείς να διεκδικήσεις μόνο αν είσαι σε μία από τις δύο πρώτες κατηγορίες. Εγώ π.χ. που είμαι Division 1 παίζω για Premier Cup κάθε δύο εβδομάδες που ανοίγει το παράθυρο (έχει κάτι μαύρες κορδέλες νομίζω, ενώ το απλό είναι με άνευ κορδέλες). Αν είσαι από την τρία και κάτω παίζεις για το απλό κύπελλο. εγω ειμαι 6 ακομη οποτε ειμαι στο απλο!
Bourdoulas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ επιτέλους πήρα τον πρώτο μου τίτλο, το premier cup. Τόσο καιρό έπαιζα με την Man City και δεν μπορούσα με τίποτα. Έπεφτα συχνά πάνω σε Ρεάλ και έχανα. Τελικά πήρα Ρεάλ και ευδοκίμησε
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι?παιζω παντα με τον παναθηναικο στο H2H Seasons αλλα ποτε δεν μου εχει τυχει μεχρι στιγμης να παιξω αντιπαλος με μια μεγαλη ομαδα Man City,Man Un,Real,Barca,Milan κλπ! παιζω ολο με κατι γκλανμπαχ,celtic και αλλες ετσι μικρες ομαδες!!! ειμαι αυτη την στιγμη στην division 6!αν πχ φτασω στην 3,2,1 division θα παιζω και με τετοιες ομαδες ή παλι οχι?
ektelion Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, πάντα με τις ίδιες θα παίζεις. Εγώ π.χ. που είμαι Division 1 έχω σιχαθεί να παίζω με την Γκλάντμπαχ. Πίστεψέ με, όμως, η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟ που παίρνουμε εμείς με τις μεγάλες ομάδες είναι τέτοια που δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να νικήσεις έναν αντίπαλο του ίδιου επιπέδου. Κατά πώς τα υπολογίζω, πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία επίπεδα κατώτερός σου ο αντίπαλος για να έχεις ελπίδες. Στο FIFA 11 ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είχα κερδίσει αρκετές φορές Barca με ΠΑΟ (βέβαια πέρυσι είχαμε και Σισέ που αν έφευγε μπροστά δεν τον έπιανες με τίποτα μετά). Κατά τα άλλα, έννατο πρωτάθλημα σήμερα παρά την κακή αρχή, 304ος στον κόσμο baby!
kjtzemis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Όχι, πάντα με τις ίδιες θα παίζεις. Εγώ π.χ. που είμαι Division 1 έχω σιχαθεί να παίζω με την Γκλάντμπαχ. Πίστεψέ με, όμως, η διαφορά δυναμικότητας του ΠΑΟ που παίρνουμε εμείς με τις μεγάλες ομάδες είναι τέτοια που δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να νικήσεις έναν αντίπαλο του ίδιου επιπέδου. Κατά πώς τα υπολογίζω, πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία επίπεδα κατώτερός σου ο αντίπαλος για να έχεις ελπίδες. Στο FIFA 11 ήταν αλλιώς τα πράγματα. Είχα κερδίσει αρκετές φορές Barca με ΠΑΟ (βέβαια πέρυσι είχαμε και Σισέ που αν έφευγε μπροστά δεν τον έπιανες με τίποτα μετά). Κατά τα άλλα, έννατο πρωτάθλημα σήμερα παρά την κακή αρχή, 304ος στον κόσμο baby! α καλα καταλαβα ολο με τις ιδιες δλδ θα παιζω! πφφφφφφφ οντως και εγω εχω σιχαθει να παιζω με γκλαντμπαχ!
nzeppos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτε Ολυμπιακό για να σιχαθείτε να παίζετε με Ρεάλ/Μπαρτσελόνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα