SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τι πρόβλημα να έχεις ρε σύ. Έτσι έχω τις δύο κάρτες που όσο νά ναι ζεσταίνονται περισσότερο. Εσύ όπως και οι περισσότεροι αν έχεις ικανοποιητικό airflow και auto να την αφήσεις δεν θα έχεις θέμα. Εκτός και αν είσαι μυστήριος και θέλεις η κάρτα να μην σου ανεβάζει πάνω απο 65 βαθμούς. Ειμαι ολιγον μυστηριος :rolleyes: Λεω να το ξαναπω στ 70% :-D :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μωρέ δε πα να την βάλεις και στο 100% μόνιμα, τι με κόφτει? δικά σου είναι τα αυτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 το εβαλα οπως μου το ειπες.Μετα απο ενα burn test εφτασα max τους 68 βαθμους,δηλαδη 4 παραπανω απο πριν.Μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Tέλεια. Άστο έτσι λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Τελικά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι με stock τάση οι καρτούλες παίζουν safe στα 800/1100 χωρίς crash σε games. Αν δεν δούμε το overvoltage tweak για την καρτούλα μας από το Trixx τότε δεν έχει και πολύ νόημα να το παιδεύουμε για κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ρωτησα στο ticket system (support) της Sapphire αν ξέρουν πότε θα ανέβει νέα εκδοση και αν η "v4" στο site που ομως ειναι η v3.0.7 ειναι σωστη, και μου απαντησαν οτι απλα ετσι επελεξαν να την ονομασουν και οτι "we are still waiting for the new trixx release" και "We will keep updating.", αρα μαλλον δεν ξερουν το πότε ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δε παρακολούθησα από την αρχή το θέμα (έγιναν και πολλές οι σελίδες) αλλά με το MSI Afterburner γιατί δε μπορείτε να κάνετε overvoltage ; από ότι κατάλαβα είναι bios περιορισμός της συγκεκριμένης έκδοσης ; Εγώ με την απλή SAPPHIRE 5850 πάντως κάνω κανονικά αλλάζοντας τις τιμές στο κεντρικό MSIAfterburner.cfg UnlockVoltageControl = 1 ForceConstantVoltage = 1 [ATIADLHAL] EnableUnofficialOverclocking = 1 AccessibilityCheckingPeriod = 1 και αυτές στο cfg του φακέλου profiles UnlockVoltageControl=1 UnlockVoltageMonitoring=1 EnableUnofficialOverclocking = 1 Λεω μπας και βοηθήσει αν και λογικά θα το δοκιμάσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεν παιζει φιλε μου ετσι, περιμενουμε υποστηριξη απο το utility της Sapphire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δε παρακολούθησα από την αρχή το θέμα (έγιναν και πολλές οι σελίδες) αλλά με το MSI Afterburner γιατί δε μπορείτε να κάνετε overvoltage ; από ότι κατάλαβα είναι bios περιορισμός της συγκεκριμένης έκδοσης ; Εγώ με την απλή SAPPHIRE 5850 πάντως κάνω κανονικά αλλάζοντας τις τιμές στο κεντρικό MSIAfterburner.cfg UnlockVoltageControl = 1 ForceConstantVoltage = 1 [ATIADLHAL] EnableUnofficialOverclocking = 1 AccessibilityCheckingPeriod = 1 και αυτές στο cfg του φακέλου profiles UnlockVoltageControl=1 UnlockVoltageMonitoring=1 EnableUnofficialOverclocking = 1 Λεω μπας και βοηθήσει αν και λογικά θα το δοκιμάσατε Τα έχουμε δοκιμάσει ήδη αυτά που λές φίλε μου. Αναμένουμε νέα έκδοση TriXX μήπως αλλάξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ^ Αυτο ελειπε,να μην τα εχεις δοκιμασει εσυ με τις 4 (παλια) 5850.....Αφου μιλαει ο ειδικος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Το έχω αναφέρει στο Post #71. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δεν εχω την συγκεκριμενη vga αλλα αν θελει καποιος με την last version του msi afterburner ας δοκιμασει να ανοιξει το RTCore.cfg στο φακελο του msi afterburner και να αλλαξει τα παρακατω ωστε να ειναι ετσι RV870 = RV810 = 68D8h-68D9h RV940 = 6898h,6899h,689Ch,689Eh RV970 = 6898h,6899h,689Ch,689Eh μηπως εχει κανα voltage regulator απο 68xx 69xx και ξεκλειδωσει με καμια αλχημια τα volts ισως να λεω και χαζομαρες αλλα δεν κοστιζει τπτ μια δοκιμη EDIT:εχει αναφερθει για το rtcore απο οτι βλεπω και απο τον caution, λογικα αφου εχει Ι2C υπομονη and u will see... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Τhanks φίλε μου. Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι οπότε αναμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 πολυ το αργουν παντως...σε μενα εκανα το αντιστροφο και επιασε εβαλα στις RV940 και RV970 το device id μου σβηνοντας την τελειως απο το RV870 και δουλεψε με την ref 5850(VT1165) και βλεποντας στο afterburner 6950-6850/70 με support CHL8214 μου ηρθε η ιδεα μηπως γινει κατι με απλο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 πολυ το αργουν παντως...σε μενα εκανα το αντιστροφο και επιασε εβαλα στις RV940 και RV970 το device id μου σβηνοντας την τελειως απο το RV870 και δουλεψε με την ref 5850(VT1165) και βλεποντας στο afterburber 6950-6850/70 με support CHL8214 μου ηρθε η ιδεα μηπως γινει κατι με απλο τροπο... Ναι καλά σκέφτηκες ήταν καλή ιδέα. Τι άλλο θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε? Σκέφτηκα και το RBE για κανα modded bios αλλά λογικά δεν θα με αφήνει να επιλέξω ρεύματα, θα είναι κλειδωμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα