Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://forum.avira.c...783#post1148783 και κυρίως http://forum.avira.c...threadID=141167

Ούτως ειπείν τέρμα το Avira, το ξήλωσα και θα δοκιμάσω με MS Security Essentials. Οι ελαχιστοποιήσεις συνεχίζονται συνεχίζονταν σε όλα τα παιχνίδια (αν και κάποια στιγμή είχαν σταματήσει) ενώ αυτό με τον MPHC μου το κάνει στο laptop, που έχω ίδιο combo (Avira free 2012 σε Win7/64). Στο laptop βέβαια δεν έχω δει minimization σε παιχνίδι, ενώ σε τούτο εδώ το PC δεν έχω δει ελαχιστοποίηση στον MPHC.

Σε ένα άλλο PC με ίδιο antivirus και λειτουργικό, δεν έχω δει τίποτα από όλα αυτά. Τρέχα γύρευε...

Επεξ/σία από nzeppos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις άδικο, αλλά στο ενδιάμεσο το πρόβλημα είχε σταματήσει να εμφανίζεται. Είχα περίπου μια βδομάδα να το δω. Επιπλέον διάβασα και για περιπτώσεις όπου την ελαχιστοποίηση την προκαλούσαν οι drivers του Xbox360 controller (ή η εφαρμογή xboxstat.exe για τα ασύρματα χειριστήρια).

Μετά την απεγκατάσταση του Avira οι πρώτες δοκιμές είναι ενθαρρυντικές, έπαιξα 3-4 αγώνες χθες χωρίς πρόβλημα.

Επεξ/σία από nzeppos

Και εγώ κάποια στιγμή πίστευα ότι κάτι παίζει με τον adapter, αλλά τελικά δεν.

Και ένα "υπέροχο" γκολ που έβαλα με τον Balotelli (http://bit.ly/xou3Yc). Impact Engine FTW. :rolleyes:

πήγα τελικού κυπέλου.. ea cup.έφτασα στον τελικό..και έχασα 2-1..Έχανα 1-0 από το 4..και τον ισοφάρισα στο 90'..και αμέσως μετά την σέντρα του,έφαγα γκολ..χωρίς να αλλάξει ούτε έναν παίκτη..Όλη μου η ομάδα χτυπούσε μεταξύ της,τρελά νεύρα..

Και είδα ότι μπορώ να επαναλάβω το κύπελο,μέχρι να κλείσει .

Καλησπέρα... Έχω ένα πρόβλημα σε 3 υπολογιστές από τους 4 είναι από το χειριστήριο... Όταν έχω το χειριστήριο συνδεδεμένο στον υπολογιστή ξεκινάω το Fifa κανονικά μου βγάζει την εικόνα και πριν να μου βγάλει να επιλέξω γλώσσα κλείνει άμα αποσυνδεσω το χειριστήριο παίζει κανονικά...

Εγώ έχω 17 premier cups, αλλά το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να παίζεις τελικό premier cup για πρώτη φορά, να κερδίζεις 1-0 με γκολ στο 45' και να σε πιάσει άγριο κόψιμο. Εκεί τα κάνεις πάνω σου, απλά.

Επιτέλους ανέβηκα 3η κατηγορία!!!

Δεν πίστευα ότι θα πήγαινα πέρα από την 5η αλλά τελικά τα κατάφερα. Για να δούμε αν μπορούμε να πάμε ψηλότερα.

Καλησπέρα... Έχω ένα πρόβλημα σε 3 υπολογιστές από τους 4 είναι από το χειριστήριο... Όταν έχω το χειριστήριο συνδεδεμένο στον υπολογιστή ξεκινάω το Fifa κανονικά μου βγάζει την εικόνα και πριν να μου βγάλει να επιλέξω γλώσσα κλείνει άμα αποσυνδεσω το χειριστήριο παίζει κανονικά...

Καμία λύση

Λοιπόν εντόπησα cheater.

εναν απο τους πολλούς βέβαια .

το όνομα του είναι: selfcoded1337 .

To μπασταρδι γ!!@$!@$5 το !5$5@6^!@$^ θα τον @!5^@!6@$^#.

μου πήρε δυο νίκες σε 2 ματς την ώρα που νικούσα στο ημιχρονο έκανε κάτι σαν αποσύνδεση μου εβγαλε το κλασσικό μηνυμα και χρεώθηκα 2 ήττες.

Δε πάει άλλο αυτο .

Είναι σίγουρα cheat αυτό γιατί το κανει εσκεμμένα

Φυσικά δε θα σχολιάσετε τίποτα μερικοι απο σας γιατί το κάνετε και ξέρετε πως άλλα στο έπομενο fifa θα σας μπανάρουν όλους

καλημερα σε ολους

βρισκω κατα καιρους κατι παικταραδες οι οποιοι μου κανουν κατι φοβερα τζαρτζαρισματα που με ριχνουν

κατω και ο διαιτητης δεν σφυραει τιποτακ μου κλεβουν μπαλες συνεχεια.

ξερει κανεις πως γινεται αυτο (γιατι μονο με το Β κοκκινο κουμπι δεν πρεπει να γινεται)

ευχαριστω

Btw η απεγκατάσταση του avira τελικά δεν μου έλυσε το πρόβλημα με τις ελαχιστοποιήσεις στο desktop. Ναι μεν δεν το ξαναείδα στο Fifa (ευτυχώς), αλλά μου έτυχε σε άλλα παιχνίδια. Υποψιάζομαι ότι φταίει το extended desktop που χρησιμοποιώ (monitor και TV), αν και σπανίως τρέχω το οτιδήποτε στη δεύτερη οθόνη. Συνεχίζω το ψάξιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...