Προς το περιεχόμενο

5850 extreme OC

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 313
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν παει παντα ετσι,δεν ξερω ποσο πιο χαλαρα ειναι τα timmings ωστε τελικα να ειναι καλυτερα η χειροτερα τα 1300... τρεξε κανενα benchmark να δεις σε πια περιπτωση εχεις μεγαλυτερο σκορ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως αυτός με 1050 core και 1250 mem σκοράρει πιο κάτω από έμενα σε vantage (έχει και καλύτερο cpu ) http://img.techpowerup.org/091026/3dVantage%201050%201250%203.8.jpg

και αυτός: http://img32.imageshack.us/img32/9927/vantagep10011250.png

τα δικά μου :

58709101300.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ps αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχουν αλλάξει πολλές φορές οι drivers άρα παίζει ρόλο στις επιδόσεις οποτε αυτα που ποσταρα δεν είναι ενδεικτικά

Παιδια εβαλα και εγω μια 5850 extreme,πειτε μου λιγο μεχρι ποσο μπορω να την ανεβασω με ασφαλεια και χωρις να πειραξω τις τασεις καθολου?

Βαλε τοσα και τεσταρε τον[θερμοκρασιες κτλ],αλλα λογικα θα σου ειναι σταθερος οπωως σε ολους μας τουλαχιστον

να το τεσταρω με 3dmark?πανω κατω σε τι θερμοκρασιες παιζει αμα την ανεβασω σε αυτη τη συχνοτητα?

Μην κανεις τιποτα,σε βλεπω πολυ χεσμενο για να το κανεις :-D :-D :-D :-D

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Σε full 70,idle 30-40

ναι η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο,γιατι την προηγουμενη εκανα μ@λ@κια και την αχρηστεψα.Αλλα παλι τρωγομαι οπως βλεπεις:P

γι αυτο ρωταω για τα σιγουρα

ναι η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο,γιατι την προηγουμενη εκανα μ@λ@κια και την αχρηστεψα.Αλλα παλι τρωγομαι οπως βλεπεις:P

γι αυτο ρωταω για τα σιγουρα

Δεν προκειται να παθει τπτ η καρτα.Βαλε τα ρολογια αυτα και δοκιμασε την,μην αγχωνεσαι.Εγω εχω μια 5850 1,5 χρονο περιπου στα 920/1200 και δεν εχει κανει κιχ ( οχι την extreme,Sapphire ειναι ομως).

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έκατσα επιτέλους απόψε και της άλλαξα πάστα βάζοντας ceramique και αφαιρώντας το απαίσιο και κακάσχημο πλαστικό κάλυμμα της ψύκτρας.

Το κάλυμμα στηρίζετε σε 4 βιδάκια στην ψύκτρα και θα χρειαστείτε, όποιον τον ενδιαφέρει, κατσαβιδάκι ωρολογοποιού.

Ο ανεμιστήρας δεν επηρεάζεται και δεν έχει σχέση με το κάλυμμα όπως συμβαίνει με άλλα custom coolers αλλά στηρίζεται μόνος του με 3 ίδια βιδάκια στην ψύκτρα.

Επομένως μπορείτε να επανατοποθετήσετε το κάλυμμα όποτε το θελήσετε χωρίς να υπάρχουν σημάδια πειράγματος του cooler.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο έτσι η κάρτα. Επίσης βελτιώθηκαν οι θερμοκρασίες αρκετά. Η κάρτα δεν ξεπερνάει τους 65-66 βαθμούς στα παιχνίδια με 1.2v στα 950/1200 ενώ πρίν έφτανε και τους 75 βαθμούς. :-D

http://img840.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=img20110531235646.jpg

• Moderators

Θα βαλω υδροψυξουλα μετα το καλοκαιρι man, ειμαι πολυ περιεργος τι θα παιξει με τις θερμοκρασιες τοτε.

Πριν παρω υδροψυξη ομως (και αφου παρω κανα PC της προκοπης ;)), θα κανω τα τεστακια μου για να δω αν μου χρειαζεται η δευτερη HD5850 στα παιχνιδια που παιζω.

Ελπιζω να πιασει GHZ, εστω και με "αυξημένη" τάση, αφου έτσι κι αλλιως full gaming load δεν αναμενεται να περναει τους 50 βαθμους.

Αλλα και να μην πιασει, who cares. Ηδη πολυ καλα παει! :)

Η παστουλα που ειχε πώς ηταν? Εννοω ειχε πολυ λιγη/παρα πολυ? Ηταν ομοιομορφα βαλμενη?

Θα βαλω υδροψυξουλα μετα το καλοκαιρι man, ειμαι πολυ περιεργος τι θα παιξει με τις θερμοκρασιες τοτε.

Πριν παρω υδροψυξη ομως (και αφου παρω κανα PC της προκοπης ;)), θα κανω τα τεστακια μου για να δω αν μου χρειαζεται η δευτερη HD5850 στα παιχνιδια που παιζω.

Ελπιζω να πιασει GHZ, εστω και με "αυξημένη" τάση, αφου έτσι κι αλλιως full gaming load δεν αναμενεται να περναει τους 50 βαθμους.

Αλλα και να μην πιασει, who cares. Ηδη πολυ καλα παει! :)

Η παστουλα που ειχε πώς ηταν? Εννοω ειχε πολυ λιγη/παρα πολυ? Ηταν ομοιομορφα βαλμενη?

ελπιζω να τα πιασεις γτ μαλλον εχουν καλυτερο scalling απο τις ref. αλλα αν ΔΕΝ , μην κατσεις να σκασεις ! εισαι στα 900 or 950 ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...