ColdFusion Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 παιδες υπομονη και σε μενα δεν ανεβαζε volt με το trixx και τωρα γινεται .... ειναι σιγουρο οτι ειναι θεμα χρονου ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Πολύ ευχάριστα τα νέα που διαβάζω ΄Οχι πως τώρα με το το CF αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τα games ακόμα και στις πιο ψηλές αναλύσεις σε 1920x1200 αλλά το να πάρεις όλα τα FPS που μπορεί να σου δώσει αυτή η καρτούλα είναι μεγάλο δέλεαρ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 παιδια δοκιμασα με το auto tune απο το catalyst και ανεβηκε GPU CLOCK 900MHZ και memory clock 1250MHZ, επειδη δε ξέρω αν το auto tune ap to catalyst ειναι o.k τα κατεβασα στα 830mhz kai memory 1100mhz.Εχω μια syncmaster 23" με απόκριση στα 2ms -- 1920X1080--60HZ λειτουργία. Χθες που έβαλα την καρτα επεξα 10 λεπτα pes2011 και μου έβγαζε πράσινα τετραγωνακια και ειχα καρε μεχρι που εβγαλε μπλε οθονη, μηδενισα το o.c μετα την επαννεκινηση του pc αλλα πάλι τα προβλήματα συνέχισαν... εψαξα στο menu catalyst κ είδα οτι η κάρτα ηταν στα 50HZ, την γυρισα στα 60HZ και ολα οκ, αλλα και πάλι βλέπω κάτι ψιλοκολημματακια σα lag στα game, θελει καμια ρυθμιση το vsyng λετε? Τον επεξ/στη τον σήκωσα στα 3,6ghz Ε8400, ram eimai sta 4giga 800mhz muskhin k κατεβασα τους 11,3 drivers... τι να φταιει γι αυτα τα τα κολλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ολα stock και ξαναδοκιμασε. Παιζει να σου ετυχε και προβληματικη βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Τελικα η Sapphire θα το βγαλει η αδικως θα περιμενουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μισο να μυρισω τα νυχια μου.... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ...οσφρανθηκα! Περα απο την πλακα, αυτο πιστευεις οτι μπορει να το ξερει καποιος απο εμας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δοκιμασε του ποδιου ρε συ.Αν και δεν νομιζω να γραψεις τοσα πολλα οσφραινομαι υστερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μισο να μυρισω τα νυχια μου.... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ..οσφραινομαι... ...οσφρανθηκα! Περα απο την πλακα, αυτο πιστευεις οτι μπορει να το ξερει καποιος απο εμας? Ο Μάκης ξέρει... Και πέρα από την πλάκα άμα γίνει κάτι θα το μάθουμε μην αγχώνεστε. Μέχρι τότε απλά απολαύστε την έτσι όπως είναι. Λίγη σας πέφτει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ο Μάκης ξέρει... Και πέρα από την πλάκα άμα γίνει κάτι θα το μάθουμε μην αγχώνεστε. Μέχρι τότε απλά απολαύστε την έτσι όπως είναι. Λίγη σας πέφτει; +1 129€ ντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω καταλαβα οτι το πλαισιο σαν κράτος μελος της πληροφορικης που ειναι στην Ε.Ε και κολοσσός στο ΕΛΑΝΤΑ εκανε μια πολυ εξυπνη κινηση, παραγγειλε 2 κοντεινερ 5850 extreme μονο και μονο με αυτο εριξε την τιμη της κάπως, ειπε και στα παλικαρια να βάλουν λιγοτερα πραγματακια πανω -1 εξοδο dvi πχ, ελαφρυτερη ψθχτρα και χαμηλοτερης ποιοτητας πλαστικο πλαισιο αλλά χωρις να χαλασει την ποιοτητα της καρτας σε αποδοση, και ετσι εχουμε μια κινηση που οφέλει και εμας και το πλαισιο... αυτο ειναι marketing μαγγες.Μπραβο στο πλαισιο ( ΔΙΟΤΙ στο κατω κατω ποιος χρησιμοποιει 2 εξοδους dvi, και απ οτι βλέπω η κάρτα απο θερμοκρασιες τα πάει μια χαρα) ΟΣΟ αναφορα τα κολληματα που ειπα ποιο πάνω... εκανα μερικές ρυθμισεις και ολα οκ. Τα ρολογια να τα αφησω στο 830 και 1100 λετε με το συστημα που εχω στην υπογραφη μου.. και το e8400 στα 3,6ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Χχαχαχαχα πραγματικα πιστευεις οτι το πλαισιο επεισε τη Sapphire να βαλει ...φτηνοτερο πλαστικο και μια λιγοτερη DVI? :lol: Εμενα ειναι η καρτα καλα 820/1200. Σε αλλους πιο πολυ, σε αλλους πιο λιγο. Τεσταρε τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω καταλαβα οτι το πλαισιο σαν κράτος μελος της πληροφορικης που ειναι στην Ε.Ε και κολοσσός στο ΕΛΑΝΤΑ εκανε μια πολυ εξυπνη κινηση, παραγγειλε 2 κοντεινερ 5850 extreme μονο και μονο με αυτο εριξε την τιμη της κάπως, ειπε και στα παλικαρια να βάλουν λιγοτερα πραγματακια πανω -1 εξοδο dvi πχ, ελαφρυτερη ψθχτρα και χαμηλοτερης ποιοτητας πλαστικο πλαισιο αλλά χωρις να χαλασει την ποιοτητα της καρτας σε αποδοση, και ετσι εχουμε μια κινηση που οφέλει και εμας και το πλαισιο... αυτο ειναι marketing μαγγες.Μπραβο στο πλαισιο ? Τώρα αυτά που γράφεις τα πιστεύεις ειλικρινά? Η συγκεκριμένη υλοποίηση κυκλοφόρησε στο εξωτερικό πρίν έρθει στην Ελλάδα. Υπάρχουν διάφορα reviews της συγκεκριμένης καθώς και πολλά θέματα συζήτησης που ανοίχτηκαν σε διάφορα τεχνολογικά φόρουμ παγκοσμίως. Δεν αποτελεί επίτευγμα ή παραγγελιά του Πλαισίου για τους ΦΤΩΧΟΥΣ Ελλαδίτες η συγκεκριμένη υλοποίηση αλλά αποκλειστικά της Sapphire που θέλησε να σπρώξει τα cypress τσίπ που της είχαν μείνει ανασχεδιάζοντας και φτιάχνοντας ένα pcb βασιμένο σε αυτό της πρόσφατης HD6850 αλλά με με κάποιες διαφορές όσο αφορά την τροφοδοσία (2 εξάπινα αντί ενός), τον πυρήνα φυσικά (Cypress αντί Barts) και μια επιπλέον φάση. Ακόμα και η ψύξη είναι παρόμοια της HD6850. Όπως είναι λογικό η τιμή έπεσε αρκετά με αυτόν τον τρόπο και λόγω του ότι αποτελεί προηγούμενης γενιάς κάρτα, αν και είναι ταχύτερη απο την HD6850 που σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ο αντικαταστάτης της, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι η Sapphire ήθελε προφανώς να ταράξει την αγορά με αυτό τον τρόπο και καλά έκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εγω καταλαβα οτι το πλαισιο σαν κράτος μελος της πληροφορικης που ειναι στην Ε.Ε και κολοσσός στο ΕΛΑΝΤΑ εκανε μια πολυ εξυπνη κινηση, παραγγειλε 2 κοντεινερ 5850 extreme μονο και μονο με αυτο εριξε την τιμη της κάπως, ειπε και στα παλικαρια να βάλουν λιγοτερα πραγματακια πανω -1 εξοδο dvi πχ, ελαφρυτερη ψθχτρα και χαμηλοτερης ποιοτητας πλαστικο πλαισιο αλλά χωρις να χαλασει την ποιοτητα της καρτας σε αποδοση, και ετσι εχουμε μια κινηση που οφέλει και εμας και το πλαισιο... αυτο ειναι marketing μαγγες.Μπραβο στο πλαισιο ( ΔΙΟΤΙ στο κατω κατω ποιος χρησιμοποιει 2 εξοδους dvi, και απ οτι βλέπω η κάρτα απο θερμοκρασιες τα πάει μια χαρα) ΟΣΟ αναφορα τα κολληματα που ειπα ποιο πάνω... εκανα μερικές ρυθμισεις και ολα οκ. Τα ρολογια να τα αφησω στο 830 και 1100 λετε με το συστημα που εχω στην υπογραφη μου.. και το e8400 στα 3,6ghz? Φίλε μου δεν ειναι προσφορά η κάρτα αλλά ένα re-release με μειωμένο κόστος της Sapphire.Δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτό το πλαίσιο γιατί υπάρχει σε πόσα μαγαζιά εξωτερικού.Ελλάδα μπορεί να τη πάρει κανείς από πλαίσιο ή από pixmania. Edit:Με πρόλαβε ο αγαπητός lionheart75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Πάντως παιδιά η κάρτα φοράει μνήμες Elpida 1.5v 5Gbps GDDR5 οι οποίες είναι rated στα 1250Mhz. Αυτό δείχνει ότι θα πρέπει λογικά τα 1200+ να τα έχουν για πλάκα. Μου κάνει εντύπωση που οι δικές μου δεν πάνε πάνω απο 1110Mhz πράγμα που ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι έχω 2 κάρτες και η μία πιθανόν να με κόβει. Είναι λογικό λοιπόν που του Γιώργου πάνε μέχρι τα 1200Mhz. Ψάξτε λοιπόν μήπως καταφέρετε στις μνήμες κάτι παραπάνω με τον πυρήνα όμως χαμηλά και γύρω στα 800Mhz. Αν λοιπόν με το καλό καταφέρουμε να ξεκλειδώσουμε τα ρεύματα λογικά θα μπορέσουμε να τις ανεβάσουμε ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Χλώμιους Λεοντόκαρδε... Εγώ τουλάχιστον προσωπικά απ'ότι θυμάμαι που δοκίμαζα με 800/1120 είχα πρόβλημα... Θα ξαναδοκιμάσω το απογευματάκι μπας και λέω μπούρδες (όχι πως έχει ιδιαίτερη σημασία απλά έτσι για το γαμώτο) αλλά έχω την εντύπωση ότι εμείς οι δύο έχουμε πέσει στα χειρότερα κομμάτια της αγοράς . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα