Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιπλέον το "άλλο PC" που ανέφερα έχει Avira 2011 και όχι τη φετινή έκδοση. Ίσως να παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο. Θα κάνω αύριο κάποιες δοκιμές και θα επανέλθω. Όπως είπα το κακό είναι ότι ούτως ή άλλως το πρόβλημα εμφανίζεται εντελώς ακανόνιστα.

Υπάρχει επίσης και αυτό: http://forum.avira.c...threadID=115012

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και φυσικά το κύριο πρόβλημα δεν είναι το antivirus ή οτιδήποτε άλλο. Είναι η μλκία που δέρνει την ΕΑ, με την ανεπανάληπτη λογική ότι "minimize=disconnect".

Δημοσ.

Έχω το Avira 2012 free. Δεν είπα ότι δεν έχω προβλήματα με το Fifa12. Ίσα ίσα που εξαιτίας αυτών των προβλημάτων έχω μήνες να παίξω, είμαι ακόμα Division 8 και δεν ασχολούμαι πλέον.

Απλά επειδή είδα ελαχιστοποιήσεις και σε άλλα παιχνίδια, άρχισα να το ψυλλιάζομαι λίγο περισσότερο. Η διαφορά είναι ότι στα άλλα παιχνίδια η ελαχιστοποίηση δεν επιφέρει άλλες συνέπειες. Στο Fifa όμως συνεπάγεται αυτόματο disconnect και ήττα, ακόμα κι αν έχει λήξει ο αγώνας υπέρ μας.

Μάλλον θα δοκιμάσω το Avast, αλλά περιμένω πρώτα να δω το πρόβλημα τουλάχιστον άλλη μια φορά.

Δημοσ.

Ας γραψω και γω την γνωμη μου για το fifa 12.To εχω στο ps3 αλλα λιγο πολυ παντου ειναι ετσι.Κατα αρχην να σας πω οτι δεν ειμαι κανενας super παιχταρας.Στο παιχνιδι λοιπιν εχω προσθεσει τα εξης.Κατ αρχην το gameplay του ειναι πολυ καλο (οχι τελειο,απλα πολυ καλο)Ομως δε θελω να σταθω εκει.Θελω να σταθω στα σημεια που κανουν το παιχνιδι να σου σπαει κυριολεκτικα τα νευρα.Συνηθως παιζω στο επιπεδο professional και αντιμετωπιζω μεγαλη δυσκολια στο να κερδισω τον αντιπαλο (συνηθως χανω) ,ενω στο προηγουμενο επιπεδο κερδιζω πολυ ευκολα.Και να το πρωτο αρνητικο του παιχνιδιου.Η μεγααααλη διαφορα αναμεσα στα επιπεδα δυσκολιας ,ενω δηλαδη στο ενα νικαω πανευκολα στο δευτερο χανω ευκολα,δεν υπαρχει δηλαδη ενα επιπεδο αναμεσα σ αυτα τα δυο.

Και παμε στο δευτερο. Οσες φορες και να παιξω εχω παρατηρησει το εξης:Το παιχνιδι δινει ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα στο cpu .Και για να γινω πιο συγκεκριμενος:Ολες οι τυχαιες μπαλιες καταληγουν σχεδον παντα σε αντιπαλο.Και να ταν μονο αυτο;

Το πιο εκνευριστικο απ ολα ειναι η υπεροχή που δινει το παιχνιδι στο cpu oταν κανει φαση για γκολ.Θα εχετε προσεξει

οτι μετα απο πολλες αποκρουσεις η μπαλα καταληγει σχεδον παντα σε ξεμαρκαριστο επιθετικο ο οποιος θα σκοραρει.Η ευκαιρεια αυτη γινεται εκνευριστικα πολλες φορες οταν ο χρηστης εχει σκοραρει πριν.

Εδω θα τελειωσω τα "παραπονα μου" σχετικα με το fifa 12 (τα οποια παραπονα τα εχω προσεξει τα ιδια ακριβως και στο PRO), λεγοντας οτι ενα παιχνιδι πρεπει να αποτελει μεσο διασκεδασης και οχι να γινεται τροπος να σου σπαει τα νευρα.

Ευχαριστω που διαβασατε αυτο το κειμενο.Θ αηθελα να διαβασω και τις δικες σας αποψεις...

Ευχαριστω!

Δημοσ.

offtopic αλλα βλεπω που μιλατε για antivirus.

Βαλτε το Microsoft Security Essentials να ησυχασετε ρε παιδια. Παναλαφρο, ευκολο,φιλικο και γρηγορο. Κανει τη δουλεια του αψογα. 3+ χρονια αυτο εχω χωρις κανενα απολυτως προβλημα(οπως και παμπολλοι γνωστοι και φιλοι).

Δημοσ.

offtopic αλλα βλεπω που μιλατε για antivirus.

Βαλτε το Microsoft Security Essentials να ησυχασετε ρε παιδια. Παναλαφρο, ευκολο,φιλικο και γρηγορο. Κανει τη δουλεια του αψογα. 3+ χρονια αυτο εχω χωρις κανενα απολυτως προβλημα(οπως και παμπολλοι γνωστοι και φιλοι).

φιλε μου μπορουμε να το βρουμε καπου το συγκεκριμενο???

ειχα και εγω το avira πριν λιγο καιρο αλλα μου εσπαγε τα νευρα εβρισκε ολο μ@λ@κιες για ιους και κατεστραμενα αρχεια!!!!μετα εβαλα το avast 4 και ημουνα πολυ ευχαριστημενος αλλα ητανε παλιο και μολις βγηκε η καινουρια εκδοση μου ακυρωναν τον κωδικο!!!τωρα εχω το avg και μου την δινει και αυτο ωρες ωρες!!

αυτο το microsoft φιλε μου που μπορω να το βρω!!!και κατι ακομα γινετε να το απενεργοποιεις?

Δημοσ.

Ας γραψω και γω την γνωμη μου για το fifa 12.To εχω στο ps3 αλλα λιγο πολυ παντου ειναι ετσι.Κατα αρχην να σας πω οτι δεν ειμαι κανενας super παιχταρας.Στο παιχνιδι λοιπιν εχω προσθεσει τα εξης.Κατ αρχην το gameplay του ειναι πολυ καλο (οχι τελειο,απλα πολυ καλο)Ομως δε θελω να σταθω εκει.Θελω να σταθω στα σημεια που κανουν το παιχνιδι να σου σπαει κυριολεκτικα τα νευρα.Συνηθως παιζω στο επιπεδο professional και αντιμετωπιζω μεγαλη δυσκολια στο να κερδισω τον αντιπαλο (συνηθως χανω) ,ενω στο προηγουμενο επιπεδο κερδιζω πολυ ευκολα.Και να το πρωτο αρνητικο του παιχνιδιου.Η μεγααααλη διαφορα αναμεσα στα επιπεδα δυσκολιας ,ενω δηλαδη στο ενα νικαω πανευκολα στο δευτερο χανω ευκολα,δεν υπαρχει δηλαδη ενα επιπεδο αναμεσα σ αυτα τα δυο.

Και παμε στο δευτερο. Οσες φορες και να παιξω εχω παρατηρησει το εξης:Το παιχνιδι δινει ενα πολυ μεγαλο πλεονεκτημα στο cpu .Και για να γινω πιο συγκεκριμενος:Ολες οι τυχαιες μπαλιες καταληγουν σχεδον παντα σε αντιπαλο.Και να ταν μονο αυτο;

Το πιο εκνευριστικο απ ολα ειναι η υπεροχή που δινει το παιχνιδι στο cpu oταν κανει φαση για γκολ.Θα εχετε προσεξει

οτι μετα απο πολλες αποκρουσεις η μπαλα καταληγει σχεδον παντα σε ξεμαρκαριστο επιθετικο ο οποιος θα σκοραρει.Η ευκαιρεια αυτη γινεται εκνευριστικα πολλες φορες οταν ο χρηστης εχει σκοραρει πριν.

Εδω θα τελειωσω τα "παραπονα μου" σχετικα με το fifa 12 (τα οποια παραπονα τα εχω προσεξει τα ιδια ακριβως και στο PRO), λεγοντας οτι ενα παιχνιδι πρεπει να αποτελει μεσο διασκεδασης και οχι να γινεται τροπος να σου σπαει τα νευρα.

Ευχαριστω που διαβασατε αυτο το κειμενο.Θ αηθελα να διαβασω και τις δικες σας αποψεις...

Ευχαριστω!

Δυστυχώς αυτό είναι χαρακτηριστικό σχεδόν όλων των sports simulators (αλλά και πολλών παιχνιδιών γενικότερα). Από το Fifa και το NBA 2k, μέχρι το... Rockband και το Guitar Hero. Οι διαφορές ανάμεσα στα επίπεδα δυσκολίας είναι δυσανάλογα μεγάλες. Δοκίμασε να πειράξεις λίγο τα sliders ή να βρεις κάποια έτοιμα. Θα δεις σημαντική διαφορά όταν παίζεις εναντίον του ΑΙ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το ζουμί του Fifa είναι στο online ή γενικά εναντίον ανθρώπου/ων.

φιλε μου μπορουμε να το βρουμε καπου το συγκεκριμενο???

ειχα και εγω το avira πριν λιγο καιρο αλλα μου εσπαγε τα νευρα εβρισκε ολο μ@λ@κιες για ιους και κατεστραμενα αρχεια!!!!μετα εβαλα το avast 4 και ημουνα πολυ ευχαριστημενος αλλα ητανε παλιο και μολις βγηκε η καινουρια εκδοση μου ακυρωναν τον κωδικο!!!τωρα εχω το avg και μου την δινει και αυτο ωρες ωρες!!

αυτο το microsoft φιλε μου που μπορω να το βρω!!!και κατι ακομα γινετε να το απενεργοποιεις?

http://windows.micro...rity-essentials

Γενικά δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια για το antivirus της Microsoft αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω δοκιμάσει, περισσότερο για λόγους... συνήθειας. Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να κάνω μια προσπάθεια.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...