Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πλάκα είναι που ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μπορούσες να το βρεις στα 19-20 ευρώ (έστω κι απ' τις γκρίζες αγορές), ενώ στις κονσόλες δεν έχει πέσει καθόλου. Ακόμα κανα 40άρι κάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η πλάκα είναι που ακόμα και την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μπορούσες να το βρεις στα 19-20 ευρώ (έστω κι απ' τις γκρίζες αγορές), ενώ στις κονσόλες δεν έχει πέσει καθόλου. Ακόμα κανα 40άρι κάνει.

Στης κονσολες εχει φτασει στα 30 ευρω

Έχεις δίκιο. Η τιμή πρέπει να μειώθηκε με την αλλαγή του χρόνου, γιατί γύρω στα Χριστούγεννα που είχα τσεκάρει τελευταία φορά δεν βρήκα τιμή κάτω από τις 35 λίρες.

Έχεις δίκιο. Η τιμή πρέπει να μειώθηκε με την αλλαγή του χρόνου, γιατί γύρω στα Χριστούγεννα που είχα τσεκάρει τελευταία φορά δεν βρήκα τιμή κάτω από τις 35 λίρες.

Και περσυ το ιδιο ειχε γινει παντα τετιο καιρο η EA κατεβαζει της τιμες(Αναφερομε για το fifa και το Need for speed).

Έννοια σου και είναι αρκετοί. Προσωπικά γνωρίζω τουλάχιστον 2-3 κοντινούς ανθρώπους (όχι φανατικούς παίκτες βέβαια), που περιμένουν να πέσει η τιμή και μέχρι τότε παίζουν το περσινό. Αφήστε δε όσους έχουν σπασμένα PS3 και ακόμα ελπίζουν να γίνει κάτι με το Fifa για 3.55 firmware.

εγω πριν 3 μερες το αγορασα για πσ3 στα 30Ε απο public...η τιμη του επεσε στα 30Ε μεσα στα χριστουγεννα το εβγαζαν ολα τα καταστηματα προσφρα απο 25-30Ε!!!ειπα να το αγορασω μια φορα για pc γτ πιστευα οτι θα ητανε φτηνοτερο αλλα ειδα το πουλαγαν στην ιδια τιμη (30Ε) και για το pc και για το ps3 οποτε το πηρα για το ps3!!εχω ομως μια απορια!!!πως γινετε να παιξω online στο πσ3 δινει εναν καωδικο που λεει online pass τον εδωσα τον κωδικο ολα μια χαρα αλλα δεν γνωριζω στο μενου που ακριβως πρεπει να παω για να παιξω online..εντομεταξυ μου ειπανε οτι παιζουμε στο online πρωταθλημα και champions league ισχυει κατι τετοιο???

υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει?

εγω πριν 3 μερες το αγορασα για πσ3 στα 30Ε απο public...η τιμη του επεσε στα 30Ε μεσα στα χριστουγεννα το εβγαζαν ολα τα καταστηματα προσφρα απο 25-30Ε!!!ειπα να το αγορασω μια φορα για pc γτ πιστευα οτι θα ητανε φτηνοτερο αλλα ειδα το πουλαγαν στην ιδια τιμη (30Ε) και για το pc και για το ps3 οποτε το πηρα για το ps3!!εχω ομως μια απορια!!!πως γινετε να παιξω online στο πσ3 δινει εναν καωδικο που λεει online pass τον εδωσα τον κωδικο ολα μια χαρα αλλα δεν γνωριζω στο μενου που ακριβως πρεπει να παω για να παιξω online..εντομεταξυ μου ειπανε οτι παιζουμε στο online πρωταθλημα και champions league ισχυει κατι τετοιο???

υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει?

Στο κεντρικο μενου διαλεγεις head to head matches και παιζεις κατευθειαν online

Στο κεντρικο μενου διαλεγεις head to head matches και παιζεις κατευθειαν online

λοιπον...πηγα στο κεντρικο μενου πατησα Online modes μετα πατησα head to head seasons μετα πατησα εκει που ελεγε play match season διαλεξα την ομαδα και απο διπλα ελεγε online settings και κατι αλλα πατησα search περιμενα λιγο και μου εβγαλε αυτο εδω το μηνυμα "conection to your opponent was lost.Please start searching again"

το ξαναδοκιμασα αλλα παλι το ιδιο μου εβγαζε!!!

Ακυρο τελικα!!!μπηκα και επαιξα εναν αγωνα αλλα κολαγε πολυ...πχ παταγα να δοσει πασα και την εντολη την επερνε μετα απο κατα δευτερολεπτο!!επεισης καπου στο 75 εχασε την συνδεση!!!τα ιδια μου εκανε και οταν επαιζα πεσ2012 online!!!λετε να φταιει το ρουτερ??εχω ενα απλο αυτο δλδ που μου ειχε δωσει η εταιρια!!!

Λοιπόν πιθανότατα βρήκα τι προκαλούσε το minimize. Το Avira! Μόλις το αφαίρεσα δεν ξαναείδα minimize.

Ενδιαφέρον! Το θέμα με το minimize έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα γιατί δεν είναι πρόβλημα του Fifa τελικά. Μου το κάνει και σε άλλα παιχνίδια, από το τελευταίο Assassin's Creed, μέχρι το BF3 κλπ. Το κακό είναι πως δεν το κάνει πάντα, οπότε είναι δύσκολο να το ψάξω περισσότερο. Δεν υπάρχει εμφανές pattern.

Το είδα όμως να γίνεται και στο laptop, όχι σε παιχνίδια αλλά την ώρα που έπαιζε ταινία με το MPHC. Παντού έχω το avira. Απ' την άλλη βέβαια σε ένα άλλο PC που έχει το ίδιο combo Win7/64+Fifa12+Avira δεν έχω δει ποτέ να το κάνει. Θα ξεκινήσω απενεργοποιώντας το Avira και βλέπουμε...

4ος τιτλος στα Η2Η! :mrgreen: παντα με κουμπια και παιζοντας (τον 4ο τιτλο μονο) με...τον Ολυμπιακο!

PLATINI_ATHENS DEVISION 1 (και ομως ειμαι Παναθηναικος!!!)

Για την ιστορία στα H2H επαιξα με τον μεγα παιχτη Παντελη!!!κουφο ε? :mrgreen: ηρθαμε 1-1!(εγω με τον Ολυμπιακο εκεινος αν θυμαμαι καλα με μια Βραζιλιανικη)

Επαιξα και ενα ματς κοντρα στην Παναθα (αλλος ενας Ελληνας στα Η2Η!!),ο τυπος επαιζε με 6-7 πισω!!!! νικησα 2-1....

Αυτα!Jebuuurrr

4ος τιτλος στα Η2Η! :mrgreen: παντα με κουμπια και παιζοντας (τον 4ο τιτλο μονο) με...τον Ολυμπιακο!

PLATINI_ATHENS DEVISION 1 (και ομως ειμαι Παναθηναικος!!!)

Για την ιστορία στα H2H επαιξα με τον μεγα παιχτη Παντελη!!!κουφο ε? :mrgreen: ηρθαμε 1-1!(εγω με τον Ολυμπιακο εκεινος αν θυμαμαι καλα με μια Βραζιλιανικη)

Επαιξα και ενα ματς κοντρα στην Παναθα (αλλος ενας Ελληνας στα Η2Η!!),ο τυπος επαιζε με 6-7 πισω!!!! νικησα 2-1....

Αυτα!Jebuuurrr

Μπραβο το θεορω μεγαλο κατορθομα. :mrgreen:

Ενδιαφέρον! Το θέμα με το minimize έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα γιατί δεν είναι πρόβλημα του Fifa τελικά. Μου το κάνει και σε άλλα παιχνίδια, από το τελευταίο Assassin's Creed, μέχρι το BF3 κλπ. Το κακό είναι πως δεν το κάνει πάντα, οπότε είναι δύσκολο να το ψάξω περισσότερο. Δεν υπάρχει εμφανές pattern.

Το είδα όμως να γίνεται και στο laptop, όχι σε παιχνίδια αλλά την ώρα που έπαιζε ταινία με το MPHC. Παντού έχω το avira. Απ' την άλλη βέβαια σε ένα άλλο PC που έχει το ίδιο combo Win7/64+Fifa12+Avira δεν έχω δει ποτέ να το κάνει. Θα ξεκινήσω απενεργοποιώντας το Avira και βλέπουμε...

Ένα θα σου πω. Δεν έχω ξαναδεί minimize από τότε που έβγαλα το Avira.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...