Προς το περιεχόμενο

Ενοικίαση "γουρούνας" - buggy

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τέλος Μαίου θα πάνε κάτι φίλοι Μύκονο και σκέφτομαι να πάω και εγώ αλλά επειδή θα είμαστε χωρίς αμάξι λέω να νοικιάσω μία γουρούνα ή ένα buggy που φαίνεται ωραίο.

Ξέρετε που περίπου παίζουν οι τιμές???Πόσο δηλαδή θα κοστίζει για κάθε μέρα???

Δημοσ.

Και η γουρούνα!

Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ μια χρησιμότητα.Ούτε μια όμως.Τα πάντα γίνονται με άλλα οχήματα πολύ πιο άνετα.Τι τα βγάλανε αυτά ένας θεός ξέρει!

Δημοσ.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν τα έχω οδηγήσει...

Το θέμα μου είναι πόσο κοστίζει η ενοικίαση.

Δημοσ.

θυμάμαι πριν 2 ή 3 χρόνια στην κρήτη ένα buggy που είχαμε δει με ένα φίλο και θέλαμε να το νοικιάσουμε, απλά για χαβαλέ να κάνουμε την πλάκα μας, το χρέωνε 40€ την ημέρα.

δυστυχώς λίγο πιο πριν είχαμε προλάβει και νοικιάσαμε αμάξι με τα ίδια λεφτά ή με 35€, δε θυμάμαι ακριβώς. αλλιώς θα το πέρναμε.

βασικά μόνο για χαβαλέ είναι και τίποτα άλλο.

χοντρικά υπολόγιζε (τιμή) ανάμεσα σε αυτοκίνητο και μηχανή. και μάλλον ποιο πολύ κοντά σε αυτοκίνητο

Δημοσ.

Οκ παιδιά πήρα μία ιδέα.

Α!Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, με δίπλωμα αυτοκινήτου μπορώ να οδηγήσω και τα δύο???

Δημοσ.

Και η γουρούνα!

Πραγματικά δεν μπορώ να βρώ μια χρησιμότητα.Ούτε μια όμως.Τα πάντα γίνονται με άλλα οχήματα πολύ πιο άνετα.Τι τα βγάλανε αυτά ένας θεός ξέρει!

δεν εχεις καθολου δικιο το atv συγκεκριμμενα ειναι ενα πολυχρηστικο εργαλειο. με την ιδια ευκολια που πας βολτα μπορεις να μεταφερεις πραγματα με το τρευλερ κανει τα παντα απλα ισως εκει στην Αθηνα να μην μπορει να αξιοποιηθει σωστα η γουρουνα παντως εγω εχω γουρουνα και χαιρομαι καθε στιγμη μαζι της προσωπικα την γτουσταρω τρελλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...