Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα. Μου έχει τύχει 1-2 φορές μόνο ευτυχώς και απορούσα γιατί το έκαναν. Τώρα που το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να παίξω με έναν φίλο μου online στο ίδιο PC; Να είμαστε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε εναντίων άλλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα. Μου έχει τύχει 1-2 φορές μόνο ευτυχώς και απορούσα γιατί το έκαναν. Τώρα που το θυμήθηκα. Είναι δυνατόν να παίξω με έναν φίλο μου online στο ίδιο PC; Να είμαστε στην ίδια ομάδα και να παίξουμε εναντίων άλλων. εμένα την 1η φορά που έπαιξα h2h και έφαγα γκολ στο 10 κοντά,αμέσως έκανε dc ο άλλος..και πήρα την νίκη και το μέτρησε το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν πιθανότατα βρήκα τι προκαλούσε το minimize. Το Avira! Μόλις το αφαίρεσα δεν ξαναείδα minimize. Επιτέλους ανέβηκα Division 1 αλλά είναι σκούρα τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ρε γαμωτο τι φταιει τοσο αμπαλος ειμαι πια? Τοσο καιρο(αν και για κανενα μηνα το ψιλοπαρατησα το παιχνιδι), πηγαινοερχομαι μεταξυ 6 και 7 division... Δε ξερω, εγω νομιζω πως παιζω καλα απλα ωρες ωρες τυχαινω ειτε σε φοβερους παικτες, ειτε εχω πολυ lag(πολυ συχνα) με αποτελεσμα εγω να σερνομαι και ο αλλος να ειναι τουρμπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι που μου εκανε εντυπωση???στην εκδοση του pc δεν εχει τριπλες φετος???το επαιξα στο ps3 και ειχε κανονικα τριπλες....το κατευασα και στο pc και δεν εχει τριπλες....το περσυνο ειχε...φετος χωρις τριπλες δεν πας πουθενα βγαινεις 1-1 με τον αμυντικο και δεν ξερεις τι σκατα να κανεις για να τον περασεις!!!!!μηπως υπαρχει καμια ρυθμιση ή γινετε με κανα αλλο κουμπι φετος???γτ δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Έχει , αλλά μάλλον δεν θα δουλεύει το δεξί αναλογκό στο χειριστήριό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 δεν παιζει αυτο που λες!!!παιζω και προ με το τηλεχειρηστηριο και ειναι ολα κομπλε...μια χαρα λειτουργει!!!!:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ναι , εννοούσα μήπως δεν δουλεύει στο Fifa 12. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα ( το είχα κι εγώ) αν παίζεις με no brand χειριστήρια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις edit το αρχείο buttonData.ini που βρίσκεται στο φάκελο FIFA 12/Game στα Program Files. Εκεί θα δεις μια λίστα με ονόματα controllers , αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις άλλο ένα AddAlias και μέσα στα εισαγωγικά να γράψεις το όνομα του controller σου , όπως αυτο αναγνωρίζεται στα windows. Το ίδιο αρχείο υπάρχει και στο φακελο My Documents/FIFA 12 , οπότε κάνεις κι εκεί την ίδια διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ναι , εννοούσα μήπως δεν δουλεύει στο Fifa 12. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα ( το είχα κι εγώ) αν παίζεις με no brand χειριστήρια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις edit το αρχείο buttonData.ini που βρίσκεται στο φάκελο FIFA 12/Game στα Program Files. Εκεί θα δεις μια λίστα με ονόματα controllers , αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις άλλο ένα AddAlias και μέσα στα εισαγωγικά να γράψεις το όνομα του controller σου , όπως αυτο αναγνωρίζεται στα windows. Το ίδιο αρχείο υπάρχει και στο φακελο My Documents/FIFA 12 , οπότε κάνεις κι εκεί την ίδια διαδικασία. ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις οδηγιες σου!μηπως ομως μπορεις να μου πεις που μπορω να παω να δω το ονομα του κοντρολερ μου??εχω windows 7 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πίνακας ελέγχου-> Υλικό και Ήχος->Συσκευές και εκτυπωτές. Θα το δεις εκεί μέσα , κάνε δεξί κλικ και πάτα ρυθμίσεις ελεγκτή παιχνιδιών. Στο παραθυράκι που βγάζει ,λέει ακριβώς το όνομά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μα για να κάνεις ντρίμπλες πρέπει να πατήσεις το trigger(για χειριστήρια σα του ps, L2 και τον δεξί αναλογικό μοχλό!,τουλάχιστον στο logitech rublepad 2που έχω είναι το 7 http://1.bp.blogspot.com/_zrDWFS4wkuA/THlDAc4YcqI/AAAAAAAAADg/h0XmTrvZmvI/s320/logitech+cordless+rumblepad+2.jpg ) Μια χαρά έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πίνακας ελέγχου-> Υλικό και Ήχος->Συσκευές και εκτυπωτές. Θα το δεις εκεί μέσα , κάνε δεξί κλικ και πάτα ρυθμίσεις ελεγκτή παιχνιδιών. Στο παραθυράκι που βγάζει ,λέει ακριβώς το όνομά του. ωραια...το βρηκα το ονομα παω εκει ακριβως που μου ειπες στο programm files/fifa12/game και μπαινω σε ενα αρχειο απο το σημειοματαριο με το ονομα "buttonData" προσθετω μετα ενα AddAlias οπως μου ειπες και γραφω το ονομα απο το τζουστικ δλδ "Generic USB Joystick" και μετα παω να κανω αποθηκευση και αντικατασταση μολις παταω πραγματοποιηση αντικαταστασης μου πεταει ενα παραθυρακι και μου λεει δεν εχετε προσβαση!!!!:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 ωραια...το βρηκα το ονομα παω εκει ακριβως που μου ειπες στο programm files/fifa12/game και μπαινω σε ενα αρχειο απο το σημειοματαριο με το ονομα "buttonData" προσθετω μετα ενα AddAlias οπως μου ειπες και γραφω το ονομα απο το τζουστικ δλδ "Generic USB Joystick" και μετα παω να κανω αποθηκευση και αντικατασταση μολις παταω πραγματοποιηση αντικαταστασης μου πεταει ενα παραθυρακι και μου λεει δεν εχετε προσβαση!!!!:/ Κάνε αποθήκευση στην επιφάνεια εργασίας πρώτα(χωρίς κατάληξη .txt στο τέλος) , και μετά κάντο copy-paste και στα 2 μέρη που σου είπα. Α και επίσης , το Addalias να το βάλεις στη 2η γραμμή , πάνω από τα υπόλοιπα χειριστήρια που γράφει δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μα για να κάνεις ντρίμπλες πρέπει να πατήσεις το trigger(για χειριστήρια σα του ps, L2 και τον δεξί αναλογικό μοχλό!,τουλάχιστον στο logitech rublepad 2που έχω είναι το 7 http://1.bp.blogspot.com/_zrDWFS4wkuA/THlDAc4YcqI/AAAAAAAAADg/h0XmTrvZmvI/s320/logitech+cordless+rumblepad+2.jpg ) Μια χαρά έχει το γνωριζω φιλε μου...κρατουσα πατημενο το L2 αλλα και παλι τπτ!!γιαυτο μου εκανε εντυπωση γτ εκει στην "αρενα" που σε βαζει να κανεις τριπλες μπορουσα και εκανα ποδαρακια και μου φανηκε παραξενο που δεν εκανε τριπλες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους θα ηθελα να μοιραστω με ολους την φοβερη σημερινη εμπειρια μου που δειχνει τι εστι ποδοσφαιρο κ ποδοσφαιρακι (το φιφα εννοω) μαζι επαιζα με θρυλο εναντιον νιουκαστλ και στο 30 εχανα 3-0 στο 35 ο μιραλλας μειωνει σε 3-1 στο 60 ανατρεπει πανω στην γραμμη ενας αντιπαλος τον μιραλας και τρωει κοκκινη. στο 86 ο μιραλλας μειωνει σε 3-2 απο το 86 εως το 90 ο τυπος κραταει μπαλα κ δεν μπορω να την κλεψω στο 90 κλεβει ο μιραλας , πασα στον τζιμπουρ και με σουτ απο 25μ 3-3 τσαντιζεται ο αντιπαλος με την σεντρα κ χανει τη μπαλα , την παιρνει ο φετφα, ξεχυνεται μπροστα , πασα στον μιραλλας, 1 σακκουλα και πλασε και 3-4 και κοντεψα να σπασω το pc αυτα κ καληνυκτα σας (εκλεισα για αποψε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα