Vaggos02 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν διαφωνώ στο γεγονός ότι πήρες τις κάρτες. δε τις άνοιξες και ψάχνεις να τις δώσεις, έστω και σε τιμή μεγαλύτερη από αυτή που τις αγόρασες, αλλά έχω να σε ρωτήσω κάτι. Το γεγονός ότι είναι σφραγισμένες μετράει μόνο στο θέμα των πιθανών προβλημάτων που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από τη χρήση. Έχει διαφορά το "καινούριο" από το "αχρησιμοποίητο", το γνωρίζεις, έτσι; Επίσης, γι αυτό το 10αρικάκι το κέρδος που πας να βγάλεις, εγώ αν σου αγοράσω την κάρτα, απόδειξη θα μου δώσεις που θα γράφει 140€ ή θα πάρω αυτή πού σου έδωσαν στο πλαίσιο πριν 5 μήνες, τότε που η κάρτα ήταν καινούρια και λέει 130€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ColdFusion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Φιλε δεν υπαρχει περιπτωση εδω μεσα καποιος που ειναι μεσα στα πραγματα να σου αγορασει τις καρτες στα 140 ευρω. Τωρα αν καταφερεις και τις πουλησεις μαγκια σου .. καλο ειναι ομως να μην γινεσαι προκλητικος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ερωητηση.Τωρα εχω δυο 5850 σε crossfire.Οπως τις βλεπω ,εχει κανει την saphire xtreme Μαστερ.Πως τις κανω oc?Οτι κανω στην μια θα παει αυτοματος και στην αλλη?Στην asus εχω βαλει αλλη ψυχτρα και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να την ανεβασω με διαφορετικα νουμερα απο την saphire.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, γίνεται ή όχι BIOS Update στην κάρτα; Στο site της Sapphire δεν βλέπω τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Γιατί να μην γίνεται; Και γιατί ντε και καλά πρέπει να έχει βγει bios update; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ερωητηση.Τωρα εχω δυο 5850 σε crossfire.Οπως τις βλεπω ,εχει κανει την saphire xtreme Μαστερ.Πως τις κανω oc?Οτι κανω στην μια θα παει αυτοματος και στην αλλη?Στην asus εχω βαλει αλλη ψυχτρα και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να την ανεβασω με διαφορετικα νουμερα απο την saphire.. Κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Στο afterburner έχει μέσα στα setting ένα "synchronize blah blah for similar card" αν το κάνει tick θα ανεβαίνουν μαζί και από το gpuz μπορείς από κάτω να επιλέγεις για ποια θα βλέπεις θερμοκρασίες κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορω να βαλω διαφορετικες τιμες δηλαδη?Πρεπεπι να βαλω και στις 2 τις ιδιες τιμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μπορείς να βάλεις και ξεχωριστά, ναι. Δεν κάνει tick στο κουτάκι και επιλέγεις από το drop down. Αλλά γιατί να το κάνεις αυτό; Η "αργή" κάρτα θα φρενάρει την γρήγορη όταν παίζουν μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ok,thanks.ΑΠλα η reference παιρνει πολυ περισοτερο oc απο την xtreme.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λογικό. Απλά σε CF δεν υπάρχει λόγος να την έχεις πιο ψηλά tbh. Βρες μια χαλαρή ρύθμιση εκεί ~900 και για τις δύο και είσαι στα επίπεδα της 5970. Τι άλλο θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ΓΙα δειτε TO θεμα ειναι οτι το ανεβασα μονο στην μια καρτα ,και ανεβηκε και η αλλη απο μονη της[δεν ειδα καποια επιλογη μεσα απο αυτο το προγραμμα].se ιδλε 70 τους ανεμηστηρες ,ειναι λογικο να εχω μονο 30 βαθμους ? Σε 900-1200 και τις 2 με πεταξε απο το furmark μεσα σε 3 λεπτα[οχι artifacts,απλα με μεταξε].Ετσι ειπα να ανεβασω λιγο ταση κια να ξανατρεξω.Πηγα να το τρεξω και δεν με αφηνε,ωσπουυ κολλησε το pc και εβγαλε μπλε οθονη.Μαλλον δεν παω για τοσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αν ισχύει η υπογραφή σου, παίζει απλά να μην πας πουθενά λόγο psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αν ισχύει η υπογραφή σου, παίζει απλά να μην πας πουθενά λόγο psu Οχι δεν ισχυει,εχω ξεχασει να το αλλαξω.Εχω το corsair tx 850..Τεσπα ,το εβαλα στα 860-1060 εκανα burn in test και παλι μπλε οθονη και μετα δεν μου εβρισκε την μια απο τις δυο καρτες.. Την ειδε τωρα,αλλα δεν λεει να με αφησει να κανω oc την δευτερη καρτα..Οτι νανε.{αταω appply και με πεταει στα 725.] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα