Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως αυτό που λέτε ότι παίζεις με τους ιδίους 3-4 παίχτες δεν το εχώ παρατηρήσει. Στα τελευταία 6 ματς είναι όλοι διαφορετικοί.

android.png

Εμενα βασικα μου πε ο Παντελης(thx Padeli ξανα) πως να τσεκαρω με ποιους παιζω μεσα απο την easports, βεβαια την ειχα ψιλιαστει την δουλεια-ειχα γραψει εδω σχετικα- αφου οχι μονο επαιζα κοντρα στις ιδιες ομαδες αλλα ειχαν και το ιδιο στυλ παιχνιδιου! :mrgreen:

ερωτηση: Μηπως ειναι λιγα τα 1-2 λεπτα;αν ο αλλος εχει την μπαλα αυτα τα 2 λεπτα-ειναι καποιοι παιχτες με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας-πως κανεις quit;(χωρις να κλεισεις το modem :mrgreen: )

Και το λεω αυτο γιατι πχ μου χει τυχει να χρειαζομαι 1 βαθμο για τιτλο και να μου χει τυχει αντιπαλος του χεριου μου-ειχα ξαναπαιξει μαζι του και τον νικησα- και επαιζα πασουλες μεχρι να περασει το 5λεπτο! μετα τον πατησα εννοειται αφου δεν εκανε QUIT στην αρχη!εκανε στο τελος μια και καλη :mrgreen:

ερωτηση Νο2: τι ειναι τα accomplishments και τι ρολο παιζουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο με τους ιδιου αντιπαλους υπαρχει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο και υπαρχει κυριως ωρες που δε παιζουν πολλα ατομα στο κοσμο.

Οσο για το αθλιο matcup που λεει ο nzeppos. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω :P σε μενα τουλαχιστον οταν επερνα τον ολυμπιακο η τη σαο παολο (4στερη) και τωρα καμια φορα που το περνω στα 20 παιχνιδια με 5αστερη να με βαλει το 1 αντε το πολυ σε 2. Επισης να πω πως αν πχ παιζεις σε ωρα που δε παιζουν πολοι παιχτες και δυσκολευεται να σου βρει αντιπαλο οταν εχεις 4αστερη θα σε βαλει με 5αστερη αλλα ο αντιπαλος θα ειναι κατωτερος σου. Δειτε λιγο στο site easports.com στα leaderboards στα δεξια δεξια εχει ενα AOL που σημαινει average opponent level, δηλαδη ολοι εχουμε ενα level (δε λεω φυσικα πως το AOL ειναι το δικο μας level το AOL ειναι μεσος ορος των αντιπαλων μας) πχ αν εχω 4στερη και ειμαι 20 level και μου βαλει 5αστερη o αντιπαλος θα ειναι πολυ χαμηλοτερο level.

Αυτα που λεω ειναι προσωπικη αποψη απο το οσο εχω παιξει δε τα εχω διαβασει πουθενα απλα αυτο εχω καταλαβει γιατι ολες τις φορες που εχω παιξει με 4αστερη κ ο αντιπαλος 5αστερη δεν ηταν καλος και τον νικαγα.

Αυτο με τους ιδιου αντιπαλους υπαρχει αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο και υπαρχει κυριως ωρες που δε παιζουν πολλα ατομα στο κοσμο.

Οσο για το αθλιο matcup που λεει ο nzeppos. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω :P σε μενα τουλαχιστον οταν επερνα τον ολυμπιακο η τη σαο παολο (4στερη) και τωρα καμια φορα που το περνω στα 20 παιχνιδια με 5αστερη να με βαλει το 1 αντε το πολυ σε 2. Επισης να πω πως αν πχ παιζεις σε ωρα που δε παιζουν πολοι παιχτες και δυσκολευεται να σου βρει αντιπαλο οταν εχεις 4αστερη θα σε βαλει με 5αστερη αλλα ο αντιπαλος θα ειναι κατωτερος σου. Δειτε λιγο στο site easports.com στα leaderboards στα δεξια δεξια εχει ενα AOL που σημαινει average opponent level, δηλαδη ολοι εχουμε ενα level πχ αν εχω 4στερη και ειμαι 20 level και μου βαλει 5αστερη o αντιπαλος θα ειναι πολυ χαμηλοτερο level.

Αυτα που λεω ειναι προσωπικη αποψη απο το οσο εχω παιξει δε τα εχω διαβασει πουθενα απλα αυτο εχω καταλαβει γιατι ολες τις φορες που εχω παιξει με 4αστερη κ ο αντιπαλος 5αστερη δεν ηταν καλος και τον νικαγα.

Iσχυει αυτο που λεει!+1 απο μενα

Καλος ο Γαυρος! τον εχω κανει winner! Jebuuurrr :mrgreen:

post-205561-0-32698600-1326126203_thumb.jpg

Δεν έχω κάνει καμια ειδική διατριβή πάνω στο θέμα. Λέω ό,τι βλέπω (ή μάλλον ό,τι είχα δει όταν έπαιζα το παιχνίδι). Έπαιρνα μόνο Ολυμπιακό και είχα βαρεθεί να παίζω με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο 60% των αγώνων (και βάλε). Φυσικά δεν ήμουν μόνο εγώ γιατί το συγκεκριμένο θέμα το είχαν και αρκετοί φίλοι μου (μόνιμο θέμα γκρίνιας μεταξύ μας). Έβλεπα τους αντιπάλους με τους οποιους έπαιζε ο -Παναθηναϊκός- αδερφός μου και ζήλευα. Στο τέλος κατέληξα κι εγώ να παίρνω αποκλειστικά βάζελο και ΠΑΟΚ.

Ακόμα και στο full manual (που η ικανότητα του ανθρώπου παίζει μεγαλύτερο ρόλο από αυτή του ΑΙ) θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να νικήσω αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες. Σκεφτείτε ότι οι μεν τρέχουν σαν μηχανάκια και οι δε σέρνονται, ενώ γενικά στο Fifa παίζει τεράστιο ρόλο η ταχύτητα.

Έστω και μικρό προβάδισμα να έχει ο άλλος, αν γνωρίζει στοιχειωδώς το παιχνίδι αυτόματα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα (δεν το συζητάω αν είναι εντελώς άμπαλος). Φαντάζομαι ότι εκ των πραγμάτων στο full manual υπάρχουν πολλοί λιγότεροι άμπαλοι σε σχέση με τα άλλα modes, οπότε...

Δεν έχω κάνει καμια ειδική διατριβή πάνω στο θέμα. Λέω ό,τι βλέπω (ή μάλλον ό,τι είχα δει όταν έπαιζα το παιχνίδι). Έπαιρνα μόνο Ολυμπιακό και είχα βαρεθεί να παίζω με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο 60% των αγώνων (και βάλε). Φυσικά δεν ήμουν μόνο εγώ γιατί το συγκεκριμένο θέμα το είχαν και αρκετοί φίλοι μου (μόνιμο θέμα γκρίνιας μεταξύ μας). Έβλεπα τους αντιπάλους με τους οποιους έπαιζε ο -Παναθηναϊκός- αδερφός μου και ζήλευα. Στο τέλος κατέληξα κι εγώ να παίρνω αποκλειστικά βάζελο και ΠΑΟΚ.

Ακόμα και στο full manual (που η ικανότητα του ανθρώπου παίζει μεγαλύτερο ρόλο από αυτή του ΑΙ) θυμάμαι ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να νικήσω αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες. Σκεφτείτε ότι οι μεν τρέχουν σαν μηχανάκια και οι δε σέρνονται, ενώ γενικά στο Fifa παίζει τεράστιο ρόλο η ταχύτητα.

Έστω και μικρό προβάδισμα να έχει ο άλλος, αν γνωρίζει στοιχειωδώς το παιχνίδι αυτόματα αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα (δεν το συζητάω αν είναι εντελώς άμπαλος). Φαντάζομαι ότι εκ των πραγμάτων στο full manual υπάρχουν πολλοί λιγότεροι άμπαλοι σε σχέση με τα άλλα modes, οπότε...

μεχρι στιγμης η μονη ομαδαρα που μου ετυχε ηταν η Bayern Μοναχου (εγω με γαυρο παντα) και νομιζω οτι αν και ο τυπος ηταν καλος του το εκλεψα το ματσακι στο τελος τελος με 2-1.Βεβαια με Robben εξω με κοκκινη απο πολυ νωρις!Ας μην την επαιρνε ομως!Ρεαλ Μπαρτσα Μαν Γ Ιντερ Μιλαν ΠΟΤΕ δεν μου ετυχαν!προς το παρον ...μην λεω μεγαλες κουβεντες!:)

Το "προς το παρόν" μπορεί να ήταν και θέμα τύχης, το οποιο θα δεχόμουν αν είχαμε παίξει 5-10 αγώνες. Αλλά επειδή (αν θυμάμαι καλά) εσύ έχεις φτάσει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εγώ μέχρι την έβδομη κατηγορία, σίγουρα έχουμε παίξει πολύ μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν φυσιολογικά αλλά από ένα σημείο και μετά οι συνηθισμένοι αντίπαλοί μου ήταν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι ίσως παίζουν κάποιο ρόλο το control assistance (manual/assisted) και το firewall status (συνήθως έπαιζα με restricted). Θα σκεφτόμουν και την περίπτωση οι χαμηλότερες κατηγορίες να είναι γεμάτες από 5στερες ομάδες αλλά απ' ότι μου έχουν πει φίλοι που παίρνουν μόνο Ολυμπιακό και κοντεύουν level 40, το "πρόβλημα" το έχουν αντιμετωπίσει και στις μεγάλες κατηγορίες.

Σκέφτομαι επίσης ότι τώρα τελευταία ίσως να έχει βελτιωθεί η κατάσταση, γιατί πχ. τούτος εδώ ο φίλος μου είχε το γνωστό θέμα αλλά τώρα τελευταία βλέπω ότι παίζει μόνο εναντίον ισάξιων ομάδων.

Κρίμα που έχω παίξει τόσα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (και τους βατούς αντιπάλους του) που το Match History του easportsfootball.com δεν εμφανίζει πλέον τους αγώνες του Ολυμπιακού, ώστε να έδειχνα και του λόγου το αληθές. Τελοσπάντων, δεν είναι τόσο σημαντικό. Η λύση που έδωσα δεν με χάλασε καθόλου (να παίρνω μόνο 3,5στερες ομάδες). Τα κύρια προβλήματά μου ήταν άλλα όμως δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι :P

nzeppo φυσικα και δε σε αμφισβητω εμπειρικα μιλαμε και οι δυο απο οτι μας εχει τυχει.

Ωχ τα σπαει ο τροπος που δειχνει το προφιλ του φιλου σου το σαιτ αυτο αν και δε δειχνει συνολο νικων ισοπαλιων και ηττων εγω εμπαινα αλλου.

Εμενα βασικα μου πε ο Παντελης(thx Padeli ξανα) πως να τσεκαρω με ποιους παιζω μεσα απο την easports, βεβαια την ειχα ψιλιαστει την δουλεια-ειχα γραψει εδω σχετικα- αφου οχι μονο επαιζα κοντρα στις ιδιες ομαδες αλλα ειχαν και το ιδιο στυλ παιχνιδιου! :mrgreen:

ερωτηση: Μηπως ειναι λιγα τα 1-2 λεπτα;αν ο αλλος εχει την μπαλα αυτα τα 2 λεπτα-ειναι καποιοι παιχτες με πολυ καλη κυκλοφορια της μπαλας-πως κανεις quit;(χωρις να κλεισεις το modem :mrgreen: )

Και το λεω αυτο γιατι πχ μου χει τυχει να χρειαζομαι 1 βαθμο για τιτλο και να μου χει τυχει αντιπαλος του χεριου μου-ειχα ξαναπαιξει μαζι του και τον νικησα- και επαιζα πασουλες μεχρι να περασει το 5λεπτο! μετα τον πατησα εννοειται αφου δεν εκανε QUIT στην αρχη!εκανε στο τελος μια και καλη :mrgreen:

ερωτηση Νο2: τι ειναι τα accomplishments και τι ρολο παιζουν;

Άμα θες να κάνεις quit ενώ ο άλλος έχει την μπάλα η λύση είναι πολύ απλή: πατά το Windows key στο πληκτρολόγιο και το παιχνίδι ελαχιστοποιείται! Τσουπ, disconnect άμεσα.

Ενώ η κατάσταση με δυνατότερους αντιπάλους μου είχε τύχει μόνο στο κύπελλο,χτες μου έγινε για 1η φορά στο κανονικό πρωτάθλημα του h2h. Εγώ με Aston Villa και ξαφνικά βλέπω Manchester United o άλλος. Αλλά τελικά κέρδισα σχετικά εύκολα (παρά το 1-0 μόνο) γιατί μάλλον ο αντίπαλος ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας. Στην αρχή σκέφτηκα να κάνω quit αλλά λέω ας δοκιμάσω. Και τελικά μου βγήκε σε καλό.

Καλησπέρες...

Ρε παιδιά εχω το εξής πρόβλημα...

Παίζω Virtual Pro κανονικά με randoms.

αλλά όταν αρχίζω παιχνίδι με Club Pro μόλις ξεκινήσει μετά απο λίγα δευτερόλεπτα μου βγάζει error

"An error has occurred and you are no longer synced with the online match" και με πετά έξω...

καμιά ιδέα τι συμβαίνει. το παθαίνω μόνο όταν πάω να παίξω με τον virtual pro παίχτη μου με την ομάδα που είμαι..

ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους.. λοιπον ψαχνουμε για παιχτες για το virtual pro . εχουμε φτιαξει μια ομαδα μονο για ελληνες.. την Hellas United.. οποιος ελληνας ενδιαφερεται ας κανει apply. ευχαριστω...

Παιδες,μια ερωτηση. Αγορασα το FIFA αυθεντικο αλλα χαλασε το dvd player μου. Αν το παρω απο τον θειο και βαλω το serial απο το original θα μπορεσω να παιξω online;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...