Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το "έξτρα κουμπί" στην πράξη είναι το LB (L1), το πάτημα του οποιου υποχρεώνει τον κοντινότερο παίχτη να κόψει μπροστά. Προφανώς αν έχεις ήδη φτάσει μέσα στην περιοχή και δεν έχεις στήριγμα, το LB δεν πρόκειται να βοηθήσει σε τίποτα.

Περισσότερο χρησιμεύει κατά την ανάπτυξη της επίθεσης, όπου το επιλεκτικό πάτημά του ανεβάζει σταδιακά αρκετούς παίχτες στην αντίπαλη περιοχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

edit: και κάτι που ξέχασα να αναφέρω. Γράφτηκε χθες για την αδυναμία του αντίπαλου ΑΙ στα τετατέτ. Δεν θα διαφωνήσω, καθώς κι εγώ έχω διαπιστώσει πως σε κάποια πράγματα πάσχει. Χθες όμως έφαγα ωραιότατη γκολάρα (α λα Τζιοβάνι στη Γαλατασαράι). Ο αντίπαλος βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακά μου και μόλις επιχείρησα να κάνω έξοδο, μου έσκαψε την μπάλα έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, σχεδόν από τα 25 μέτρα. :confused: Τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί στα προηγούμενα Fifa.

Ισως να φταιει και το επιπεδο. Εγω τα προβληματα στα τετατετ τα ειχα σε επιπεδο Pro. Σε τι επιπεδο παιζεις? παντως ακομα και σε Pro επιπεδο η ΑΙ ως προς το σουτ εχει ωρες ωρες πολυ καλες εμνευσεις :)

Το επίπεδο είναι ένα ζήτημα. Έχω βάλει το expander (αρχείο rna.ini), το οποιο υποτίθεται δυσκολεύει το επίπεδο. Μετά όμως πήγα στο rna.ini και -πειραματικά- έβαλα σχόλιο (//) στη γραμμή ορισμού της δυσκολίας. Δεν είμαι σίγουρος αν καταλαβαίνει το σχόλιο όμως! Στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού πάντως βάζω πάντα Professional. Τώρα αν όντως το δέχεται ή όχι δεν έχω την παραμικρή ιδέα.

edit:

Oh btw, hint για τους PC users που δεν έχουν ξαναπαίξει Be a GK (το mode που μπήκε πέρσι στις κονσόλες). Αν πατήσετε "select" στην αρένα, θα δείτε την επιλογή "Select sides". Αν επιλέξετε την μεριά του αμυνόμενου, θα ελέγχετε τον τερματοφύλακα.

-AI.Γιατι οι δικοι μου παικτες να μην ειναι το ιδιο εξυπνοι με την αντιπαλο; Οταν παιρνω μπαλα και βγαινω επιθεση , οι περισοτεροι συμπαικτες μου καθονται πισω και εχω ενα - δυο ατομα το πολυ μπροστα , ενω οταν κατι τετοιο συμβαινει στην ΑΙ, 4 και 5 παικτες ξεχυνονται μπροστα και κανουν τρεξιματα σε κενους χωρους.Το πιο βασικο που πρεπει να βελτιωθει για μενα.

Το "έξτρα κουμπί" στην πράξη είναι το LB (L1), το πάτημα του οποιου υποχρεώνει τον κοντινότερο παίχτη να κόψει μπροστά. Προφανώς αν έχεις ήδη φτάσει μέσα στην περιοχή και δεν έχεις στήριγμα, το LB δεν πρόκειται να βοηθήσει σε τίποτα.

Περισσότερο χρησιμεύει κατά την ανάπτυξη της επίθεσης, όπου το επιλεκτικό πάτημά του ανεβάζει σταδιακά αρκετούς παίχτες στην αντίπαλη περιοχή.

Αυτο που λες αν στην αναπτυξη της επιθεσης σου το πατησεις 2 με 3 φορες συνεχομενα κανουν κινησεις στο κενο χωρο και στη συνεχεια ακομα και αν δεν τους βγαλεις μπαλια εχεις παιχτες στην επιθεση.

Αλλα κατι σκεφτηκα ενω διαβαζα αυτο για τους παιχτες στην επιθεση γιατι και εμενα με ενοχλει. Ενω παιζεις αν κινείς τους παιχτες με το αναλογικο για παραδειγμα πατωντας τα βελακια του σταυρου βγαζει "Balanced" "attack" "all out attack" κλπ. Χωρις να το εχω δοκιμασει οταν βγαινουμε επιθεση αν το βαλουμε attack η all out attack λετε να ανεβαινουν παιχτες μας; Το εχει δοκιμασει κανεις;

Δουλεύει κάνεις στην άμυνα με το κουμπάκι που προωθείς έναν διαφορετικό παίχτη από αυτoν που χειρίζεσαι,

ώστε να πάει αυτόματα πάνω στον αντίπαλο με τη μπάλα και να πιέσει, ενώ εσύ με τον δικό σου καλύπτεις ή προσπαθείς να προβλέψεις τον επόμενο στόχο ;

Δε ξέρω αν το περιέγραψα καλά, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που αλλάζει όλα τα δεδομένα κυρίως στην άμυνα και δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς!

(το μαθαίνεις στο αρχικό Training και γίνεται κρατώντας κάποιο φτερό από το μοχλό...)

Αυτο γινονταν και χωρις το καινουργιο συστημα αμυνας.Περισυ ετσσι επαιζα αμυνα.Πιεση με τον πρωτο παιτη μου ,και οταν εβλεπα αλλα να τρεχει πισω μου,αφηνα το πισι να παιζει αμυνα και καλυπτα πισω[με το b πατημενο για να βοηθησει ο αλλος.]

Πως να ενεργοποιησετε το αρχειο lua στο FIFA 12

1. Open data0.big with Texture Editor by jor

2. Select settings.lua

3. Click on "ExportFileToGamePath" and choose Fifa 12 Demo Game folder

4. Click on "Edit" -> "Active big file's into folder"

5. Now copy your Fifa 11 settings.lua into EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game\data\fifarna\lua

and replace the original data.

To αρχειο settings.lua

http://www.sendspace.com/file/ylh3dz

Ο text editor

http://www.moddingway.com/news/2048.html

Πηγη

Το εκανα και τα γραφικα στους παικτες ειναι πολυ πιο καθαρα ειδικα στα ελευθερα και στα φαουλ.

Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το χειριστήριο που δε το αναγνωριζει και αν δε το βγάζω κρασαρει το παιχνίδι.

Εχετε καμία ιδέα ;

δοκιμασες να μετονομασεις ολα τα κλειδια ΟΕΜName του φακελου OEM σε "Logitech Cordless RumblePad 2" στη registry;

με το προγραμματακι για xbox360 gamepad emulator που κυκλοφορει στο net διορ8ωνεται το προβλημα

Ενος φιλου ουτε με αυτο. Αλλα

δοκιμασες να μετονομασεις ολα τα κλειδια ΟΕΜName του φακελου OEM σε "Logitech Cordless RumblePad 2" στη registry;

Ουτε με αυτο! Εχει 2 χειριστηρια με το ενα παιζει κανονικα το παιχνιδι με το αλλο κρασαρει!

Ρε παιδια μια βοηθεια για τα πεναλτυ πως βαρας πεναλτυ ενω παταω το σουτ στην πρασινη μπαρα το στελνει πολυ πλαγια το σουτ κανενα tutorial!!!??

Πρωτα πατας το τετραγωνο/κυκλο αναλογα το κουμπι που σουταρεις ενω εχει παει η κιτρινη γραμμη στο πρασινο πλαισιο και οταν γεμισεις την δυναμη καμποσο ως το κεντρο πχ...τοτε πατας την κατευθυνση που θες να το στειλεις ;) δηλαδη ΜΕΤΑ το γεμισμα της μπαρας διαλεξε κατευθυνση αλλιως ειναι σιγουρο αουτ... ελπιζω να βοηθησα

Γενικά στην αρένα, όταν η μπάλα είναι μέσα στην περιοχή πάτα ένα κουμπί απ τον σταυρό για να εκτελέσεις πέναλτυ. Εκεί πάτα το LT/L2 και θα σου δείχνει που σημαδεύεις, και βάρα καμια 10ρια να το συνηθήσεις. Τα στέλνεις άουτ όλα γιατί δεν αφήνεις τον αριστερό μοχλό καθόλου.

Ρε παιδια μια βοηθεια για τα πεναλτυ πως βαρας πεναλτυ ενω παταω το σουτ στην πρασινη μπαρα το στελνει πολυ πλαγια το σουτ κανενα tutorial!!!??

Πληροφοριακά το νέο σύστημα εκτέλεσης penalty εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Fifa World Cup 2010 (το οποιο είχε κυκλοφορήσει μόνο για τις κονσόλες). Διατηρήθηκε στο Fifa11/console, αλλά δεν υπήρχε στην αντίστοιχη έκδοση για PC.

Tutorials θα βρεις άπειρα στο youtube, αν ψάξεις για "fifa 11 penalty tutorial" ή για "fifa world cup penalty tutorial".

Παραθέτω ένα από αυτά εδώ:

Φαντάζομαι ότι στην τελική έκδοση του Fifa12 για PC θα υπάρχει κάποιου είδους tutorial, γιατί το νέο σύστημα έχει βάθος και απαιτείται λίγος καιρός μέχρι να εμπεδώσουμε όλες τις δυνατότητές του. Πχ. στο παραπάνω τετράλεπτο video δεν αναφέρεται καν η δυνατότητα προσποίησης κατά την εκτέλεση ή το σκαφτό σουτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...