Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

όταν προσπαθώ να μπω στα windows σε έναν υπολογιστή που ανήκει σε έναν τομέα (ο server τρέχει τα windows server 2003 και ο υπολογιστης τα xp professional) δεν με συνδέει. Αν βγάλω από τη θύρα ethernet το καλώδιο μπορώ να συνδεθώ, δλδ μπαίνω στα windows και μετά ξανασυνδέω το καλώδιο και λειτουργεί κανονικά ως μέρος τομέα. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

:( δύσκολα μου ζητάς ή μπορεί και εύκολα απλά εγώ δεν ξέρω πως μπορείς να κάνεις print screen πρώτού συνδεθείς στα windows :P

Πάντως το μήνυμα που μου εμφανίζει λεει τα εξής "Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση των Windows με τον τομέα, είτε επειδή ο ελεγκτής τομέα είναι εκτός λειτουργίας ή δεν είναι διαθέσιμος είτε επειδή δεν βρέθηκε ο λογαριασμός του υπολογιστής σας.Προσπαθήστε ξανά αργότερα"

Δημοσ.

Ειναι σχετικα ευκολη η λυση. Βεβαιωσου οτι εχεις εναν local admin στο pc σου και κανε unjoin απο το domain. Στην συνεχεια μπες με τον local admin και ξανακανε join

Problem solved.

Δημοσ.

Αν βγαλεισ το καλωδιο μπαινει λογω cache.

Κατι δεν παει καλα ειτε με τον DC ειτε με το pc.

Καταρχιν δοκιμασε το πιο παλο, αλλαξε Password να σιγουρευτεις οτι βαζεισ το σωστο, δες αν ολα τα services τρεχουν κανονικα στο pc.

Τελος αν τιποτα δεν λειρουργησει κανε unjoin kai pali join sto domain.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ακριβως.

καλο θα ηταν παντως περα απο το unjoin και rejoin να γινει και ενα reset στο account του pc στο OU στο active directory...

Δημοσ.

αφου το φτιαξεις με unjoin-rejoin, κανε ολα τα updates που μαλλον δεν εχεις κανει.

Μπες σαν administrator-domain για να το κανεις αυτο.

Το διορθωσα

Δημοσ.

Απο περιεργεια, πηγαινε στον Domain Controller και δες αν το PC υπαρχει στη λιστα με τους υπολογιστες μελη του domain. Γιατι το error message παραπονιεται για αυτο. Αν βεβαια δεν εχεις ηδη κανει unjoin-join που σιγουρα το λυνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...