xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Το live season αξίζει;Να τα αγοράσω όλα; ή μόνο το πρωτάθλημα που θέλω να παίζω πιο πολύ; και το άλλο από το full creation pack ..Είναι για την ultimate team ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Λοιπον όταν έχω πιεί 2 ποτηράκια ουίσκι και παίζω fifa νικάω πιο έυκολα..μου βγαίνουν και οι πάσες και τα σουτ ποιο έυκολα...τωρα πριν λίγο το ανακάλυψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μόλις έπαιξα d2d με έναν βλάκα..ο οποίος έκανε κάτι στα κόρνερ..και έμπαινε όλη του η ομάδα μες το τέρμα μου,κάνοντας φάουλ στον τερματοφύλακα μου..Προφανώς είναι bug να μην δίνει φάουλ στην μικρή περιοχή..αλλά τέσπα.. 14 κόρνερ κέρδισε και το προσπαθούσε όλη την ώρα..ε στο τέλος το έφαγα.. Έπαιζε γενικώς περίεργη μπάλα. http://www.easports....m_ea_id/Irles33 αυτός εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μιλώντας πάντα για στατιστικά που αναφέρονται στην βρετανική αγορά, το FIFA 12 όχι μόνο αποτέλεσε τον δεύτερο τίτλο σε πωλήσεις κατά το 2011, αλλά πλέον είναι το πιο κερδοφόρο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών, αλλά και πιο κερδοφόρος αθλητικός τίτλος όλων των εποχών γενικότερα. Επιπλέον, ο τίτλος της EA Sports κατέκτησε σήμερα για πέμπτη κατά σειρά εβδομάδα την κορυφή στα βρετανικά charts και κυνηγά το ρεκόρ του FIFA Road to World Cup 98, το οποίο είχε περάσει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, το οποίο ήρθε σε μία χρονιά που η EA έκανε τολμηρές επεμβάσεις στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κυρίως στον τομέα της άμυνας. Η βελτίωση του Pro Evolution Soccer 2012 σε σχέση με τον προκάτοχό του δεν φάνηκε τελικά αρκετή για να ανακόψει την εμπορική πορεία του νέου FIFA, τουλάχιστον στην Αγγλία. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει του χρόνου, αφού η αυξημένη ποιότητα του PES 2012 θα αρχίσει να μεταφράζεται σε πωλήσεις από την επόμενη έκδοση και μετά. Πηγή: Enternity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Από το 2007 διαβάζω για τη "βελτίωση" και την "αυξημένη ποιότητα" του Pro. Ακόμα δεν βαρέθηκαν; Α ναι ξέχασα, μάλλον θα είναι οι ίδιοι που κάθε χρόνο λένε ότι "το νέο Pro είναι τέλειο ενώ το περσινό ήταν μούφα". (κάθε χρόνο όμως, όχι μλκιες)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μιλώντας πάντα για στατιστικά που αναφέρονται στην βρετανική αγορά, το FIFA 12 όχι μόνο αποτέλεσε τον δεύτερο τίτλο σε πωλήσεις κατά το 2011, αλλά πλέον είναι το πιο κερδοφόρο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών, αλλά και πιο κερδοφόρος αθλητικός τίτλος όλων των εποχών γενικότερα. Επιπλέον, ο τίτλος της EA Sports κατέκτησε σήμερα για πέμπτη κατά σειρά εβδομάδα την κορυφή στα βρετανικά charts και κυνηγά το ρεκόρ του FIFA Road to World Cup 98, το οποίο είχε περάσει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, το οποίο ήρθε σε μία χρονιά που η EA έκανε τολμηρές επεμβάσεις στους μηχανισμούς του παιχνιδιού, κυρίως στον τομέα της άμυνας. Η βελτίωση του Pro Evolution Soccer 2012 σε σχέση με τον προκάτοχό του δεν φάνηκε τελικά αρκετή για να ανακόψει την εμπορική πορεία του νέου FIFA, τουλάχιστον στην Αγγλία. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει του χρόνου, αφού η αυξημένη ποιότητα του PES 2012 θα αρχίσει να μεταφράζεται σε πωλήσεις από την επόμενη έκδοση και μετά. Πηγή: Enternity αν και έχουμε πει ότι οι πωλήσεις δεν λένε και πολλά..ΟΜΩΣ, παίζοντας και τα 2 παιχνίδια..Εντάξει,τί να κλ***σει το pes μπροστά στο καινούργιο φίφα,ειδικά για pc ..Τουλάχιστον τέτοια online μαραφέτια που έχει το φιφα,το προ τα κοιτάει από μακριά. Τώρα ακούω το άλλο,έχει πολύ καλύτερα γραφικά το pes από το φιφα..Όταν όμως το pes έκανε τον αγώνα του κάτι χρόνια πριν για την κορυφή και λέγανε,σιγά τα γραφικά...λέγαμε έλα μωρέ τώρα κοίτα gameplay..Νομίζω πως η ιστορία κάνει κύκλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 5 σερι νίκες στο Online .οι 4 από αποσυνδέσεις του αντιπάλου.χοχοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 5 σερι νίκες στο Online .οι 4 από αποσυνδέσεις του αντιπάλου.χοχοχο Με ενα μπουκαλι ουίσκι μεχρι και πρωτάθλημα σε κοβω να παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Με ενα μπουκαλι ουίσκι μεχρι και πρωτάθλημα σε κοβω να παίρνεις :lol: καλά είναι η ιδέα μου ή η man city είναι τραγικά δυνατή;Έχω παίξει με 2-3 αντιπάλους,και είναι λες και παίζω με την ρεαλ μ.. πήρανε τα φράγκα και έγιναν και οι ανύπαρκτοι,ομάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 :lol: καλά είναι η ιδέα μου ή η man city είναι τραγικά δυνατή;Έχω παίξει με 2-3 αντιπάλους,και είναι λες και παίζω με την ρεαλ μ.. πήρανε τα φράγκα και έγιναν και οι ανύπαρκτοι,ομάδα.. Nαι! Πρωτη ειναι: http://www.premierleague.com/en-gb/matchday/league-table.html/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Nαι! Πρωτη ειναι: http://www.premierle...gue-table.html/ μωρέ ναι το ξέρω ότι στο πρωτάθλημα το κανονικό είναι πρώτη..ΑΝ είναι δυνατόν.. Αυτό το φαινόμενο,να βρίσκουν φράγκα,και μετά να χτυπάνε πρωταθλήματα,κύπελα,ευρώπες..Εεε δεν το καταλαβαίνω..Ντοπάρονται με τα χρήματα; Βλέπε τσέλσι..άντε και λίγο η μπαρτσελόνα(αλλά αυτή είχε κ καλές υποδομές),αλλά οι άλλες 2..ΕΛΕΟΣ --- Άσχετο,σας έχει τύχει τυπάδες,να είναι άπιαστοι ; Και στο 80 να μην είναι ούτε κουρασμένοι..Έπαιξα με έναν που είχε ντόρνμουντ,και ήταν σε όλο το γήπεδο,λέμε τα χέρια μου ύδρωσαν πάνω στο gamepad ,και είχε ολόφρεσκους παίχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 It’s official. Το FIFA 12 με κούρασε. Δεν λέω ότι το κόβω μαχαίρι, το απεγκαθιστώ και θάβω το DVD στην αυλή. Με το χρόνο, όμως, συνειδητοποίησα ορισμένα πράγματα που με έκαναν να ξενερώσω με το παιχνίδι. Πριν, βέβαια, συμβεί αυτό, ασχολούμουν με αυτό σε καθημερινή βάση, έως σημείου εμμονής, ίσως ακόμη κι εθισμού. Αυτή τη στιγμή είμαι 387ος ανάμεσα στους 126.445 ranked players του παιχνιδιού στο PC (υποθέτω ότι οι αριθμοί αυτοί αφορούν μόνο στην Ευρώπη). Ενδεικτικό του πόσο έχω «καεί». Θα ήθελα, όμως, να αναφέρω/συζητήσω με τους συμφορουμίτες τους λόγους που με έκαναν να ξενερώσω με το παιχνίδι, οι οποίοι αποτελούν παράλληλα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ΕΑ Sports στην επόμενή της απόπειρα. Για να βγάλουμε τα τεχνικά προβλήματα από τη μέση, η online συνιστώσα του παιχνιδιού είναι πρακτικά unplayable αν δεν βρείτε τρόπο να δει το ΝΑΤ σας το παιχνίδι ως open. Με βάση την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι ο μέσος χρόνος αναμονής για κάποιον με restrictive firewall status φτάνει άνετα τα πέντε λεπτά (επτά με οκτώ disconnects μέχρι να βρείτε αντίπαλο, χωρίς να συνυπολογίζω το disconnect στο 70’ κι ενώ κερδίζετε 3-0 με τη νίκη να πηγαίνει στον αντίπαλο). Ανάλογα και με το router σας, όσες πόρτες κι αν ανοίξετε, είτε αυτές που προτείνει η ίδια η ΕΑ είτε άλλες που ανακαλύψατε ψάχνοντας απεγνωσμένοι στα μήκη και στα πλάτη του Internet, η μισητή κόκκινη οθόνη θα σας καλωσορίζει κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε online. Η μόνη λύση είναι να βάλετε τον υπολογιστή σας στο DMZ, κάτι που αφενός απαιτεί μία χρονοβόρα και βαρετή διαδικασία, αφετέρου δε σας αφήνει παντελώς εκτεθειμένο στις ορέξεις οποιουδήποτε έχει ακόμη και μέσες/κατώτερες γνώσεις hacking. Αφήνοντας τα τεχνικά προβλήματα κατά μέρους, ας πιάσουμε ένα ένα τα fails ή semi fails της ΕΑ για φέτος. Impact Engine (ή «Η Μεγάλη Παρεξηγημένη»). Όλοι μας έχουμε κράξει το νέο αυτό χαρακτηριστικό του gameplay του FIFA. Σίγουρα, το νέο αυτό πείραμα της ΕΑ επιδέχεται τεράστιων βελτιώσεων. Κατ’ εμέ, πάνω απ’ όλα πρέπει να βελτιωθεί ο τρόπος που αντιλαμβάνεται η μηχανή την ταχύτητα των παικτών. Δεν είναι δυνατόν να πέφτει ένας παίκτης πάνω σε έναν άλλον περπατώντας και να τινάζεται στον αέρα σαν να τον πυροβόλησε ο ακροβολιστής του Τζόρβα. Μήπως, όμως, δεν είναι τόσο τραγική η κατάσταση όσο νομίζουν οι περισσότεροι; Μήπως η impact engine αποτελεί θύμα άλλων ελλείψεων του παιχνιδιού; Όπως… Η Α.Ι. Το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα του απρόοπτου. Καμία φάση δεν είναι ίδια, κανένα γκολ δεν είναι πανομοιότυπο, όσο κι αν μοιάζουν πολλά μεταξύ τους. Η ΕΑ προσπάθησε να το εξομοιώσει αυτό στο FIFA 12 και σε μεγάλο βαθμό, τα κατάφερε. Όταν, όμως, η ΑΙ είναι ανίκανη να ακολουθήσει αυτά τα απρόοπτα, όταν οι παίκτες δεν έχουν αντίληψη του χώρου, της θέσης των υπολοίπων παικτών και – κυρίως – της μπάλας, τότε εκτίθεται ανεπανόρθωτα τόσο η αληθοφάνεια του παιχνιδιού, όσο και η impact engine. Για να συμπληρώσω, λοιπόν, τον προβληματισμό μου αναφορικά με την impact engine, δεν είναι παράλογο να σωριάζονται κάτω τα δύο CB μας αφού τρακάρουν, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στον CF του αντιπάλου. Το παράλογο είναι να τρακάρουν εξ αρχής. Αναλογιστείτε πόσες φορές έχετε δει να περνάει η μπάλα μόλις λίγους πόντους μπροστά από έναν παίκτη σας μετά από κόντρα και αυτός να την κοιτάει αμέριμνος χωρίς να κουνάει ούτε το δαχτυλάκι του ποδιού του, θυμηθείτε τα τουρλουμπούκια και τις καραμπόλες τριών και τεσσάρων παικτών, και θα καταλάβετε τι εννοώ. Συμπερασματικά, δεν μπορείς να πετάς στην ΑΙ εκατό παραμέτρους επιπλέον, χωρίς να την καθιστάς ικανή να τις επεξεργάζεται. Τροφή για σκέψη, ΕΑ. Το Matchmaking. Αυτό που εγώ αποκαλώ “exploit engine” του νέου FIFA. Παλιά μιλάγαμε για υπερβολικά καλούς παίκτες, όπως π.χ. τον Adriano στο PES5 (αν θυμάμαι καλά). Τώρα μιλάμε για «τσιτέλια ομάδες». Στην κατηγορία μου, το πιο κλασικό παράδειγμα είναι η Anzhi Makhachkala. Σύμφωνα με την ΕΑ, η (αυτή τη στιγμή) όγδοη ομάδα του ρωσικού πρωταθλήματος είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή έχει επιλέξει ο μέχρι πρότινος νούμερο ένα (χθες έπεσε στο νούμερο δύο) παίκτης του παιχνιδιού (LARA1005). Το συγκεκριμένο cheat βασίζεται στο ότι η Anzhi δεν θεωρείται top ομάδα ώστε να παίζει με Barcelona, Man. United και τα συναφή. Έχει, όμως, τον Ετό, ο οποίος έχει περάσει μέσα από τρεις αμυντικούς σου πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου, έχει σουτάρει στην κλειστή γωνία (true story) και… αντίο ζωή. Καταλαβαίνοντας το κόλπο, οι πιο άμπαλοι εξ ημών επιλέγουν εθνικές ομάδες (αφού δεν υπάρχει διαχωρισμός στο παιχνίδι ανάμεσα σε εθνικές και συλλόγους), ακολουθώντας την ίδια λογική. Π.χ. η Σουηδία είναι ομάδα τεσσάρων αστέρων μόνο, αλλά έχει μέσα τον Ιμπραΐμοβιτς, το Περού είναι 3,5 αστέρων, αλλά έχει Pizarro και Farfan κ.ο.κ. Υπάρχει άλλος ένας παράγοντας ο οποίος σε συνδυασμό με τα παραπάνω περιορίζει σημαντικά τη συμμετοχή του παράγοντα «ικανότητα» στην έκβαση ενός αγώνα. Αναφέρομαι στο αβαντάζ ή ντεσαβαντάζ (νάτο και το γαλλικό) που αποδίδει το παιχνίδι σε μία ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος για τους παράγοντες που καθορίζουν το αν οι παίκτες σας θα πετάνε ή θα σέρνονται, αλλά σίγουρα έχει να κάνει με τον αριθμό των γκολ που έχετε δεχτεί/βάλει και το χρονικό σημείο του αγώνα. Η απόπειρα αυτή της εξομοίωσης της ψυχολογίας της ομάδας δεν είναι κάτι νέο. Αποτελεί χαρακτηριστικό του PES εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν, όμως, ορισμένα πράγματα από το “real thing” που είναι έξυπνο και εύλογο να υπάρχουν και στην «εξομοίωση», και άλλα που καλό είναι να παραλείπονται. Κατ’ εμέ, η ψυχολογία της ομάδας ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Βάζεις δύο αντίπαλους παίκτες στην αρένα. Θέσε κάποιους βασικούς/αρχικούς κανόνες και άσε να νικήσει ο καλύτερος. Μην αλλάζεις τα δεδομένα καταμεσής του αγώνα. Το πιο εκνευριστικό χαρακτηριστικό αυτής της κατάστασης, είναι οι κόντρες. Καταλαβαίνω να κάνουν περισσότερες λάθος πάσες οι παίκτες ή να μην διεκδικούν με τόσο πάθος την μπάλα αν η ομάδα είναι τρία γκολ πίσω στο 75’. Άλλο, όμως, να επηρεάζονται οι ικανότητές τους και άλλο να επηρεάζεται η… υλική τους υπόσταση. Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι πιο υποκειμενικό: στις πάσες. Δεν ξέρω αν όσοι παίζετε με πεντάστερες ομάδες έχετε αυτό το πρόβλημα, αλλά στην περίπτωσή μου, το παιχνίδι απλά πασάρει όπου θέλει. Ναι, έχω assisted passing, αλλά ακόμη και με semi (όπου υποτίθεται ότι έχω περισσότερο έλεγχο), μπορεί να ελέγχω τον CDM, να θέλω να δώσω πάσα στον LM μου για να επιτεθώ από τα άκρα, και ο Κατσουράνης να αποφασίσει από μόνος του να βγάλει μπαλιά-Τσιάρτα στον Τοτσέ ο οποίος είναι μισό γήπεδο μακριά και μαρκάρεται από τρεις αμυντικούς. Εν ολίγοις, μου φαίνεται ότι το φετινό FIFA αρέσκεται πολύ στο να παίζει με τον εαυτό του. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον τρόπο που το παιχνίδι προσομοιώνει την ανωτερότητα ορισμένων παικτών έναντι κάποιων άλλων. Για να το πω απλά, είναι τελείως λάθος, αναληθοφανής και άδικος. ΟΚ, ξέρω ότι ο Ετό είναι πολύ καλός επιθετικός. Μη μου λες όμως ότι αν τον στριμώξουν τρεις μέσα στη μεγάλη περιοχή μπορεί να περάσει από μέσα τους και να βγάλει γκολ σουτάροντας από τη γραμμή του άουτ. Όλα αυτά συμπληρώνουν αυτά που ανέφερα νωρίτερα περί ικανότητας. Αν ένας παίκτης είναι πιο ικανός από έναν άλλον, άσε τον να κερδίσει. Δεν χάλασε κι ο κόσμος. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η διαφορά ικανότητας ανάμεσα σε δύο παίκτες πρέπει να είναι χαώδης ώστε να νικήσει αυτός που έχει κατώτερη ομάδα. Άμα κάτσω και το σκεφτώ, θα βρω και άλλα. Δεν θέλω επουδενί λόγω να ακυρώσω την προσπάθεια της ΕΑ. Νομίζω, όμως, ότι ήταν κάπως υπερφιλόδοξη. Κατ’ εμέ το μεγαλύτερό της σφάλμα ήταν ο ελεύθερος χαρακτήρας που προσέδωσε στο παιχνίδι, χωρίς όμως να αναβαθμίσει επαρκώς την ΑΙ ώστε να μπορεί αυτή να αντιδρά λογικά στα όσα διαδραματίζονται στο τερέν. Προσωπικά, εργάζομαι περί τις 10 ώρες τη μέρα και θεωρώ τον ελεύθερο χρόνο μου πολύ πολύτιμο για να αναλώνομαι σε εκνευρισμούς και να κατεβάζω καντήλια. Θα δοκιμάσω να παίξω το παιχνίδι με όλα manual. Αν δεν ικανοποιηθώ κι έτσι, λέω να δοκιμάσω το PRO. Στην τελική, ένα βιντεοπαιχνίδι θέλω να παίξω. Αν ήθελα να παίξω μπάλα, θα έπαιζα μπάλα. Πολυ τεκμηριωμενη αποψη και συμφωνω και εγω με οχι τοσο πολυ ενασχοληση οπως εσυ αλλα αρκετη ωστε να τα διαπιστωσω.Παντως για μενα παρα τα μειονεκτηματα που εχει συνεχιζει να αποτελει το καλυτερο football game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αφού έχουν πάρει ένα σωρό παικτούρες. Έχουν και τον Hart, τι περίμενες;! Και η United αν δεν είχε τα χρήματα ανύπαρκτη θα ήταν. ΟΚ, βασικά αν δεν είχε τον Θεό που ακούει στο όνομα Φέργκισον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Αφού έχουν πάρει ένα σωρό παικτούρες. Έχουν και τον Hart, τι περίμενες;! Και η United αν δεν είχε τα χρήματα ανύπαρκτη θα ήταν. ΟΚ, βασικά αν δεν είχε τον Θεό που ακούει στο όνομα Φέργκισον. ναι και μεις αν είχαμε ρόδες θα ήμασταν ποδήλατα.Αλλά δεν συγκρίνεται μια ομάδα που χρόνια κάνει ιστοριά,αλλά έλεγα για ομαδούλες που σερνόντουσαν και σε μια χρονιά τσουπ,τα χτυπάνε!Και μετά πάλι στα τάρταρα.Εντάξει ήμαρτον..Τέσπα..είναι κουβέντα εκτός παιχνιδιού..Σε τι div παίζεται και δεν σας έχω πετύχει-λέμε τώρα-είμαι 8η...και ανεβαίνω . Αφού έχουν πάρει ένα σωρό παικτούρες. Έχουν και τον Hart, τι περίμενες;! Και η United αν δεν είχε τα χρήματα ανύπαρκτη θα ήταν. ΟΚ, βασικά αν δεν είχε τον Θεό που ακούει στο όνομα Φέργκισον. ναι και μεις αν είχαμε ρόδες θα ήμασταν ποδήλατα.Αλλά δεν συγκρίνεται μια ομάδα που χρόνια κάνει ιστοριά,αλλά έλεγα για ομαδούλες που σερνόντουσαν και σε μια χρονιά τσουπ,τα χτυπάνε!Και μετά πάλι στα τάρταρα.Εντάξει ήμαρτον..Τέσπα..είναι κουβέντα εκτός παιχνιδιού..Σε τι div παίζεται και δεν σας έχω πετύχει-λέμε τώρα-είμαι 8η...και ανεβαίνω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 καλά αυτό που έγινε μόλις τώρα στο h2h δεν ξέρω πως να το πω.. Παίζω με αυτον εδώ http://www.easports...._ea_id/MalrikML έχω πάρει εθνική ελλάδος..και του βάζω γκολ..και μετά από 2 λεπτά μου ελαχιστοποιείτε το παιχνίδι..ΧΩΡΙΣ να τρέχει τίποτα από antivirus-firewall και τα άλλα σχετικά,αφού το τσέκαρα κιόλας!...Δεν φτάνει μόνο αυτό..αλλά είχα 3 παιχνίδια να τελειώσει η σεζον,θα ανέβαινα κατηγορία με την νίκη.και μόλις μπήκα στο παιχνίδι και πάλι ήταν,λες και δεν είχα παίξει ποτέ την χρονιά αυτή.. Λέει έχω 10 ακόμα..και 0 βαθμούς.Τί έγινε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα