Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) πως εισαι για παρτη σου και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν σε καθημερινη βαση. Ειναι πχ οι φιλοι σου για καφε σε ενα μαγαζι, μπορεις να σταματησεις για μια ωριτσα και να πας να αραξεις μαζι τους. Δεν εχεις επι 10 και 12 ωρες το αφεντικο η τον προισταμενο πανω απο το κεφαλι σου.

2) κανεις βολτες με το αμαξι και πλήρωνεσαι

3) απειρα γκομενακια

τα αρνητικα

1) η δουλεια εχει πεσει παρα πολυ και πρεπει να σκιστεις 12 με 14 ωρες τη μερα για να βγαλεις αυτα που πρεπει. Αυτο ισχυει ειτε το νοικιαζεις ειτε ειναι δικο σου.

2) Η φαση στους δρομους της Αθηνας δεν παλευεται. Θελει γερο στομαχι. Εχουμε καταντησει Ινδια. Δε σεβεται ο ενας τον αλλο, τρεχουν ολοι σαν τους τρελους, φλας δε βγαζει κανεις, παρκαρουν οπου να ναι, κλεινει το κεντρο συνεχως και αν μπλεξεις τρως ενα δυωρο τσαμπα, τα μηχανακια νομιζουν οτι ο δρομος ειναι μονο για παρτη τους, κλπ...

1)Κάνεις ότι γουστάρεις αλλά πρέπει να δουλεύεις 12-14ώρες για να τα βγάλεις πέρα

2)Βολτάρεις συνέχεια αλλά όχι και τόσο πολύ γιατί συνήθως είσαι η σταματημένος σε μποτιλιάρισμα η βρίζεσαι με τα μηχανάκια

Το τρία ισχύει, έχω δει πολλούς να κάνουν τους ταρίφες στα γκομενάκια

Δημοσ.

γιατι στις αλλες δουλειες ποσες ωρες δουλευεις? εγω οπου εχω δουλεψει το 10ωρο ειναι στανταρ...η κοπελα μου το ιδιο...φιλοι μου το ιδιο...10-12ωρο ειναι η φαση

ε εδω ειναι 12 με 14 αλλα με κανα 3ωρο-4ωρο πιατσα

και στο μποτιλιαρισμα το πακετο ειναι οταν εισαι αδειος, που ειναι σπανιο γιατι μαθαινεις που και πως να κινεισαι ;)

@zio/rus : δε νομιζω να υπαρχει αλλη δουλεια που να παιζει τοσο στενη και αμεση επαφη...τα υπολοιπα ολα ειναι νομοι των πιθανοτητων  :-D

• Like 1
Δημοσ.

γιατι στις αλλες δουλειες ποσες ωρες δουλευεις? εγω οπου εχω δουλεψει το 10ωρο ειναι στανταρ...η κοπελα μου το ιδιο...φιλοι μου το ιδιο...10-12ωρο ειναι η φαση

και στο μποτιλιαρισμα το πακετο ειναι οταν εισαι αδειος, που ειναι σπανιο γιατι μαθαινεις που και πως να κινεισαι ;)

@zio/rus : δε νομιζω να υπαρχει αλλη δουλεια που να παιζει τοσο στενη και αμεση επαφη...τα υπολοιπα ολα ειναι νομοι των πιθανοτητων  :-D

Ελπίζω να μη διαβάζει η κοπέλα σου και πέσει παντόφλα! :P  :D

Δημοσ.

ζιγκολο? :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ...

ξεθαβω το θεμα μπας και δεμ.εζω δει αλλο.παροιμοιο θεμα...

Πατερας φιλου με δικο του ταξι μου ειπε να βγαλω την αδεια και να μου το δινει για κανα σκ και κανα βραδυ θελω να μου πειτε αν αξιζει γενικα... περα απο τα 150 300 ευρω τι αλλα εξοδα θα εχω για να ειναι ετοιμος για να το οδηγησω νομιμα?

Εχω και ενα mls που θα το χρησιμοποιησω για taxibeat η taxiplon ...τι λετε απο τα δυο ? Και πως μπορω να κανω εκει εγραφη? Πια ειναι η διαδικασια? Κατα τα αλλα τι αλλο να προσεξω κτλ κτλ ... ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ...

ξεθαβω το θεμα μπας και δεμ.εζω δει αλλο.παροιμοιο θεμα...

Πατερας φιλου με δικο του ταξι μου ειπε να βγαλω την αδεια και να μου το δινει για κανα σκ και κανα βραδυ θελω να μου πειτε αν αξιζει γενικα... περα απο τα 150 300 ευρω τι αλλα εξοδα θα εχω για να ειναι ετοιμος για να το οδηγησω νομιμα?

Εχω και ενα mls που θα το χρησιμοποιησω για taxibeat η taxiplon ...τι λετε απο τα δυο ? Και πως μπορω να κανω εκει εγραφη? Πια ειναι η διαδικασια? Κατα τα αλλα τι αλλο να προσεξω κτλ κτλ ... ευχαριστω

Εφόσον το αμάξι είναι αλλουνού θα το τρέχεις στο όνομα του κανονικού κατόχου.

Την άδεια και είσαι κομπλε.

Δημοσ.

Μετα την αδεια για να μανω μεροκαματο θα πρεπει να ασφαλιστω εγω ? Πως γινεται ακριβως?

Εκτος απο την αδεια δηλαδη δεν θα χρειαστω ασφαλεια?

Δημοσ.

Ο πατέρας του φίλου σου λογικά θα τα ξέρει καλύτερα αυτά από μας!

Θα σου το νοικιάζει ή θα στο δίνει έτσι; Δεν κατάλαβα.

Δημοσ.

Για αρχη ετσι να δουμε αν μπορω και αν νγαζω και τιποτα... αλλα θελω να σιγουρευτω αν πρπει να με ασφαλιση και να με γραψει για ενσημα κτλ

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα . Τελικα συμφερει η αποκτηση ταξι ; Ειμαι ανεργος , εχω το διπλωμα , και σκεφτομαι αντι να ανοιξω κανενα μαγαζι που θα το κλεισω μετα κανενα χρονο το πολυ ( λογω κρισης ) , ισως θα ηταν καλυτερα να παρω κανενα ταξι αν βρω σε καλη τιμη . Το θεμα ειναι βγαινει μεροκαματο ; Εστω και με πολλες ωρες δουλειας ; Η το εχουν διαλυσει τελειως το επαγγελμα;

Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα . Τελικα συμφερει η αποκτηση ταξι ; Ειμαι ανεργος , εχω το διπλωμα , και σκεφτομαι αντι να ανοιξω κανενα μαγαζι που θα το κλεισω μετα κανενα χρονο το πολυ ( λογω κρισης ) , ισως θα ηταν καλυτερα να παρω κανενα ταξι αν βρω σε καλη τιμη . Το θεμα ειναι βγαινει μεροκαματο ; Εστω και με πολλες ωρες δουλειας ; Η το εχουν διαλυσει τελειως το επαγγελμα;

Πριν αγοράσεις δούλεψε σε ένα πρώτα ή νοίκιασε ένα ή μισό θα έλεγα.

Δημοσ.

Κοιτάξου πρώτα με τις άδειες γιατί νομίζω έχουν γίνει πολύ δύσκολες - ακριβές για να τις αποκτήσεις.

Επίσης σε ποια πόλη είσαι; Στην Αθήνα είναι τίγκα στα ταξί οπότε μοιραία θα βγάζεις λιγότερα από ότι σε κάποια άλλη πόλη.

Και τέλος τσέκαρε και για οδηγός Uber, αλλά στο Ελαδισταν που είμαστε 200 χρόνια πίσω μάλλον δεν το ξέρει κανείς και δεν θα βγάζεις τίποτα γιατί δεν θα έχεις πελάτες.

Υ.Γ 

Σωστός ο zio10, καλύτερα νοίκιασε ένα μην σου μείνει και το ταξί στο χέρι μετά.

Δημοσ.

Κοιτάξου πρώτα με τις άδειες γιατί νομίζω έχουν γίνει πολύ δύσκολες - ακριβές για να τις αποκτήσεις.

Επίσης σε ποια πόλη είσαι; Στην Αθήνα είναι τίγκα στα ταξί οπότε μοιραία θα βγάζεις λιγότερα από ότι σε κάποια άλλη πόλη.

Και τέλος τσέκαρε και για οδηγός Uber, αλλά στο Ελαδισταν που είμαστε 200 χρόνια πίσω μάλλον δεν το ξέρει κανείς και δεν θα βγάζεις τίποτα γιατί δεν θα έχεις πελάτες.

Υ.Γ 

Σωστός ο zio10, καλύτερα νοίκιασε ένα μην σου μείνει και το ταξί στο χέρι μετά.

Σίγουρα; Έχω την εντύπωση ότι έχουν πέσει οι τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...