xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 το γνωριζω φιλε μου...κρατουσα πατημενο το L2 αλλα και παλι τπτ!!γιαυτο μου εκανε εντυπωση γτ εκει στην "αρενα" που σε βαζει να κανεις τριπλες μπορουσα και εκανα ποδαρακια και μου φανηκε παραξενο που δεν εκανε τριπλες! οοΟ!Δεν ξέρω τι παίζεται!
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κάνε αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας πρώτα(χωρίς κατάληξη .txt στο τέλος) , και μετά κάντο copy-paste και στα 2 μέρη που σου είπα. Α και επίσης , το Addalias να το βάλεις στη 2η γραμμή , πάνω από τα υπόλοιπα χειριστήρια που γράφει δηλαδή. το εκανα αλλα παλι τιποτα!!!στα εγγραφα μεσα στον φακελο του παιχνιδιου δεν υπηρχε κανενα παρομοιο αρχειο με το buttondata και απλα το εκανα επικοληση!!οσον αφορα αυτο για την 2η γραμμη δεν το καταλαβα και το προσθεσα οπως διαβαζεις το κειμενο οχι στην πρωτη κατηγορια με τα adalias αλλα εκει οπου ξεκιναει η δευτερη και δεν εχει πολλα ειχε 2-3 νομιζω!!!
Dennisbest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όταν είπα για τη 2η σειρά, εννοούσα αυτό: AddController "Controller_025" AddAlias "Generic USB Joystick" AddAlias "AUTO PAD" AddAlias "Dual Trigger 3-in-1" AddAlias "Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force" AddAlias "FireStorm Wireless Gamepad"
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όταν είπα για τη 2η σειρά, εννοούσα αυτό: AddController "Controller_025" AddAlias "Generic USB Joystick" AddAlias "AUTO PAD" AddAlias "Dual Trigger 3-in-1" AddAlias "Dual Trigger 3-in-1 Rumble Force" AddAlias "FireStorm Wireless Gamepad" το εκανα και αυτο...προσθεσα το addalias κατω ακριβως απο το τελευταιο addalias οπου μου εστειλες στο spoiler παραπανω αλλα τιποτα παλι..!!τεσπα...δεν πειραζει συνδεσα το χειρηστηριο απο το ps3 και ποιανουν μια χαρα!!!μονο που οταν θα παιζω με κανεναν διπλο το ενα το χειρηστηριο δεν θα εχει τριπλες!!!:/
Dennisbest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Περίεργο , γιατί εγώ το δοκίμασα σε pc 2 με το ίδιο πρόβλημα και δούλεψε. Απλά επειδή δεν είναι και όλα τα controller ίδια , σιγουρέψου ότι με την αλλαγή αυτή στο buttondata.ini , το L2 είναι όντως το...L2 και δεν έχει γίνει remap σε άλλο κουμπι.
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Περίεργο , γιατί εγώ το δοκίμασα σε pc 2 με το ίδιο πρόβλημα και δούλεψε. Απλά επειδή δεν είναι και όλα τα controller ίδια , σιγουρέψου ότι με την αλλαγή αυτή στο buttondata.ini , το L2 είναι όντως το...L2 και δεν έχει γίνει remap σε άλλο κουμπι. το κοιταξα αποτι καταλαβα ηταν το L1 αλλα κατι παιζει με τον δεξι αναλογικο δεν μπορω να καταλαβω!!τελος παντων...δεν πειραζει!!!σευχαριστω παντως για την βοηθεια σου!!!!!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παιδια ειναι καλο στο online multiplayer? Γιαυτό και μόνο φτιάχτηκε πιστεύω! Λέει με 1000!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζει κάποιος αυτό: Είναι δυνατόν να παίξω με έναν φίλο μου online στο ίδιο PC; Να είμαστε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε εναντίων άλλων.
newlynx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γνωρίζει κάποιος αυτό: Αυτό το είχα κοιτάξει και εγώ αλλά δεν βρήκα τρόπο να γίνει.
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα πως γίνεται: στο online matches πας head 2 head (όχι official) και εκεί που επιλέγεις ομάδα πατάς Υ στο δεύτερο χειριστήριο.
newlynx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Βρήκα πως γίνεται: στο online matches πας head 2 head (όχι official) και εκεί που επιλέγεις ομάδα πατάς Υ στο δεύτερο χειριστήριο. Τι είπες τώρα; Θα το δοκιμάσω μόλις μπορέσω!!!
Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Έχασα το πρωτάθλημα για έναν αγώνα. Κρίμα και στην αρχή πίστευα ότι θα έπεφτα κατηγορία.
stratigos24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Έχασα το πρωτάθλημα για έναν αγώνα. Κρίμα και στην αρχή πίστευα ότι θα έπεφτα κατηγορία. Μια απο τα ιδια. Ειχα στη division 2 16 βαθμους και εναν αγωνα ακομα. Και επρεπε νικη οπωςδηποτε για να παω 18+ και να περασω στην 1. Τελικα εφερα ισοπαλια...
Erunildo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Για όσους ενδιαφέρονται,το play εχει το παιχνίδι στα 16,5€ με free delivery. http://www.play.com/Games/PC/4-/20376942/-/Product.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα