kjtzemis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 To disable real-time protection only : Open MSE -> click Settings and under real-time protection -> uncheck the option Turn ON real-time protection http://social.techne...5-b30dbf5f909c/ επειδη δεν γνωριζω καλα αγγλικα μπορεις να μου τα γραψεις στα ελληνικα???πηγα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρησκω αυτο το ral time protection! Υ.Γ.το βρηκα φιλε μου!!οκ σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ναι; επειδη παιζω με keyboard ε;....η επειδη έπαιζα με Γαύρο; Ειμαι division 2 και τα πραγραμα τα ειναι πολυ σκουρα για να ανεβω αλλες φορες τα παω καλλα και αλλες αστα να πανε.Το θεορω δυσκολο να κατακτησω το προταθλημα για να δουμε ο χρονος θα δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι division 2 και τα πραγραμα τα ειναι πολυ σκουρα για να ανεβω αλλες φορες τα παω καλλα και αλλες αστα να πανε.Το θεορω δυσκολο να κατακτησω το προταθλημα για να δουμε ο χρονος θα δειξει Μια χαρα σε βρισκω devision 2!H 1 ειναι κοντα! ...στοχος μου ειναι παντα να μενω στην κατηγορια που βρισκομαι...ειναι καποιοι παιχτες που δεν παιζονται (π.χ κανουν πολλα τσαλιμια ή παιζουν φοβερη αμυνα και εκμεταλευονται τους τουμπανιασμενους μπροστα Μεσσι-Ροναλντο-Πατο κλπ ή ειναι πιο γρηγοροι και δυνατοι απο σενα -αυτο αν δεν ειναι καποιο ειδος cheating τοτε ειναι του παιχνιδιου) και τοτε οντως ειναι σκουρα τα πραγματα, καλα για μας τους keyboard players ειναι τρομερα δυσκολο! Παιζε (αν δεν το κανεις) με ομαδες απο 4 αστερια και κατω ....συμβουλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Ειμαι division 2 και τα πραγραμα τα ειναι πολυ σκουρα για να ανεβω αλλες φορες τα παω καλλα και αλλες αστα να πανε.Το θεορω δυσκολο να κατακτησω το προταθλημα για να δουμε ο χρονος θα δειξει φιλε μου θελω να σε ρωτησω κατι οσων αφορα το πρωταθλημα για το οποιο μιλατε γτ αν καταλαβα καλα για πρωταθλημα μιλατε στο Online σωστα?μπορεις να μου πεις που ακριβως πρεπει να παω για να παιξω και εγω τετοιο πρωταθλημα πχ dvivision 6(ή οποιον διποτε αλλο αριθμο)?το μονο που εχω βρει ειναι να παω στο online modes στο κεντρικο μενου και λεει καπου head to head seasons παταω εκει παταω μετα απο τις 3 επιλογες την πρωτη (η 1η και η 3η πατιετε η μεσαια οχι) με βαζει να διαλεξω ομαδα και απο διπλα μου λεει team managment,online settings,search και κατι αλλο παταω search και μου βρισκει αντιπαλο και παιζω...αλλα καθε φορα που παταω την πρωτη επιλογη παντα με βαζει να διαλεξω ομαδα...αυτο λογικα δεν ειναι αυτο που ψαχνω ετσι?γτ το αποκλοιω να σαφηνει να παιζεις με οποια ομαδα θελεις σε καθε αγωνα!!! μπορεις να με κατατοπησεις λιγο που πρεπει να παω ετσι ωστε να παιξω και εγω??? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 http://www.easports.com/media/play/video/109543505 Αλλο ενα γκολ μου το ανεβασα λογο της τριπλας που επιασε καλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 φιλε μου θελω να σε ρωτησω κατι οσων αφορα το πρωταθλημα για το οποιο μιλατε γτ αν καταλαβα καλα για πρωταθλημα μιλατε στο Online σωστα?μπορεις να μου πεις που ακριβως πρεπει να παω για να παιξω και εγω τετοιο πρωταθλημα πχ dvivision 6(ή οποιον διποτε αλλο αριθμο)?το μονο που εχω βρει ειναι να παω στο online modes στο κεντρικο μενου και λεει καπου head to head seasons παταω εκει παταω μετα απο τις 3 επιλογες την πρωτη (η 1η και η 3η πατιετε η μεσαια οχι) με βαζει να διαλεξω ομαδα και απο διπλα μου λεει team managment,online settings,search και κατι αλλο παταω search και μου βρισκει αντιπαλο και παιζω...αλλα καθε φορα που παταω την πρωτη επιλογη παντα με βαζει να διαλεξω ομαδα...αυτο λογικα δεν ειναι αυτο που ψαχνω ετσι?γτ το αποκλοιω να σαφηνει να παιζεις με οποια ομαδα θελεις σε καθε αγωνα!!! μπορεις να με κατατοπησεις λιγο που πρεπει να παω ετσι ωστε να παιξω και εγω??? ευχαριστω εκ των προτερων!!! Ειναι απλο οπως σου ειπα και σε προηγουμενο post πας στο head to head season διαλεγεις την ομαδα που θελεις στο team managment αμα θες αλλαζεις το συστημα της ομαδας σου και παικτη.Απο εκει και περα κανεις search(αναλογα ποσα αστερια εχει η ομαδα σου βρισκη ισοδυναμο παικτη σαν και σενα)και παιζεις κανονικα.Απο εκει και περα οσο πιο πολες νικε κανεις θα ανεβενης division μεχρι να φτασεις στην 1 και να κατακτησεις το πρωταθλημα.Απλο οσο αναιβενεις division τοσο πιο δυσκολη ειναι οι αντιπαλοι και χρειαζεσαι περισοτερους βαθμους για να ανεβεις κατηγορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το "ισοδύναμο" βέβαια είναι σχετικό. Το παιχνίδι αρχικά προσπαθεί να σου βρει ισοδύναμο αντίπαλο και ομάδα αλλά τελικά μπορεί να καταλήξεις να παίξεις με αντίπαλο από ανώτερη κατηγορία (μέχρι 2 divisions πάνω πάει σίγουρα). Και φυσικά να πάρεις πχ. Ολυμπιακό (4 αστέρια) και να παίξεις εναντίον 5στερων αντιπάλων, όπως τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Γενικά το matchup είναι μεγάλο fail του παιχνιδιού. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτιμούσα να παίρνω ομάδες με 3,5 αστέρια (πχ. Παναθηναϊκό), ώστε ο αντίπαλος να ήταν στη χειρότερη τίποτα Juventus, Ajax ή Fiorentina αλλά ποτέ Ρεάλ και Μάντσεστερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ειναι απλο: αν σου κατσει ομαδα καλυτερη, βλεπεις οτι δεν την παλευεις και γενικα δεν γουσταρεις να παιξεις κοντρα π.χ σε ρεαλ (επισης π.χ αν παιζεις με Γαυρο οπως εγω αν και Βαζελος ) μπορεις να κανεις quit!πριν συμπληρωθει το 5λεπτο δεν χανεις βαθμους μη φοβασαι, μετα το 5λεπτο ομως μην κανεις quit - Αυτο που δεν μου αρεσει στα H2H ειναι οτι παιζεις σε γκρουπ ουσιαστικα και αντιμετωπιζεις 4-5 τους ιδιους καθε φορα μεχρι να ....αλλαξεις γκρουπ παλι.Bεβαια αυτο εχει και τα καλα του γιατι μπορεις να αποφευγεις κατι παιχτουρες που σε κανουν να θελεις να σπασεις διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ειναι απλο οπως σου ειπα και σε προηγουμενο post πας στο head to head season διαλεγεις την ομαδα που θελεις στο team managment αμα θες αλλαζεις το συστημα της ομαδας σου και παικτη.Απο εκει και περα κανεις search(αναλογα ποσα αστερια εχει η ομαδα σου βρισκη ισοδυναμο παικτη σαν και σενα)και παιζεις κανονικα.Απο εκει και περα οσο πιο πολες νικε κανεις θα ανεβενης division μεχρι να φτασεις στην 1 και να κατακτησεις το πρωταθλημα.Απλο οσο αναιβενεις division τοσο πιο δυσκολη ειναι οι αντιπαλοι και χρειαζεσαι περισοτερους βαθμους για να ανεβεις κατηγορια. ναι ωραια σευχαριστω!!!απλα δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...αν θελω σε καθε αγωνα αλλαζω ομαδα?