Darkpipis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα.Μηπως καποιος μπορει να μου προτεινει ρυθμισεις στα sliders ωστε να γινει η cpu AI ( οffline mode ,θελω να ασχοληθω με career mode) οσο πιο "δικαιη" και ανταγωνιστικη γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδια, στην αρσεναλ δεν φαινεται ο ανρι και ακομα δεν βλεπω πλεον walcott αλλα εναν szczesny. Τι γινεται? Edit: Μου εχει βαλει τον walcott τελικα τερμα και ειναι με στατιστικα 13 αχαχαχχα. Για καθηστε να κανω ενα ρεσταρτ στο παιχνιδι. Στο h2h season ολα αυτα... Edit 2: Ολα οκ μετα το ρεσταρτ, μου εχει βαλει τερμα αυτον τον szczesny αλλα ο ανρι ακομα δεν εχει φανει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Ανεβαίνουμεεε...στα τοπ100 μπηκα στο πινακα 98η θεση... :mrgreen: Και 222 στο κόσμο 21 league titles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 cheater.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 παρακαλώ; σε μένα πάει το cheater; Αν παει σε μένα και το λες και σοβαρά... Ξερουν άτομα απο εδω μέσα αν είμαι cheater η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 χαχα όχι εντάξει .ήθελα να σε ψαρέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 πω ρε γμτ...έπεσα στην 5η division απο 3η που ήμουνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluescorpion Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ έχω 17 premier cups, αλλά το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να παίζεις τελικό premier cup για πρώτη φορά, να κερδίζεις 1-0 με γκολ στο 45' και να σε πιάσει άγριο κόψιμο. Εκεί τα κάνεις πάνω σου, απλά. Απο τα πιο EPIC post που εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ανεβαίνουμεεε...στα τοπ100 μπηκα στο πινακα 98η θεση... :mrgreen: Και 222 στο κόσμο 21 league titles Αι παραταμας κυριε Παντελη.... Ειμαι division 2 ολη την ωρα. Που και που πεφτω 3 αλλα αμεσως ανεβαινω παλι 2. Στην 1 εχω παει μονο 2 φορες και δεν εχω παρει κανενα τιτλο...με τον πονο μας παιζεις??!?!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Ρε μάγκες ξέρετε πως μπορώ να βάλω τις online squads στο kick off; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω πρέπει να έχεις το live season. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ρε μάγκες ξέρετε πως μπορώ να βάλω τις online squads στο kick off; Δεν ειδα να σχολιαζεις το μηνυμα μου...ελπιζω να καταλαβες οτι κανα πλακα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ναι ρε αγορίνα το ξέρω οτι κάνεις πλάκα απλά όταν έκανα το ποστ έιχα ανοιχτό παιχνίδι φιφα με φίλο και κατέβηκα με τη μια κάτω...και δεν είδα τίποτα. Εγω συστήνω καθαρό μυαλο και απλότητα στο παιχνίδι για να ανέβεις ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Για να περαστούν οι μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο πρέχει να έχουμε το liveseasons? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον θα σας πω ένα μυστικό που δοκίμασα πριν απο λίγο. Επαιξα 3-4 αγώνες με όλα στο manual και slow εναντιων υπολογιστή, και μετά απο λίγο είπα να δοκιμάσω να παίξω και online head to head(assisted) . E λοιπόν το σκορ ήταν υπέρ μου 5-0 στο 65' λεπτό. Υποθέτω θα πήγαινε και παραπάνω αλλά ο αντίπαλος τα πήρε στο κρανίο και αποσυνδέθηκε με alt+shift υποθέτω. Το κόλπο δλδ για να νικάς πιο έυκολα είναι να παίζεις τουλαχιστον 1 ματς με όλα στο manual και slow εναντιων υπολογιστή,και αμέσως μετα να παίζεις online .(στο online assisted όμως) Δλδ συνηθιζεις την δυσκολία του manual και μετά στο online (assisted)σου φαίνεται πανέυκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα