nazlos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 αδελφε καλη τυχη. απο τιμες κλπ δεν ξερω αλλα ευχη και καταρα στο δινω, για τ ονομα του θεου... Βγαζε φλας πληζ, ευχαριστω! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα ειμαι σωστος οδηγος γιατι κ γω τους βριζω αυτους Aσχημη εποχη διαλεξες για ταξιτζης! Οι 11 στους 10 που ακουω καθε μερα χτυπιουνται και οδειρονται και τραβανε τα μαλλια τους... ειδικα το τελευταιο χρονο λενε η κατασταση εχει ξεπερασει τα ορια της απελπισιας Ναι ολοι αυτο λενε σε συγκριση με τα παλια χρονια,αλλα ολοι βγαζουν λεφτα κ εγω δουλεια δε βρσικω τωρα εχω απολυθει απο τον στρατο τον φλεβαρη κ καθε μερα ψαχνω!Ειναι μια λυση κ αυτο!
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Καλά τα πρώτα 200000χλμ όλοι είναι κύριοι. Μετά χαλάνε
Ntinaras Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Aσχημη εποχη διαλεξες για ταξιτζης! Οι 11 στους 10 που ακουω καθε μερα χτυπιουνται και οδειρονται και τραβανε τα μαλλια τους... ειδικα το τελευταιο χρονο λενε η κατασταση εχει ξεπερασει τα ορια της απελπισιας τους λυπαμαι πολυ
grigoriou Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ναι ολοι αυτο λενε σε συγκριση με τα παλια χρονια,αλλα ολοι βγαζουν λεφτα κ εγω δουλεια δε βρσικω τωρα εχω απολυθει απο τον στρατο τον φλεβαρη κ καθε μερα ψαχνω!Ειναι μια λυση κ αυτο! Nαι, απ τ ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα, εαν δεν ειναι δικο σου ομως ισως καποιες μερες δε βγαζεις ουτε μεροκαματο.
nazlos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Nαι, απ τ ολοτελα καλη ειν κι η παναγιωταινα, εαν δεν ειναι δικο σου ομως ισως καποιες μερες δε βγαζεις ουτε μεροκαματο. Δεν εχω ακουσει να λεει κανεις οτι δεν εβγαλε μεροκαματο κ οι περισσοτεροι ειναι οικογενιαρχες που το εχουν κ πιο πολλοι αναγκη,κ το πολυ πολυ αμα βλεπω οτι δεν τραβαει το αφηνω κ μου μενει το διπλωμα που στοιχιζει 200 μονο...Αρα.......Δεν εχω να χασω κατι κ το διπλωμα δεν θα παει χαμενο
aristos12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ΦΙΛΟΣ αδελφικος, απολυθηκε απο εργοστασιο και δεν ευρισκε δουλεια εξω και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την μονη δουλεια που βρηκε ηταν οδηγος ταξι.το νοικιασε απο ξαδελφο του δινοντας 1500 euro εγγυηση ,και 40 euro την ημερα νοικι για το μισο .αυτο εγινε πριν απο 3 χρονια το ταξι ηταν skoda καινουργιο σχεδον.λοιπον για να βγαζει το νοικι και καποιο μεροκαματο ικανοποιητικο το δουλευε ασταματητα 12 ωρες την ημερα . ΕΙΧΕ ενα ΚΑΚΟ ελαττωμα γι αυτη την δουλεια ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ .τι μου ελεγε ,καθε μερα με το αγχος ηταν,αν δεν επαιρνε 2πλες - 3πλες κουρσες ,αν δεν εκλεβε ηλικιωμενους ,τυφλους,τουριστες,να χρεωνει απο πρακτορεια υπερβολικα ποσα για βαλιτσες κλπ κλπ ,δεν ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .μερικες μερες ουτε το νοικι ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ . το σημαντικωτερο ειχε αλλοιωθει ο χαρακτηρας του,αφου απο το αγχος και την ανααδουλεια ειχε πολλα πολλα νευρα,ολα του φταιγανε,εβριζε ηταν αποτομος κλπ . το κρατησε για 5 μηνες το παρατησε γιατι ειδε πως δεν εκανε για την δουλεια ΑΥΤΗ .δουλευει εδω και 2.5 χρονια dellivery βγαζει πολλα περισσοτερα απο το ΤΑΞΙ και το βασικωτερο ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ-ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ .το ΤΑΞΙ να ξερεις μου ελεγε δεν εχει μονο ΕΣΟΔΑ αλλα και ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ .νοικι-ασφαλεια-πετρελαια-service-ΚΤΕΟ καθε χρονο- ζημιες- ταμειο ΤΣΑ- συνδρομη αν εισαι σε RADIOTAXI- εξοδα λογιστη-οταν αλλαζανε απο το υπουργειο οι τιμες στα κομιστρα πηγαινεις σε ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ για να αλλαξει με νεες τιμες το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ και να το σφραγισει για 5 λεπτα δουλεια σου παιρνει 40-50 euro- εν ολιγοις ,με το συμπαθειο αν ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ,αν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .....προχωρα θα εχεις κανει μια εμπειρια δουλειας....θα ηθελα μονο να σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ αν προχωρησεις για ταξι ,να βγεις ΕΔΩ και να γραψεις ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ομως αν καποιο απο τα ανωτερω ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ..Η ΟΧΙ ..... 1
nazlos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ΦΙΛΟΣ αδελφικος, απολυθηκε απο εργοστασιο και δεν ευρισκε δουλεια εξω και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ την μονη δουλεια που βρηκε ηταν οδηγος ταξι.το νοικιασε απο ξαδελφο του δινοντας 1500 euro εγγυηση ,και 40 euro την ημερα νοικι για το μισο .αυτο εγινε πριν απο 3 χρονια το ταξι ηταν skoda καινουργιο σχεδον.λοιπον για να βγαζει το νοικι και καποιο μεροκαματο ικανοποιητικο το δουλευε ασταματητα 12 ωρες την ημερα . ΕΙΧΕ ενα ΚΑΚΟ ελαττωμα γι αυτη την δουλεια ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΙΟΣ .τι μου ελεγε ,καθε μερα με το αγχος ηταν,αν δεν επαιρνε 2πλες - 3πλες κουρσες ,αν δεν εκλεβε ηλικιωμενους ,τυφλους,τουριστες,να χρεωνει απο πρακτορεια υπερβολικα ποσα για βαλιτσες κλπ κλπ ,δεν ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .μερικες μερες ουτε το νοικι ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ . το σημαντικωτερο ειχε αλλοιωθει ο χαρακτηρας του,αφου απο το αγχος και την ανααδουλεια ειχε πολλα πολλα νευρα,ολα του φταιγανε,εβριζε ηταν αποτομος κλπ . το κρατησε για 5 μηνες το παρατησε γιατι ειδε πως δεν εκανε για την δουλεια ΑΥΤΗ .δουλευει εδω και 2.5 χρονια dellivery βγαζει πολλα περισσοτερα απο το ΤΑΞΙ και το βασικωτερο ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ-ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙ .το ΤΑΞΙ να ξερεις μου ελεγε δεν εχει μονο ΕΣΟΔΑ αλλα και ΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ .νοικι-ασφαλεια-πετρελαια-service-ΚΤΕΟ καθε χρονο- ζημιες- ταμειο ΤΣΑ- συνδρομη αν εισαι σε RADIOTAXI- εξοδα λογιστη-οταν αλλαζανε απο το υπουργειο οι τιμες στα κομιστρα πηγαινεις σε ΤΑΞΙΜΕΤΡΑ για να αλλαξει με νεες τιμες το ΤΑΞΙΜΕΤΡΟ και να το σφραγισει για 5 λεπτα δουλεια σου παιρνει 40-50 euro- εν ολιγοις ,με το συμπαθειο αν ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΚΡΥΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ,αν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ .....προχωρα θα εχεις κανει μια εμπειρια δουλειας....θα ηθελα μονο να σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ αν προχωρησεις για ταξι ,να βγεις ΕΔΩ και να γραψεις ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ομως αν καποιο απο τα ανωτερω ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ..Η ΟΧΙ ..... Εννοειται οτι αν τελικα κανω αυτην την δουλεια θα γραψω κα θα πω.Ακομα στο ξεκινημα του διπλωματος ειμαι...
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ότι είπε ο aριστος, τα ίδια ακριβώς με φίλο μου κολλητό. νταλικέρης ήτανε κομάντο 20 ώρες στο τιμόνι, έγινε ταρίφας από ανάγκη και 6 μήνες μονο άντεξε.χειρότερο επάγγελμα με χειρότερους συναδέλφους δε θα βρείς.καλύτερα πάνε delivery
nazlos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 ότι είπε ο aριστος, τα ίδια ακριβώς με φίλο μου κολλητό. νταλικέρης ήτανε κομάντο 20 ώρες στο τιμόνι, έγινε ταρίφας από ανάγκη και 6 μήνες μονο άντεξε.χειρότερο επάγγελμα με χειρότερους συναδέλφους δε θα βρείς.καλύτερα πάνε delivery Που λετε για delivery που βγαζουν περισσοτερα απο ταξιτζιδες δηλαδη ποσα?Βγαζουν 40 oi deliverades?
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 εύκολα, πιτσιρικάδες κιόλας 30 το μεροκάματο sουβλατζή k κάνα 10ρίκο μπουρμπουάρ πολύ χαλαρά
kage Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 @aristos παιζουν αυτα που λες(αν και μετραει και το μερος που επιλεγεις να δουλευεις) αλλα αν θες να κανεις πιο ευκολες δουλειες υπαρχουν π.χ. πελατολογια,εταιριες,ξενοδοχεια,αεροδρομιο αλλα κυριως ειναι θεμα γνωριμιων ακομη και σε αυτο το επαγγελμα.σιγουρα παντως στα παραπανω θελει ακριβο νεο αυτοκινητο...παντως ακομη και πριν 3 χρονια που το χα κοιταξει απλα επεφτε πολυ κλαψα για δικους τους λογους(οχι δεν αναφερομαι στον φιλο σου.αν κοιταξες στο ινετ ειμαι σχεδον σιγουρος ακομη και τωρα αυτα που γραφω δεν τα αναφερουν καπου). ειχα μιλησει με ατομα που χαν 3-6 ταξι στο ονομα τους.ειναι κατι αντιστοιχο με τις πρωην κλειστες αδειες για δημοσιας χρησης φορτηγα+βυτιοφορα. μην ξεχνας οτι το επαγγελμα ειναι σχεδον αφορολογητο ακομη και με τις αλλαγες! αυτον τον καιρο μαθαινω οτι αρκετα ταξι τα δουλευουν αλλοδαποι που δεν μιλανε καν ελληνικα και πανε μονο με gps.
grigoriou Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δεν εχω ακουσει να λεει κανεις οτι δεν εβγαλε μεροκαματο κ οι περισσοτεροι ειναι οικογενιαρχες που το εχουν κ πιο πολλοι αναγκη,κ το πολυ πολυ αμα βλεπω οτι δεν τραβαει το αφηνω κ μου μενει το διπλωμα που στοιχιζει 200 μονο...Αρα.......Δεν εχω να χασω κατι κ το διπλωμα δεν θα παει χαμενο Εαν ακουγες 2-3 διαφορετικα ατομα την ημερα, οπως εγω, ομως?.. Σημειωνω οτι τα μονα ατομα που μου ειπαν no problem(2-3 στους χιλιους) ητανε νεοι, και στην ηλικια και στο επαγγελμα! Οδηγοι κιολας. Η αδεια λεει καποτε εκανε 200000 και τωρα μόνο 70?