πχ στον εναν αγωνα περνω μπαρτσα στον αλλον παιρνω παναθηναικο? επεισης εχει μεταγραφες? φιλε σορρυ αν σε κουραζω!! σευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου! Ειναι απλο: αν σου κατσει ομαδα καλυτερη, βλεπεις οτι δεν την παλευεις και γενικα δεν γουσταρεις να παιξεις κοντρα π.χ σε ρεαλ (επισης π.χ αν παιζεις με Γαυρο οπως εγω αν και Βαζελος ) μπορεις να κανεις quit!πριν συμπληρωθει το 5λεπτο δεν χανεις βαθμους μη φοβασαι, μετα το 5λεπτο ομως μην κανεις quit - Αυτο που δεν μου αρεσει στα H2H ειναι οτι παιζεις σε γκρουπ ουσιαστικα και αντιμετωπιζεις 4-5 τους ιδιους καθε φορα μεχρι να ....αλλαξεις γκρουπ παλι.Bεβαια αυτο εχει και τα καλα του γιατι μπορεις να αποφευγεις κατι παιχτουρες που σε κανουν να θελεις να σπασεις διαφορα! ναι τετοια πες μου να στειλω αδιαβαστω και το 2 joystick του πσ3!!!ειδα ειχα κανει κομματια το σονυ γτ επαιζα online pro2012 μην κανω και αυτο κομματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ναι ωραια σευχαριστω!!!απλα δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...αν θελω σε καθε αγωνα αλλαζω ομαδα?πχ στον εναν αγωνα περνω μπαρτσα στον αλλον παιρνω παναθηναικο? επεισης εχει μεταγραφες? φιλε σορρυ αν σε κουραζω!! σευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου! Φυσικα και μπορεις να αλλαξεις ομαδα. Για της μεταγραφες καθε φορα που μπαινεις στο H2H κανει update το ροστερ των ομαδων.Και οτι εγραψαν και τα παιδια πιο πανω και οχι δεν με κουραζεις για αυτο ειναι οι insomniacs για να βοηθανε ο ενας τον αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ναι ωραια σευχαριστω!!!απλα δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...αν θελω σε καθε αγωνα αλλαζω ομαδα?πχ στον εναν αγωνα περνω μπαρτσα στον αλλον παιρνω παναθηναικο? επεισης εχει μεταγραφες? φιλε σορρυ αν σε κουραζω!! σευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου! ναι τετοια πες μου να στειλω αδιαβαστω και το 2 joystick του πσ3!!!ειδα ειχα κανει κομματια το σονυ γτ επαιζα online pro2012 μην κανω και αυτο κομματια οχι!!!καλε μη! οκ κοπανατα ΜΟΝΟ αν μπορεις και με πληκτρολογιο οπως εγω ΑΛΛΑ θα ελεγα να μην το κανεις γιατι ολα αυτα κοστιζουν ενα σκασμο λεφτα!Κριση! Οσο για το παραπανω που σου εγραψα,το καταλαβες;;;...στο γκρουπ που θα τυχαινεις σιγουρα θα υπαρχει καποιος που θα σε πιστολιαζει (περιπου συνεχεια ).Οταν θα κληρωθεις στο καπακι ή πιο μετα να παιξεις μαζι του τοτε σκεψου τι θελεις! Θελεις να ανεβεις κατηγορια?χρειαζεσαι τους βαθμους της νικης;σου κανει και ο ενας βαθμος;μπορεις ομως κοντρα σε αυτον να παρεις εστω και το Χ; Η επιλογη με ποιον παιζεις ειναι ΚΑΙ δικη σου! υ.γ εαν πας στο λινκ easports.com και μπεις στον λογαριασμο σου,στο πρωτο που σου βγαζει στο overveiw σου εμφανιζει 4-5 παιχτες που επαιξες εναντιον τους δλδ τα nickname τους,τις ομαδες τους + τα σκορ που ηρθαν στις αναμετρησεις σας! ΑΥΤΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 υ.γ εαν πας στο λινκ easports.com και μπεις στον λογαριασμο σου,στο πρωτο που σου βγαζει στο overveiw σου εμφανιζει 4-5 παιχτες που επαιξες εναντιον τους δλδ τα nickname τους,τις ομαδες τους + τα σκορ που ηρθαν στις αναμετρησεις σας! ΑΥΤΑ! Μπορεις να πατησεις και το view all stats και μετα την καρτελα match history και να δεις και παραπανω παιχνιδια που εχεις παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ειναι απλο: αν σου κατσει ομαδα καλυτερη, βλεπεις οτι δεν την παλευεις και γενικα δεν γουσταρεις να παιξεις κοντρα π.χ σε ρεαλ (επισης π.χ αν παιζεις με Γαυρο οπως εγω αν και Βαζελος ) μπορεις να κανεις quit!πριν συμπληρωθει το 5λεπτο δεν χανεις βαθμους μη φοβασαι, μετα το 5λεπτο ομως μην κανεις quit - Αυτο που δεν μου αρεσει στα H2H ειναι οτι παιζεις σε γκρουπ ουσιαστικα και αντιμετωπιζεις 4-5 τους ιδιους καθε φορα μεχρι να ....αλλαξεις γκρουπ παλι.Bεβαια αυτο εχει και τα καλα του γιατι μπορεις να αποφευγεις κατι παιχτουρες που σε κανουν να θελεις να σπασεις διαφορα! Δυστυχώς ακόμα και το disconnect-μέχρι-το-5'-χωρίς-συνέπειες έχει κι αυτό τα προβλήματά του. Ναι μεν δεν χρεώνει νίκη/ήττα σε κανέναν, αλλά τι γίνεται αν κάποιος δεχτεί γκολ πριν συμπληρωθούν τα 5 πρώτα λεπτά; Μα φυσικά κάνει άμεσο disconnect, όπως και γίνεται σε καθημερινή βάση. Κανονικά ο κανονισμός των "5 λεπτών" θα έπρεπε να μειωθεί σε 1-2 το πολύ, ίσα ίσα να δεις ποιός είναι ο αντίπαλος και αν έχεις lag. Γενικά απέφευγα τις αποσυνδέσεις όταν έβλεπα ότι η άλλη ομάδα είναι σημαντικά ισχυρότερη. Πρώτον γιατί έπαιζα με manual-όλα και μετά από ένα σημείο έπρεπε να ψάξω τουλάχιστον 10 φορές για να βρω αντίπαλο. Και δεύτερον γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις, μου έπεφτε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ίντερ κλπ. Αν ήταν να κάνω disconnect με το που έβλεπα τέτοια ομάδα, τότε πραγματικά θα έπρεπε να ψάξω τουλάχιστον 20-25 φορές μέχρι να βρω επιτέλους κάποιον στα μέτρα μου. Κι όλα αυτά γιατί η EA έχει άθλια λογική matchup (αν και σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι), ενώ δεν δίνει πλεονέκτημα σε όσους παίρνουν μικρότερες ομάδες. Δεν υπάρχει καν κίνητρο. Στο Euro2008 θυμάμαι ότι οι μικρότερες ομάδες έπαιρναν περισσότερους πόντους και αν έπαιζες πχ. Ισλανδία-Αγγλία, ακόμα κι αν έχανες έπαιρνες περίπου όσους πόντους κι ο αντίπαλος. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι παρόμοιο και φέτος, αλλά εφόσον στο H2H το ζητούμενο δεν είναι τα experience points (για να λεβελιάσεις) αλλά το τρίποντο της νίκης για να ανέβεις κατηγορία ή να παραμείνεις, πρακτικά δεν υπάρχει κίνητρο για να επιλέξεις μικρότερη ομάδα. Το πολύ πολύ να παίζεις στα 3-3,5 αστέρια, ώστε να αποφύγεις τα 5στερα θηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά ο κανονισμός των "5 λεπτών" θα έπρεπε να μειωθεί σε 1-2 το πολύ, ίσα ίσα να δεις ποιός είναι ο αντίπαλος και αν έχεις lag. Σωστο. Μερικες φορες μπορει να χρειαστεις παραπανω λεπτα για να καταλαβεις αν εχεις ενοχλητικο lag (πχ μπορει να κολλησει σε καμια βαθια μπαλια και οχι οταν παιζεις κοντινες πασες) αλλα αυτες ειναι πολυ λιγες η φορες. Καταρχην καταλαβαινω εγω προσωπικα αν θα εχω lag με τον αντιπαλο απο το ποση ωρα κανει να μου φορτωσει το παιχνιδι που βρισκομαι στην αρενα. Τραβαω ενα σουτ με φορα παει αουτ αλλο ενα αουτ και μετα πρεπει να μπει στο παιχνιδι. Αν αργει παραπανω τοτε εχω lag. Με φιλο μου Ελληνα πχ μολις κανω το πρωτο σουτ στην αρενα μετα συνδεομαστε, δεν προλαβαινω δευτερο. Φυσικα τελεια συνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πάντως αυτό που λέτε ότι παίζεις με τους ιδίους 3-4 παίχτες δεν το εχώ παρατηρήσει. Στα τελευταία 6 ματς είναι όλοι διαφορετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα