pantermaros Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλησπερα φιλοι μου .. αν ξερει καποιος απο σας να μου πει πως μπορω να κανω μεταφορες αρχεια ταινιες κτλ. κτλ. απο το λαπτοπ το Macbook pro σε windows 7?? καθε φορα που θελω κατι απο το windows παντα βαζω το φλασακι κι το μεταφερω με αυτο το τροπο κ το βαρεθηκα ... ελπιζω καποιος να μου πει πως να το κανω αυτο για να συνθεσω μεσω δικτυου ... ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Σου προτείνω samba (smb). ΕΔΩ θα βρεις μαζεμένες και τακτοποιημένες αρκετές περιπτώσεις sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantermaros Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ευχαριστω πολυ αλλα δεν μ ελυσε το προβλημα... εχει καποιο αλλο τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Αν τα χεις στο ίδιο δίκτυο τι δε σε βοήθησε? Αυτό που θες το κάνεις η με εξωτερικό δίσκο ή στικάκι.. ή με δίκτυο. Ενας τρίτος θα ταν να τα ανεβάζεις κάπου σε στυλ dropbox αλλά περιττό θα ήταν για μεταφορά απο pc σε pc που είναι στο ίδιο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantermaros Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Προσπαθουσα να κανω οτι εγραφε πανω οι οδηγιες αλλα δεν τα καταφερα συνεχεια μου ζηταει τον κωδικο αλλα δεν γνωριζω ποιος ειναι ο κωδικος.. εδω εχω ενα υπολογιστη κ ενα μακ κ ενα λαπτοπ... δεν βαζω ποτε μου κωδικους.. Απο το λαπτοπ (οχι το μακ) μια χαρα μεταφερω τα δεδομενα λαπτοπ σε υπολογιστη... ενω με το μακ δεν μπορω ουτα σε δυο να τα μεταφερω.. δεν ξερω γιατι .. Δηλαδη θα πρεπει καθε φορα αν θελω να μεταφερω το μακ να το συνδεσω με καλωδιο στο υπολογιστη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 κλασικη περιπτωση βλαβης το μακ θελει σονυ και καλα secure connection,τα win παλι οχι βαλε ενα κωδικο στο account σου στο pc και δωστον στο μακ οταν σε ρωτησει,αντιστοιχα σου προτεινω να εχεις κωδικο στο μακ,οι κωδικοι αποθηκευονται μετα και δεν στους ζηταει καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantermaros Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Τα καταφερα ... ελυσα το προβλημα μου με τις οδηγιες παραπανω το προβλημα ηταν οτι εδωσα λαθος κωδικο Παντως σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας.. Καλο Πασχα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.