GIOVINCO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 να πω κι εγω δυο λογια για οποιον ενδιαφερεται να δουλεψει. τη δουλεια αυτη ή θα τη λατρεψεις για τα θετικα της ή θα τη μισησεις για τα αρνητικα της μεση λυση δεν υπαρχει. τα θετικα της ειναι 1) πως εισαι για παρτη σου και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν σε καθημερινη βαση. Ειναι πχ οι φιλοι σου για καφε σε ενα μαγαζι, μπορεις να σταματησεις για μια ωριτσα και να πας να αραξεις μαζι τους. Δεν εχεις επι 10 και 12 ωρες το αφεντικο η τον προισταμενο πανω απο το κεφαλι σου. 2) κανεις βολτες με το αμαξι και πλήρωνεσαι. Και για οσους δεν ξερουν δρομους τα GPS εχουν βελτιωθει απιστευτα. 3) απειρα γκομενακια 4) μιλας με πολυ κοσμο και διαφορετικο. Το 90% εχει παντα ορεξη για κουβεντα και την ξεκιναν απο μονοι τους. Θα μιλησεις απο ναρκωμανη μεχρι μεγαλοδικαστικο. τα αρνητικα 1) η δουλεια εχει πεσει παρα πολυ και πρεπει να σκιστεις 12 με 14 ωρες τη μερα για να βγαλεις αυτα που πρεπει. Αυτο ισχυει ειτε το νοικιαζεις ειτε ειναι δικο σου. Αν το νοικιαζεις εχεις μεν το ενοικιο αλλα γλιτωνεις αλλα (σερβις, εφοριες, ενα μεγαλο ποσο καθε μην καβατζα γιατι καθε 8 με 10 χρονια σε υποχρεωνει να αλλαζεις αμαξι). Φυσικα με ενοικιο ειναι πιο αγχωτικο. Η διαφορα στο αν θα παρεις αυτα που αξιζεις για τις ωρες που δουλευεις και για το βαθμο δυσκολιας που εχει η δουλεια εξαρταται απο το αν ΞΕΡΕΙΣ τη δουλεια. ΠΟΥ πρεπει να κινηθεις δηλαδη καθε ωρα. Μεγαλη βοηθεια ειναι το ραδιο ταξι. Πλεον οι μισες κουρσες βγαινουν απο εκει. 2) Η φαση στους δρομους της Αθηνας δεν παλευεται. Θελει γερο στομαχι. Εχουμε καταντησει Ινδια. Δε σεβεται ο ενας τον αλλο, τρεχουν ολοι σαν τους τρελους, φλας δε βγαζει κανεις, παρκαρουν οπου να ναι, κλεινει το κεντρο συνεχως και αν μπλεξεις τρως ενα δυωρο τσαμπα, τα μηχανακια νομιζουν οτι ο δρομος ειναι μονο για παρτη τους, κλπ... 3) το καλοκαιρι εχει πιο πολυ δουλεια αλλα ο ηλιος που σε χτυπαει ολη την ωρα εστω και μεσα στο αμαξι ειναι μεγαλο πακετο, το χειμωνα δεν εχεις τον ηλιο, οδηγας πολυ πιο ξεκουραστα αλλα δεν εχει δουλεια... Γενικα : αν καποιος γουσταρει την οδηγηση και ειναι ψιλοανιωθος απο το τι συμβαινει γυρω του ειναι μια παρα πολυ καλη δουλεια αν μαθει πως να δουλευει. Για τον αγχωδη και τον νευρικο, ΜΑΚΡΙΑ, θα χαλαστε την υγεια σας. Προσωπικα τεινω πιο πολυ στη δευτερη κατηγορια απλα ψιλοεκτιμω και τα θετικα του. Και προκειμενω να μπλεξω με αφεντικα να βαραω 12ωρα και να πληρωνομαι με ψιχουλα προτιμω να ειμαι για την παρτη μου, προς το παρον τουλαχιστον. Εχει δικιο ο Αριστος που ποσταρε πριν εκτος απο αυτα : Η ασφαλεια τα σερβις και το κτεο ειναι του ιδιοκτητη. Οι συναδελφοι ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Υπαρχει αλλυλεγγυη. Τωρα ενταξει, μ...πανα υπαρχουν σε ολες τις δουλειες. Και παιζει και ρολο που δουλευεις. Αν πας στα Κτελ ε λογικο να πεφτει πολυ το επιπεδο. Αν πας συνοικιακα το επιπεδο ανεβαινει πολυ. Στο κεντρο το πραγμα ειναι καπου στη μεση. Και γενικα επειδη η δουλεια ειναι πολυ δυσκολη ειναι λογικο να "τραβαει" μ...πανα. Οι ταξιμετραδες δεν παιρνουν τοσα πολλα. Και αυτα που παιρνουν δεν πανε ολα σε αυτους. Αυτα απο μενα. 1
rus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 3) απειρα γκομενακια Μιλας απλα για γκομενακια-πελατισσες ή για γκομενακια που θα προσφερθουν και για κατι παραπανω? 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μιλας απλα για γκομενακια-πελατισσες ή για γκομενακια που θα προσφερθουν και για κατι παραπανω? Μάλλον εννοεί ότι είναι στο χέρι σου να κάνεις κάτι παραπάνω....πρέπει να γίνεται, το έχω δει και σε ταινίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα